2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

Benimde öyleydi yaa ne açılma ne bir doğum belirtisi ... Cok zor , onunda erkek miydi

Benimde öyleydi yaa ne açılma ne bir doğum belirtisi ... Cok zor , onunda erkek miydi
Yok tatlım onun kız. Babası da 42 haftayı doldurup doğmuş o yüzden bekledi Dr. Son muayenede yarın gel yarım cm bile açılman olursa rahim ağzına konulan bi ilaç varmış onu deneriz dedi gittik ama hiç bir değişiklik yok! Suni sancı açılma olmadan verilmiyor benim bildiğim. Şükürler olsun sağlıklıca kucağımıza aldık

Çok tatlii. Ben yay burcuyum. Oğlumda akrep az daha bekleseydi diyecem ama zaten 42 de zorla cikarttirdik bu sefer umudum bu bebiste aslan olmasını umuyorum hatta çok istiyorum yoksa başak olmasın
Ben de yay burcuyum. Kizim 24 ekim 00.00 da dogdu.tam burclarin degisim aninda. Teraziden akrebe :) ben de 42.haftada dogum yaptim cok sukur..
Simdi bir oglus geliyor insaAllah.

Kızlar ikinci bebişlerin cinsiyetleri neler ben hala ögrenemedm bugünde özele gitsem mi çok merak ediyorm :)

Kizimin adi Ayse Sare..
Benim dusundugum bir kac isim var aslinda fakat esim hic birini begenmiyor. O Yavuz Selim istiyor. Sizin cinsiyet belli olmus muydu?

Oğlum var benimde. Bebiş içinde %75 erkek dedi dr ama kendi doktorum değildi. Çok hasta olmuştum üç gün boyunca hiç birşey yiyemeden sürekli kusunca doktora gitmiştim. O sırada muayenede söylemişti doktor.kendi doktorumda değildi. Ay başında kendi doktoruma gidicem inşallah o zaman kesin sonucu ogrenirim. Yüzdeli söyleyince sanki kesin değilmiş hissi oluşuyor insanda

Ayy cok gecmis olsun..
Kesin demedi bizim doktorumuzda.
Yuzdeli de soylemedi. Oyle gorunuyor dedi. Genelde erkek goruyorlarsa erkek oluyo. Erkekten kiza nadir olarak degistigini gordum. Hayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler insaAllah..

Merhaba hoşgeldiniz sizinde 2. Bebiş mi
İlki ne kaç yasinda , minigin cinsiyeti belli mi ,
Evet 2. ilki erkek 27.ayini yeni doldurdu doktor kıza benziyo dedi ama daha kesinlesmedi ayın 8inde randevum var o zaman netlesir heralde

Ayy cok gecmis olsun..
Kesin demedi bizim doktorumuzda.
Yuzdeli de soylemedi. Oyle gorunuyor dedi. Genelde erkek goruyorlarsa erkek oluyo. Erkekten kiza nadir olarak degistigini gordum. Hayirli evlat olsunlar saglikla gelsinler insaAllah..
Biz bir hafta once kontrole gittigimizde bu sefer kiz dedi doktorumuz :)
Sok oldum. Hic beklemiyodum..
Kiyafet de almistim ustelik.. :)
Simdi bir dahaki kontrolu bekleyecegim bakalim.. Heyecanliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…