Doğacak tahmini tarihimizde aynıMaşallah hepimizinde 2.doğumları ne kadar da yakın :)
Benim hafiften başladısizin de mideniz çok bulanıyor mu, hala kusuyor musunuz?
. Günaydın arkadaşım sana veGünaydın hanimlar
Benimde bulantılarım var arada kusmalarım da oluyor.arada dediğimde hergün ama bazı günler bir kaç defa olabiliyor.ilkinde daha çoktu . Erkekte az olur kızda çok bence her bebeğe göre değişiyor. İlki erkek ve o kadar çok kusardim ki... bazıları sabah bulantı kız aksam erkek flnda diyor ama o da uymuyor sabah akşam olurdu ilkinde.bunda da öyle hangi vakit olacağı belli olmuyor. Canınız birseyler çekiyor mu
. Günaydın arkadaşım sana ve
kuzularına Mutlu günler
Benim ilk hamileliğim öyle kötü geçmiştiki hergün hastanelik oluyordum bakkala ekmek almaya diye çıkar gözümü hastanede açardım 5 ay ölüp ölüp dirilmiştim mide bulantısı hayatımı karartmıştı hemde sabahı akşamı olmadan tüm gün resmen ama sonuç olarakta oğlum doğdu
Evt biraz zor olack ama dedigin gibi yeterince ilgiyle buyuyor yanliz oluncaAralarında az yaş farkı az olunca zor diyorlar ,çok olunca nasıl cesaret ettin diyorlar.ama avantajları çok olur herhalde ilgi yeterince ilgi ile buyumustur senı anlaması kolay olabilir
3 yaş olacak inş. Aslında ben 4 yaş olan istiyordum da cevre baskısıyla fikrimi değiştrdmAralarında 2 yaş olacak nerdeyse ...süpriz bir bebek mi yoksa isteyerek mi dusundunuz
Bulantım var çıkarıyorum da ama dediğin gibi evde mecbur bakacağın bir yavrun olunca kendini bırakmamaya gayret ediyorsun mecbur ayaktasın çünkü ne iş bitiyor ne de minnoşların bakımı .. Umarım artarak devam etmez sende durumlar NasılBunda nasıl bulantı kusma durumun inşallah İlki gibi değildir.
Sanirim ikinci hamilelikler ilklerine nazaran daha rahat mı desem ya da evdeki yavru için daha gayret kuvvet geliyor .
merhabalar bende ikinci çocuğuma hamileyim. 3,5 yaşında oğlum var . Nasip olur da sağlıklı bir şekilde bebeğim dünyaya gelirse aralarında 4 yaş olacak.
Merhaba bende 2016 ağustos da 2.bebeğimi kucagima alicagim inşallah. 2012 mart doğumlu oglusum var
Bulantım var çıkarıyorum da ama dediğin gibi evde mecbur bakacağın bir yavrun olunca kendini bırakmamaya gayret ediyorsun mecbur ayaktasın çünkü ne iş bitiyor ne de minnoşların bakımı .. Umarım artarak devam etmez sende durumlar Nasıl
Bende mecbur alıyorum hatta çoğu Zaman aslında doktorum artık taşımamı yasakladı ama mecbur kalıyorum çoğu ZamanAynen ne iş bitiyor ne de ufaklık duruyor.benimki çok kucakta istiyor biraz tedirgin oluyorum ama alıyorum da
Allah kolaylık versin arkadasım benim oğlum da benimle uyuyor uyku tulumunu tavsiye ederim en azından tekme Atma riski olmazMerhaba, ben de ikinciyi bekliyorum. Ilki 19 aylik su anda.. Zor oluyor haliyle, kucak istiyor , oyun istiyor. Dun gece yanina yattim, ustunu acmaya calisirken karnima bir tekme savurdu yanlisliklaUmarim bir terslik olmamistir.
ikinci kez anne olacaklar eminim hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz. Ben cogu kez saat 8 de onunla birlikle uyuya kaliyorum. sabah ta 6 da onunla uyanip, 8 de isyerine gidiyorum.. Insallah hamilelik surecini hayirlisiyla tamamlayabilir, yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz saglikla hepimiz.
Merhaba, ben de ikinciyi bekliyorum. Ilki 19 aylik su anda.. Zor oluyor haliyle, kucak istiyor , oyun istiyor. Dun gece yanina yattim, ustunu acmaya calisirken karnima bir tekme savurdu yanlisliklaUmarim bir terslik olmamistir.
ikinci kez anne olacaklar eminim hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz. Ben cogu kez saat 8 de onunla birlikle uyuya kaliyorum. sabah ta 6 da onunla uyanip, 8 de isyerine gidiyorum.. Insallah hamilelik surecini hayirlisiyla tamamlayabilir, yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz saglikla hepimiz.
Allah kolaylık versin arkadasım benim oğlum da benimle uyuyor uyku tulumunu tavsiye ederim en azından tekme Atma riski olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?