2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

Evet 2. ilki erkek 27.ayini yeni doldurdu doktor kıza benziyo dedi ama daha kesinlesmedi ayın 8inde randevum var o zaman netlesir heralde
Merhabalar..
Bizim kizimiz da 28 aylik.. Yakinlar..
Bakalim cinsiyetler ne olacak..
Merakla bekliyoruz..

Merhabalar Hanımlar. Ay ne iyi olmuş bu topik. Tam benlik. İlk doğumum 09.12.2013.
Araları 2 yaş 9 ay olacak inşaallah.
Benide aranıza alın...

Sizinle aynı durumdayım.. Rastlantıya bak aynı bölge de de yaşıyoruz

Merabalarr benm oglumda 22kasm2013 dogumlu bebisiniz hayırlı olur inşallah :)

Araları aynı hemen heme. Teşekkür ederiz teyzesi. Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sizin cinsiyeti belli mi ?

Hoş bulduk
Bende kızım olsun isterim ah ne güzel olur. En başta sağlıklı olsun inşaallah . Sizin bebişin cinsiyeti belli mi ?
InsaAllah.. Saglikli olsun en basta..
Bizim erkek dendi 15.haftada.. 17 de kiz oldugunu soyledi dr.umuz. Kiyafet bile almistim :)
Suan belirsiz.. Bir dahaki kontrolde insaAllah netlesir.. Heyecanla bekliyoruz

InsaAllah.. Saglikli olsun en basta..
Bizim erkek dendi 15.haftada.. 17 de kiz oldugunu soyledi dr.umuz. Kiyafet bile almistim :)
Suan belirsiz.. Bir dahaki kontrolde insaAllah netlesir.. Heyecanla bekliyoruz

Aaaa erkek denilip sonra kız olan çok nadir oluyor. Size denk gelmiş. İnşaallah netleştir. Bende merak ediyorum

Merhaba kızlar,Allah'ın izniyle ben de 2.defa anne olacağım 13 aylık bir kızım var arayı fazla uzatmadan kardeşi olsun istedik. Şimdi ki bebeğim erkek fakat değişenleri okudukça 20.haftalarda anca emin olurum heralde,gönül yine kızdan yanaydı kız kardeşi olmasını çook istemiştim ama kısmet tabi Ağustos ayı hepimize uğurlu gelir inşallah.

Masallah iyi cesaret ya da bebişler mi usluydu . Benim oğlum var kasım 2012 li doğduğunda neredeyse 4 yaşına girecek korkuyorum nasıl olacak diye. Hareketli , ilgi isteyen tam bi erkek çocuğu .. bu seferde erkek dediler ama bende emin olamıyorum Fleur de lys gibi

Bizimki cok yaramaz hiperaktif..
Gorenler erkek gibi diyorlar.. Bir dakika yerinde durmuyor.. Beni cok yoruyor.
Ikinciyi duyanlar sok gecirdi resmen. Bari bir sene daha bekleseydin dediler. Anneme nasil soyleyecegimi sasirdim :) bakalim yasayip gorecegiz.. Bir de benim tasinma isim var.. Mayis haziran arasi..

İlk üç ay kızım çok huysuz bir bebekti şimdi iyi çok şükür fakat eğer hemen yapmasaydım belki de bi daha asla yapmazdım çünkü rahatıma birazcık düşkünüm iki tane çocuk aradan çıksın ben de rahat rahat iş hayatıma devam etmek istiyorum yani planım o yönde onun için arayı fazla uzatmak istemedim eşim de destek verince olan oldu. Kardeşler arası 3-4 yaş olması bance çok ideal çünkü yaş farkı az olunca paylaşımları da artıyor.Valla ben renkli usg ye girmeden kendimi kaptırmıcam hele bu aralar hem forumda hem de etrafımda cinsiyeti değişen o kadar çok kişi var ki

Yaş araları az olması iyi tabi ilk başlarda çok zor oluyormuş ama ikisi aynı anda büyüyüp gidecek işte:) hamileyken taşınma işlemleri gerçekten çok zor oluyor,biz de doğuma bir ay kala taşınmak zorunda kalmıştık çoğu iş mecburen kocalara kalıyor:)

Nerden nereye tasiniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…