• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şimdi ye kadar hep kaşıkla verdim süt ama artık 3 aylık oldu neredeyse reddetmez diye düşünüyorum memede uyuyor zaten dün babası sağdğm sütü içirdi miktar fazla olunca kaşık la vermedi tabi. avent natural kullanıyorum.
Kusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim ama

Mama vermiyorum. Düzen kurmadik daha ne zaman isterse emziriyorum. Çok emdiği için olmustur diye mi dusunuyosun?
evet canım. çünkü büyük kızıma 6 aylıkken ek gıda olarak süt ürünü verdiğimde cildinde kızarıklık oluşurdu. ona rağmen uzman çocuk doktorumuz "iki yaşından önce alerjisi var diyemem, alerji teşhisi ve testleri 2 yaşından önce doğru sonuç vermez. 1 yaşına kadar arada denersin" dedi. yaşında normale döndü.
o yüzden birkaç dr a daha danış derim.
ve beslenme aralığını 3 saate uzat.

@Pisikedii
Kız seni alıntılamayı sevmiyorum çünkü çok uzun alıntılar yapıyorsun :KK48:
En iyisimi bu dünürümü etiket yapayım diyorum her seferinde :))):KK70:

Bir taşla 10 kuş vuran becerikli kadınsın :) neyse

Boy konusunu sadece çok merak etirdi hanımlar yoksa öyle takıldığım felan Yok
Bu arada şimdi ölçtüm hihi :)62cm 6.500 kilomuz olmuş ( @Mihrimah-53 @Tugbarecep12 )
Ayın 2 sinde 3 aylık olucaz

@Pisikedii aynen katılıyorum gülüm Bebek bakmak çok kolay, istediğini giydir , istediğini yedir , biyere kaçtıkları Yok ,
Çocuk bakmak çoookkk zor
Senin gelininde damattan aşağı yanı Yok :) tencere yuvarlanıp kapağını bulacak :)
Masallah fistigaaa,foto bekliyorummm

Özel sektörü bilmiyorum hiç.
Ama bir arkadaş da böyle, şu an ücretsiz iznini kullanıyor ve başlamaya tam karar veremedi.
İstifa etsem mi diye düşünüyor o da.
Yani haklarında illa ki vardır hukuksal olarak bir problem olmaz ama sanırım kişisel ilişkilerinizde sıkıntı olabilir.

Ağız mı yoklasan, karar veremedim tam falan desen?
Hani sen bilirsin mi diyecekler yoksa kesin cevabı almak için baskı mı yapacaklar.

Biz daha hamileliğimin başında konuşup karar verdik eşimle en az 1-1,5 yaşına kadar ben bakıcam, keşke şartlar el verse de 2 yıl iznimi kullanabilsem, gece uyurken özlüyorum bırakıp işe gitmeyi düşünemiyorum bile :)

Çalıştığım yer aile şirketi ve benim patronum patrondan çok ablam gibidir. Her anımda yanımdaydı. Hatta nikah şahidim oydu :) 5 senedir oradayım. Patronumla ilgili sıkıntım yok ama aile şirketlerini bilirsiniz 1 değil 4 patron var aslında ve bir türlü kurumsallaşayan bir firma. Belli bir işim yok gibiydi o an ne yapılması gerekirse o isi yapıyorum gibi birşey. Haliyle bu da yorucu oluyor. Çalışırsam yarım gün calisirim bile dedim kabul etti yani öyle söyleyeyim. Ama kızımı birakacak kimse yok. Kv taşıdığımız için evime uzak oldu. Bakarım ama kendi evimde bakarım diyor. Ona da ben razı değilim. Bize de gelemiyor çünkü kp yanlız kalamıyor. Öyle de biseyler işte.

gul_sek gul_sek saol canim daha iyiyiz, en son cmv virusu almis oglum doktor sariligini ona bagladi,bu virus ortaligi dagitir ciddi bir hastalik var gibi gosterir sinrada kacar gider dedi. Sakin devlet hastanesine heleki arastirma gitmeyin. Cocugum sadece vurus almis buna bile bakmadan ameliyata alip kobay gibi kullanmaya calistilar, ciddi soyluyorum virus taramadi tahlili dahi yapmadilar,allah rezil etsin hepsini,doktorumuz cok guzel konustu hic endiselenmeyin dedi, ama enzimlet hala yiksek oldugu icin2 hafta sonra tekrar kontrol edicez vebiyopsi sonucuda bizimicin onemli orda ne çıkar merak ediyorum dedi. 25 gun oldu hala sonuc cikmadi enteresan.

Az once asi icin asm ye ugradim. Pisigide doktora gosterdim. Mantara cevirwbilir gorunuyor dedi o yizden krem aldik onlarla deniycez simdi.

Kizlar asimiz cok guzel gecti,biliyorum bunu soyleyen tek anne olabilirim. Ama basimizdan oyle seyler gecti ki,bu ne allah askina viz tirs. Oglum bile aynisini dedi yani,aglamadi bile. Kendinizi bu kadar uzmeyin.inanin allah siniyor herkesi,beterin beteri var,ben ilk ay asisinda hingur hungur agladim sanki bisey olmusbcocuga, kendinizi birakmayin bizim dirayetli olmamiz lazim, ve daha ne gunler gorecegiz kimbilir allah daha kotusunden korusun her zaman. Bunlari niye soyledim simdi,aksam bir arkadas vardi kafayi bozmus,onu okuyunca yazmal istedim,kimdi ismiji hatirlayamadim. Allaha yaslanin sadece ,ne dereek ne yaparsak zaten hersey olacagina variyor.

Ay ne iyi yaptin canimm,hadi hayirlis olsun. Ben ocak ortasina dogru baslicam gibi,simdiden parasi kaldik,babamiz cok zorlaniyor, onada kiyamiyorum.kal demek istiyor ama diyemiyor. Bende uniden beri calismaya alismisim evde duramiyorim pek,annemde gelicem bakmaya diyor ama du bakalim nabicaz

Simdi asm de tekrar olculdu,5700 kilo olmus,boy 57 gosterdi,kendini salmadi bir turlu,57 olduunu dusunmuyorum,1 hafta once 59 du zaten,60 dan sonra daha yavas uzayacakmis,demekki dusundugumuz gibi,kollar bacaklar uzayacak artik,govde boylamasina enlemesine oldu artik

Ne guzel dimi,insan kokusunu aldimi,dunya o andan itibaren duruyor,insanin hicbirseyi gozu gormuyor,ondan gayrisi umrunda olmuyor,bende cocukla zamanin bu kadar hizli akabilecegine inanamiyorum. Suraya bak calisma zamanim geldi nerdeyse,zaman cok hizli geciyor onlerla birlokte,gun gectikcede hic doyulmuyir,ilk gunkunden cok daha sevgiyle baglaniyorsun,her aninda yaninda olmak istiyorsun. Ahhh benim bitanecik alp'im. İyiki dogurdum seno hic pisman degilim. Annelik cok guzel evet cok zor. Ama ciddi bir ders hayatta. Hayatim yeni baslamis gibi hissediyorim. Sen iyi olda,gerisi bos gercekten. Diyorlardi da insan basina gelmeden anlamiyor,hissedemiyor. Yarabbi cok sukur bu gunumuzd

Maalesef hastalık anında sağlıklı düşünemiyoruz. Sana araştırma hastanesine git dedikleri için mecburen oraya yöneldin ama onlar da fazla karşılaşmadıkları durum karşısında gerçekten insani kobay gibi kullanıyorlar :( :( birde sordugun sorulara yanıt alamayınca insan çıldıracak gibi oluyor. Çok zor günler geçirdiniz. Ama çok güçlüsün. Hep taktir ettim seni.
İnsalah o pis virüs de yok olsun gitsin. Biyopsi sonucun hayırlısıyla temiz gelsin.

Kusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim ama
Daha küçükken bir ara sürekli kalan sütü sağıp yediriyodum ama 20 cc fln oluyody miktarı azdı bizimki de hiç hayır demedi. senin durumda evde baya bi yefek bulundurmak lazım ya meme rahatlık cidden biberon işi çok zor değil mi özellikle yolda fln çıkar memeyi ver.

Daha küçükken bir ara sürekli kalan sütü sağıp yediriyodum ama 20 cc fln oluyody miktarı azdı bizimki de hiç hayır demedi. senin durumda evde baya bi yefek bulundurmak lazım ya meme rahatlık cidden biberon işi çok zor değil mi özellikle yolda fln çıkar memeyi ver.
İnanki cok zor,bizimki aclik krizine giriyor aninda,1 saat 50 dkayi cok nadir gecer beslenme arasi,bir ciyak bir ciyak,ay bide cok koca sesi var,o kadsr bebegin icinde benimkijin aglamasini cok kolay secersini yani,disari ciktimicok fena,1 dk mama hazirlanmasini bile beklemiyor. Ben disaridayken biberon temizleme isinden hic hoslanmiyorim,

gul_sek gul_sek saol tatlim aynen dedigin gibi,gcsin bitsin ins bu gunler,allah cekemeyene derdi vermeZmis gercekten oyle, bunkadar guclu olabilecegimi bilmezdim,ama insan neler nelere dayaniyor. Kendini hic birakmayin hic. Bizim saglam olmamiz lazim cunku onlarin bize cok ihtiyaci var

Bazı konularda tartışmalar oluyor :) sonra artık şikayet mi ediyorlar yoksa yöneticiler mi görüyor bilmiyorum ama bir süreliğine hesabi kapatıyorlar. B Began nasıl başarıyor bilmiyorum ama daha önce de banlamışlardı :)
kendimi tutamayıp tartışıyorum :)

B Began nerelerdesin kız
Yine bamlandınmı yoksa:KK48:
Bir derdim var bölümünde
Karnında 2 aylık bebeği olup 30 tane hap içerek intihar etme teşebbüsünde bulunan bir bayana
İki oha çektim , oraya mesaj atamıyorum artık :KK48:
Ben bamlandımı şimdi yoksa şahısmı beni bloke etti anlamadım ben:KK48: hihi
o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
konu yoruma kapatılmış ondan yazamadın muhtemelen.

o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
konu yoruma kapatılmış ondan yazamadın muhtemelen.

Hmm ne anlıyorlarsa sahte konular açıp
Hayır yani bunun neresinden zevk alıyorlar tövbe tövbe
Hayal dünyaları ne genişmiş arkadaş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle senaryo.
Psikopatlık ya bu

Back
X