nazeninim
gayet iyi kilo alımı. Neden sütüm az diye düşünüyorsun? Artık kilo alımları azalacak. Dogumdan itibaren yazar mısın kilo alımını?
Doğduğunda 3.190 dı, sarılık döneminde 3040 a kadar düştü.1 ay sonra 4305 2. Ay 5415 6200 ama bunun 500 gr nını ilk 12 günde almış, yaklaşık 1 haftalık benim de 2 haftalık hastalık dönemimiz oldu. Doktor totalde iyi olduğunu ama azalan eprise seyrettiği için önlem almamız gerektiğini söyledi. Yedekte mutlaka 4 5 tane sütüm olurdu, bazen babaannesi ya da anneannesine bırakır işlerimi yapardım, sütümü sağar yerine koyardım ama dün emzirdikten sonra 5 saat içinde 130 cc sağdım ve öyle farkettim, bi de dediğim gibi bi süredir memeyi ağlayarak bırakıyor vermek istediğimde almıyordu, ben de doyduğunu düşündüğümden gazını çıkarıyordum ama emzik verdiğimde şapır şupur çekiyor, acaba emziği çekerken açlıktan mı çekiyor? Ya da daha çok eşim gibi boya mı veriyor, eşim bebekken çok zayıf ama çok uzunmuş , gerçi şimdi enden boydan kapı gibi

tv konusuna gelince beslediğim zman farkediyorum kafasını yatarken tv ye taraf dönüyor ve konuşmaya başlatır hanfendi, ben geçiyor tv nin karşına benimle iletişim kurmasını sağlıyorum ya da ana kucağına yatıyorum tv ye sırtı dönük şekilde, ben tv yi kapatırım sıkıntı değil tabi ki ama çalışmaya başlayınca kayınvalidem bakacak ve onlarda tv açık hep, onu da düşünüp dert yapıyorum çünkü benim kardeşim otistik

otizm genetik bir hastalık ve erkeklerde daha çok görülüyor, ama otizm genleri babadan geçiyor, bunlara göre kızımın riski daha az ama bu korku ben de çok var hatta annem sende de 1 2 yaşlarında belirtileri vardı ama kalabalık ortamda olduğumuz için o dönemde içe kapanıklığım olmamış , rakamlarla aram çok iyi olduğundan o tarafa doğru yönlendirmişler beni.
Bilmiyorum çok düşünmeye başladım galiba kafamda bir sürü deli sorular