Merhabalar..Evet 2. ilki erkek 27.ayini yeni doldurdu doktor kıza benziyo dedi ama daha kesinlesmedi ayın 8inde randevum var o zaman netlesir heralde
Merhabalar..
Bizim kizimiz da 28 aylik.. Yakinlar..
Bakalim cinsiyetler ne olacak..
Merakla bekliyoruz..
Amin insaAllah..Allahm hayırlısını versin sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..
Merhabalar Hanımlar. Ay ne iyi olmuş bu topik. Tam benlik. İlk doğumum 09.12.2013.
Araları 2 yaş 9 ay olacak inşaallah.
Benide aranıza alın...
Hoş geldin
İsteyerek mi düşündün , süpriz mi yaptı ufaklik
Sizinle aynı durumdayım.. Rastlantıya bak aynı bölge de de yaşıyoruzMerhaba, ben de ikinciyi bekliyorum. Ilki 19 aylik su anda.. Zor oluyor haliyle, kucak istiyor , oyun istiyor. Dun gece yanina yattim, ustunu acmaya calisirken karnima bir tekme savurdu yanlisliklaUmarim bir terslik olmamistir.
ikinci kez anne olacaklar eminim hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz. Ben cogu kez saat 8 de onunla birlikle uyuya kaliyorum. sabah ta 6 da onunla uyanip, 8 de isyerine gidiyorum.. Insallah hamilelik surecini hayirlisiyla tamamlayabilir, yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz saglikla hepimiz.
Merabalarr benm oglumda 22kasm2013 dogumlu bebisiniz hayırlı olur inşallah :)Merhabalar Hanımlar. Ay ne iyi olmuş bu topik. Tam benlik. İlk doğumum 09.12.2013.
Benide aranıza alın...
Hos geldinizz..Merhabalar Hanımlar. Ay ne iyi olmuş bu topik. Tam benlik. İlk doğumum 09.12.2013.
Benide aranıza alın...
Merabalarr benm oglumda 22kasm2013 dogumlu bebisiniz hayırlı olur inşallah :)
Hoş buldukHos geldinizz..
Benim kizim da 24 Ekim 2013 dogumlu..
:)
InsaAllah.. Saglikli olsun en basta..Hoş bulduk
Bende kızım olsun isterim ah ne güzel olur. En başta sağlıklı olsun inşaallah . Sizin bebişin cinsiyeti belli mi ?
InsaAllah.. Saglikli olsun en basta..
Bizim erkek dendi 15.haftada.. 17 de kiz oldugunu soyledi dr.umuz. Kiyafet bile almistim :)
Suan belirsiz.. Bir dahaki kontrolde insaAllah netlesir.. Heyecanla bekliyoruz
Bizimki cok yaramaz hiperaktif..Masallah iyi cesaret ya da bebişler mi usluydu . Benim oğlum var kasım 2012 li doğduğunda neredeyse 4 yaşına girecek korkuyorum nasıl olacak diye. Hareketli , ilgi isteyen tam bi erkek çocuğu .. bu seferde erkek dediler ama bende emin olamıyorumFleur de lys gibi
İlk üç ay kızım çok huysuz bir bebekti şimdi iyi çok şükür fakat eğer hemen yapmasaydım belki de bi daha asla yapmazdım çünkü rahatıma birazcık düşkünümMasallah iyi cesaret ya da bebişler mi usluydu . Benim oğlum var kasım 2012 li doğduğunda neredeyse 4 yaşına girecek korkuyorum nasıl olacak diye. Hareketli , ilgi isteyen tam bi erkek çocuğu .. bu seferde erkek dediler ama bende emin olamıyorumFleur de lys gibi
Yaş araları az olması iyi tabi ilk başlarda çok zor oluyormuş ama ikisi aynı anda büyüyüp gidecek işte:) hamileyken taşınma işlemleri gerçekten çok zor oluyor,biz de doğuma bir ay kala taşınmak zorunda kalmıştık çoğu iş mecburen kocalara kalıyor:)Bizimki cok yaramaz hiperaktif..
Gorenler erkek gibi diyorlar.. Bir dakika yerinde durmuyor.. Beni cok yoruyor.
Ikinciyi duyanlar sok gecirdi resmen. Bari bir sene daha bekleseydin dediler. Anneme nasil soyleyecegimi sasirdim :) bakalim yasayip gorecegiz.. Bir de benim tasinma isim var.. Mayis haziran arasi..
Bizimki cok yaramaz hiperaktif..
Gorenler erkek gibi diyorlar.. Bir dakika yerinde durmuyor.. Beni cok yoruyor.
Ikinciyi duyanlar sok gecirdi resmen. Bari bir sene daha bekleseydin dediler. Anneme nasil soyleyecegimi sasirdim :) bakalim yasayip gorecegiz.. Bir de benim tasinma isim var.. Mayis haziran arasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?