evet kısmet :) istesek bu kadar denk gelmezdiNe kadar güzel yine aynı ay , aynı burc
Mrb benimde 2011 martlı oğlum var bakalım şimdi prens mi gelecek prenses mi?
İkinci hamilelik olmasına rağmen yinede acaba öyle mi oluyordu diyoruz sanırım her Bebek anneye yeniden ilkleri yaşatıyorAğrı durumunuz Nasıl ? Benim gün içinde kasiklarima ağrı giriyor bazen durup kalıyorum şiddetli oluyor. İlkinde bu sekilde ağrılar için bebek yer acıyor fln diyordular . Böyle mi oluyordu tam hatırlamıyorum siz nasilsiniz
Merhabalar..
Benim de 2013 Ekim dogumlu bir kizim var.. Minik kizima kardes geliyor simdi de
İkinci hamilelik olmasına rağmen yinede acaba öyle mi oluyordu diyoruz sanırım her Bebek anneye yeniden ilkleri yaşatıyornormal Ağrı'lar yalnız kendini çok yorma ben yorulunca azıyor Ağrı'lar
Merhabalar..
Benim de 2013 Ekim dogumlu bir kizim var.. Minik kizima kardes geliyor simdi de
Cinsiyeti belli oldu mu 13. Haftadaymissin
Benimde 2014 Kasım dogumlu bi oglum var aralari 20 - 21 ay olacak kismetse..
Evet akrep Burcu. Anlayacak yasta değil çok küçük daha 14 aylik:)Maşallah... söyledin mi oğluna, akrep burcu mu
Merhabalar. 10 ağustos 2013 doğumlu bir oğlum var(30 aylık) Nasipse bir aslan bebesi daha geliyorbende 8 ağustos doğumluyum. Anlayacağınız ev Aslan yuvası
Kardeşi olacağını biliyor. Göbeğimde ınga ağlayan Bebek var dedimilla onun da varmış! Annelerin göbeğinde Bebek olur anlattım güzel güzel..gene yok! Bak benim göbeğim var senin yok dedim durdu şaşırdı önce sonra 'o Zaman popomda var' dedi. Ben göbekte oğlan popoda bebe taşıyor; öyle anlaştık
Oğlumun ve benim yükselen burcumuz BaşakÇok tatlii. Ben yay burcuyum. Oğlumda akrep az daha bekleseydi diyecem ama zaten 42 de zorla cikarttirdikbu sefer umudum bu bebiste aslan olmasını umuyorum hatta çok istiyorum yoksa başak olmasın
Canım kız kardeşim 42+2 de sezaryen oldu. Doktor artık daha fazla bekleyemeyiz,risk gittikçe büyüyor diyerek mecburi sezaryene aldı. Rahimde ne açılma ne yumuşama hiç bir şey olmadı. Bunun için öyle dedim.Sezeryan olsa 42 ye birakmazlar zaten. Normal doğum ama suni sanci ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?