• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ahhh ahhh kilolar kafayı yicem ben eşimle evlendiğimde 47 kilo idim adam beni şişirdi onuda ye bunu da ye 70 le hamile kaldım 83 doğum yaptım hala 80 nim ayıptır söylemesi bugun dışarda yedik çocuk babasında lavaboya gittim kapıyı ıtıcem hatunun biri " siz durum ben acayım diyip gülümsedi kaç aylık bebek diye sordu " bozuldum iki ay önce doğurdum dedim bu seferde kadın bozuldu yani beni hala hamile sanıp yol veren var
Olsun kuzum yeni doğum yapmış kadın halâ hamilelik kontenjanından faydalanabilir:KK66:

Yazarm tabi ki canm arkadasim yaaa.. Cok seviyorm sizleriii :KK200::KK200::KK200:
Can'ım bizde seni çok seviyoruz:KK200:

Elif kucakta olunca sorun yok gibi durup dururken birden ağlamaya başlıyor. Uyku oncesi özellikle. Ama çok şükür iyiyiz canım. Senin büyük çekmiş saçlarını Allah sabır versin canım sana çok zor ama geçecek inşallah
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor :D

Heee sormayin,bir an once eski halinr don bosarim seni diyen adam,aksam eve gelirkrn baklava ve kadayif getirmis birde birek yapayim diye malzeme getirmis,noldu niyr yemiyorsun diyor bana,hadi len dedim ben diyetteyim
bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimi En Büyük KK çünkü eminim şuanki Halinle bile çok iyisindir bulmuşta bunamış

image.webp

Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor :KK70:

bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimi En Büyük KK çünkü eminim şuanki Halinle bile çok iyisindir bulmuşta bunamış
Kız kim o terlik yedi diye dava açan anaaaa

Maşallah maşallah! :nazar: Dünürüm bu haline geri dön!!! Kızların sana çekerse şanslılar :nazar:
Diğer resimdeki halinle benzeşiyoruz :KK70: tabi ben biraz daha miniğim. Gerçi sabahları göbeğim olmuyor..yemek yiyince 5aylık oluyorum hemen :KK43: şuanda 55-56 kiloyum 6 kilo fazlam var hepsi popomda maalesef :KK14:

Kiz senin koca ne sansli valla ben benimkine acidim suan :KK70: tas gibisin abartmiyorum ben en fazla 53 kiloyu gordum orda da bacaklar gene kiloluydu poponun gene Allah'i vardi yani :KK70: suanda 80 kiloyum esim demin gene nutelle yerken yakaladi bi ton laf etti muzur cocuk gibi geri biraktim :KK70: :KK70:

Hanımlar benim 1,65boyum var siz nekadar miniklikten söz ediyorsunuz merak ettim :KK48:

Anaaaa hatuna baaaaa gencecik taş gibin...kim der burada iki çocuk annesi:nazar::KK52:

Tşk ederim şimdi oldu üç çocuk

Son düzenleme:

Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor :KK70:
Sorma hepimizinki ki Allah hayırlı evlat eylesin.. müge anlı da görmüştüm dalga geçiyordu kadın :D

Bencede :KK66:
Topukluları çoook severim
Ve uzun boylu hatunlarda pek yakışmıyor topuklu
Laf aramızda :KK70:

Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim :D

Aynen esim babamla duzgunce konusmus hatta ben isin icinden cikamadm falan demis. Babam hani direk beni savunmak da istememis ama yani demis aileleri mutlu etmeyinon plana koyarsaniz kendi huzurnuzu kacirirsinz demis. Bi sey zorla olmaz iste bi bayani mutlu etmek kolaydir hani asik suratla huysuzlukla bunisler olmaz demis.. Kv olayina girmemistir zaten...
Esim zaten bi babami dinler sayar kendi babasiyla oyle konusmaz. Ama keske bunun bile kiymetini bilse yani...
Hayırlısı olsun canım benim. Hersey gönlünce oluruna varsın inslalah

Back
X