Canım aramıza hoşgeldin, test sonucunu öğrendin mi merak ettim. Hakkında hayırlısı inşallah.
Hoşgeldin canım. Olsun farketmez, zaten ben de 2016 annesi olmayı umsam da topiği açarken. İkiz old için aralıkta da olabilir. Tabi ki dileğim 40. Haftada normal doğurabilmek ama Rabbim sağlıklı ve hayırlı bebekler versin inşallah hepimize, zamanını da en doğru o bilecek inşallah hayırlısını yazmıştır bile.
Canım 2 gun sonra yapsaydın 320 civarında çıkardı. 3.gün değerin yarısı kadar arttığından 480civarında çıkması normaldi ki senin maşallahın var.

Belki de ikizdir senin de. Kaç embriyo transfer edilmisti. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
Canım seni diğer topikten tanıyorum, hoşgeldin aramıza. Tekrar hayırlıbolsun. Çok sevindim bebeğini gördüğüne. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın. Çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Pıtpıtları duymak çok heyecam verici.
Canım benimde cuma günü kan rahlillerim olacak. Daha hiç birşey yaptırmadım ama hiçbir fikrim yok bu değerler nedir . bakmadın mı internetten. Öğrenince yaz ki bizde öğrenelim. İnşallah problem olacak birşey değildir. Duamdasın canım.