- Emoji Skoru
- 656
- Puanlar
- 108
Canim benim de biri hep biraz daha minik. Her kontrolde bir gün geri görünüyor gelişimi normal yani. İnşallah yetişir o da diğerine ikizlerden biri öyle olabiliyor sen dua et içini ferah tut.Rabbim dualarını jabul etsin bu mübarek günde insallah.Canım Sağol inşallah gelişir çok dikkat ediyorum aslında yediklerime ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.![]()
Hadi inşallah bebeğinin kesesi sana ultrasondan el sallar canım.Çok teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez kese için çok heycanlıyım hiç geçmio günler :)
İnşallahcanım Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin inşallah. Bebegini gör de gel güzel haberini bekleriz unutma yazmayı.geçmez cnm geçmez çok zor beklemek.bende bebeği görmeye gün sayıyorum perşembe günü randevum var inşallah bebeğimi görücem dua edin kızlar
Kızlar Berat Kandiliniz mübarek olsun. Bebeklerimizin sağlıkla doğduğunu da görelim inşallah. Bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun. Rabbim gönlümüzden geçenin en hayırlısını versin inşallah. Dualarınızda unutulmamak dileğiyle.