2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

Mrb benimde 2011 martlı oğlum var bakalım şimdi prens mi gelecek prenses mi?

Ağrı durumunuz Nasıl ? Benim gün içinde kasiklarima ağrı giriyor bazen durup kalıyorum şiddetli oluyor. İlkinde bu sekilde ağrılar için bebek yer acıyor fln diyordular . Böyle mi oluyordu tam hatırlamıyorum siz nasilsiniz

İkinci hamilelik olmasına rağmen yinede acaba öyle mi oluyordu diyoruz sanırım her Bebek anneye yeniden ilkleri yaşatıyor normal Ağrı'lar yalnız kendini çok yorma ben yorulunca azıyor Ağrı'lar

Merhabalar..
Benim de 2013 Ekim dogumlu bir kizim var.. Minik kizima kardes geliyor simdi de

İkinci hamilelik olmasına rağmen yinede acaba öyle mi oluyordu diyoruz sanırım her Bebek anneye yeniden ilkleri yaşatıyor normal Ağrı'lar yalnız kendini çok yorma ben yorulunca azıyor Ağrı'lar

Bu aralarda çok yoğun geçiyor günlerim. Bugün tansiyonum bir düştü bir çıktı çok halsizim.

Benimde 2014 Kasım dogumlu bi oglum var aralari 20 - 21 ay olacak kismetse..

Merhabalar. 10 ağustos 2013 doğumlu bir oğlum var(30 aylık) Nasipse bir aslan bebesi daha geliyor bende 8 ağustos doğumluyum. Anlayacağınız ev Aslan yuvası
Kardeşi olacağını biliyor. Göbeğimde ınga ağlayan Bebek var dedim illa onun da varmış! Annelerin göbeğinde Bebek olur anlattım güzel güzel..gene yok! Bak benim göbeğim var senin yok dedim durdu şaşırdı önce sonra 'o Zaman popomda var' dedi. Ben göbekte oğlan popoda bebe taşıyor; öyle anlaştık

Çok tatlii. Ben yay burcuyum. Oğlumda akrep az daha bekleseydi diyecem ama zaten 42 de zorla cikarttirdik bu sefer umudum bu bebiste aslan olmasını umuyorum hatta çok istiyorum yoksa başak olmasın

Çok tatlii. Ben yay burcuyum. Oğlumda akrep az daha bekleseydi diyecem ama zaten 42 de zorla cikarttirdik bu sefer umudum bu bebiste aslan olmasını umuyorum hatta çok istiyorum yoksa başak olmasın
Oğlumun ve benim yükselen burcumuz Başak kaçamadık takıntılı olmaktan sezaryen olduysa ilki o kadar beklemez canım

U Utkum20 hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.

Sezeryan olsa 42 ye birakmazlar zaten. Normal doğum ama suni sanci ile
Canım kız kardeşim 42+2 de sezaryen oldu. Doktor artık daha fazla bekleyemeyiz,risk gittikçe büyüyor diyerek mecburi sezaryene aldı. Rahimde ne açılma ne yumuşama hiç bir şey olmadı. Bunun için öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…