- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.232
- 133
- 36
Cnm demekki genel bi problem ya siz diyene kadar bi bizim kiz boyle saniyodum bizim kizin uyku duzeni su sekilde cnm gunduz uykumuz pek yok toplasan 1 saat uyumuyodur ama bazen ki cooook nadir bu uyuyo 2 3 saat hem de tabi soka giriyorum o zamanlar:) gece de en erken 10 11 gibi uyuyor gece iki ya da uc kez emmeye uyanio sabah da en gec 7 bucuk da ayaktayiz ama cogunluk 6 bucuk 7 gibi uyanioEmme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
Cnm aynen bizim kiz d oyle emmek istio gibi ama meme agzina girince iki cekio birakip bagirior pamukcuktan suphelendim ki hala var o suphem doktorumuz yok dedi. Bakalim ne zamana kadar surecek bu durum .geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bronşiti bi an önce. of bu kadar saat aç nasıl duruyorlar anlamıyorum yaa. emmek istiyo aslında ağzı aranıyo ama emmeye başlayınca çığlıklar atıyor. ne zormuş ya allahım bi an önce normale dönsün meleklerimiz inşallhh
Bu arada bugün kontrolumuz vardi doktor cigerlerini dinledi cok güzel cigerler duzelmis dedi duzelme olmasaymis bugun yatircakmis bizi hastanede cok şükür ki gerek kalmadi ama hala oksuruk ve hirlama problemimiz var zamanla onlar da azalır insallah