- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.232
- 133
- 36
Cnm ya ayni durumdayiz bizde ben hasta olmadim ama bizim kiz cok fena oksuruyo ve cok hapsiriyo gece uyumadan once iki gündur zeytinyagi isitip her yerine sürüyorum ben bi cay kasigi kadar da zeytinyagi icirdim bogazini yumuşatsin diye ama fayda etmedi daha doktora gotursem.mi bilemedim bende diyecegi şey ayni sanki odayi nemlendirim serum fizy yle burnunu temizleyin baska da bisey yapmicak biliyorum bosa doktora goturup orda daha cok hasta etmek istemi salgin var ortalikta en son 10 gun once götürmüştüm cigerleri tertemiz demişti ama simdi ne durumda mrk ediyorumSelam kızlar eşim 2 gündür fena halde hasta boğazı iltihap hapşırıp duruyor ne kadar sakınsam da önce bana geçti Boğazım iltihap oldu bademciklerim şiş ağrıyor ve kızım dün geceden beri öksürüyor hemde büyük insan gibi uzun uzun sanki balgam tıkanmış öksürüyor buhar banyosu yaptırdım yarın Dr a götürene kadar yapabileceğim ne var cok moralim bozuk zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı ishal de geçmedi şimdi öksürük hersey üst üste geldi ne yapabilirim