Kızlar 3. Ay kontrolünden geldik, yarın kızım 3. Ayını dolduruyor. Kilosu 6.200 boyu 63 cm. Gelişimi iyi dedi,yalnız şöyle bir sorun sorun barksızım ilk ay 1300 2. Ay 1000 bu ay 800 gr almış, totalde bir sıkıntı yok. Ayın 12 sinde hasta olduğumuz için gitmiştik o zman 480 gr almıştı bu 18 günde ise 320 gr almış yani sütüm azalalmaya başlamış galiba, doktor hemen tedbir almamak söyledi,bu durumu farketmiştim aslında ama yine de Bebek doyuyor diye düşünüyordum, son Zaman'larda mememden ağlayarak ayrılıyordu bende kaldırıyor gazını çıkarıyordum yani kaldırmam için ağladığını zannediyordum,gerçekten çok üzüldüm,kilosunun miktarı önemli değil ama aç kaldığının düşüncesi beni çok üzdü,eve geldim bulgur yaptım hemen soğusun yicem başka önerisi olan var mı?
Bu arada rota aşını yaptırdık bugün bi sıkıntı yok uyuyor ben de yan etkisi var mı yok mu sormayı unuttum.
Bizim kız agulara 2. Ay başladı hatta şimdi taklit bile ediyor, bir de resmen televizyona bakıyor özellikle futbol maçına ben de bu durumdan hoşnut değilim açıkcası dikkatini dağıtmak için herşeyi yapıyorum biliyorum tv zararlı ama acaba hiç mi tv yi açmasam yoksa günde 10 15 dk sıkıntı yaratmaz mı?