2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

Yaş araları az olması bir sürü avantajı var da anne açısından çok zor . Oğlum emzirme döneminde 10 defa uyanırdı geceleri. Şimdi bile en az 3 defa uyanıyor. Dört yıldır uykuya hasret ben şimdi tekrar öyle bir süreç birde arası az olduğunu düşün çok zoor . Tabi ikisi birden büyüyünce temiz bir dönem başlıyor

Ben de en fazla 3 yas aralari olmasini istiyordum.. Baslarda cok zorlanicaz. Ben de bir kac sene beklesem bir daha istemezdim. Rahata alistikfan sonra. Kizimda cok zorlandim. Ozellikle emmesi beni bitjrdi. geceleri cok uyaniyorduk. Aralikta sutten kestik. Hala da uyaniyor. Simdi nisana dogru da tuvalet egitimini bir halledebilirsek cok iyi olacak. Allah saglik versin oncelikle. Bir de diyorum ki sakin bir bebek olsun oyle cok istiyorum ki :)
Cinsiyetimiz 15.haftada erkekti 17de kiz oldugu soylendi. Alisverise baslamistim.. Durdurdum kendimi bir sureligine :) Hayirlisiyla ogrenebilsem cok merak edediyorum. Boyle arada kalmak daha cok meraklandiriyor.

Ayni beni anlatmissiniz :)
Mahvoluyodum geceleri..
Uyksuzluk cok zor. Cok emdi beni kizim..
Esim sagolsun cok ilgilendi.
Nereye tasinacagimiz belli degil simdilik. Sehirlerarasi.
Doguya gidiyoruz tayin sebebiyle..

Böyle zorlukları yaşadıkça insan önce tereddüt ediyor ama yıllar geçtikçe başa dönmek daha da zor,hazır rahata alışmamışken 2.çocuğu yapmak daha mantıklı. Tuvalet eğitimi de uğraşlı bir süreç ama yapılacak bişey yok Allah yardımcımız olsun. Bence renkli usg ye girmeden çok takılma,ben eskiden 16.haftayı beklicem diyordum fakat o haftalarda bile değişenleri okudukça 20.hafta civarı daha garantili olur diye düşünüyorum. Yurtdışında 20.hafta civarı söylüyorlarmış aslında en doğrusu. Yüzde yüz bile dedikleri değişiyor.

İşte ben de o dönemin hayaliyle yaşıyorum İnşallah o günleri de görürüz ama ozamana kadar çekeceğimiz var maalesef en azından bunun bilincindeyiz. Kırkı çıktıktan sonra bile hamile kalanları gördükçe bir yandan şükrediyorum

[QUOTE="tbmtn, post: 45521979, member: 372534"merhaba ben de varım ilk oğlum 3,5 yaşında bu da erkekmis.[/QUOTE]
Masallah ona o zaman :)) bizimde cinsiyetimiz kızmış

Merhaba ben de varım ilk oğlum 3,5 yaşında bu da erkekmis.

3.5 luk hangi ay benimde oğlum kasım doğumlu bebis içinde kesin demediler ama erkek olabilir dedi doktorumuz perşembe kontrol var kesin demesini bekliyorum

Ayni beni anlatmissiniz :)
Mahvoluyodum geceleri..
Uyksuzluk cok zor. Cok emdi beni kizim..
Esim sagolsun cok ilgilendi.
Nereye tasinacagimiz belli degil simdilik. Sehirlerarasi.
Doguya gidiyoruz tayin sebebiyle..

Hamileliğin çok ilerlemeden belli olsa bari, karınlar büyüdükçe hareket kisitlaniyor is yapabilme kisitlaniyor.bir an önce yerleşirsin. Asker fln mi esin

Merhaba bende varım. Oğlum var 2.5 yaşında. Bir ay önce karnımdaki için Dr um kese şekli erkeğe benziyor dedi. Önümüzdeki salı kontrolüm var bakalım ne diyecek :) çok heyecanlıyım.

Bizimki erkek perşembe kontrol vardi . Daha önce söylemişti ama erkeğe benziyor şeklinde söylemişti . Değişen cinsiyetlerden bende net erkek diye düşünemiyordum.perşembe günü gayet kesin gösterdi

Hamileliğin çok ilerlemeden belli olsa bari, karınlar büyüdükçe hareket kisitlaniyor is yapabilme kisitlaniyor.bir an önce yerleşirsin. Asker fln mi esin
Smdiden basladim zaten kullanmadiklarimi kaldirmaya kolilemeye.. Dediginiz gibi iyiyken bir kismini halledeyim.. Polis cnm..
Haziran gibi sanirim tasinma.. Bakalim.. Cindiyetimize erkek sonrasinda da kiz dendigi icin kafam cok karisik. Surekli ruya goruyorum. Kiz bebek, erkek bebek :) Karisik..

Bizimki erkek perşembe kontrol vardi . Daha önce söylemişti ama erkeğe benziyor şeklinde söylemişti . Değişen cinsiyetlerden bende net erkek diye düşünemiyordum.perşembe günü gayet kesin gösterdi
Benim de salı günü inşallah kontrolüm kesin gösterir herhalde kendini. Bakalım ne olacak çok merak ediyorum :)

Hayırlısı olsun inşallah canm bizde Şırnaktayz

slm benimde 2,5 yaşında bir kızım var kısmetse bir erkek bebek bekliyoruz. tabi sonradan doktor fikrini değiştirmezse :)
rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…