2016 anneleri

1. Merhaba Hanımlar ben burada yeniyim fikirlerinize cok değer veriyorum sık sık okuyorum bilgi aliyorum burdan.
    benim oglum 11 aylik kendisi suan emzigi bıraktı gibi.geceleri cok sık uyanıyor ve her uyandiginda beni emmek istiyor diş sıkıntısından kaynaklı sürekli uyandigi icin hep emzirdim yanima yatırdım ve boyle boyle alıştı.
    gunduzleri iyi yiyor şükür iştahı yerinde o yuzden aclık durumu oldugunu sanmiyorum zaten geceleri emdigi de iki dakika birsey ve genelde göğsümde oynuyor.
    ve bir sorun daha geceleri çoğu zaman gazi oluyor karni agriyor buju bacaklarini kasmasından anliyorum.
    sizin düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir sizce ne yapmaliyim yada neyi yanlış yapiyorum.yardimci olursaniz cook sevinirim

Merhaba canim siteye hosgeldin. Bebeginin gece uyanmasinin sebebi buyuk ihtimal gazdan cunku gazi var demissin benim kizimda 8 aylik ve gazli demekki 11 aylikken bile hala oluyo. Ben gece yatmadan once rezene cayi veriyorum o biraz rahatlatiyo bide ayaklarini cok sicak tut. Emzirme olayindada her uyandiginda tok olgundan eminsen emzirme iyice alisir sadece uyut pispisla yoksa hep sadece gogsunde sakinlesmek ister. Allah yardimcin olsun canim insallah duzelir

merhaba canim ya her gece olmuyor ama bazen fena gazi oluyor gazi olmasada ginede sık sık uyaniyor biraz bir kac gecedir dikkat ettim yanima yatirmadim hic göğsümde oyun oynamasina izin vermedim ve faydasi var gibi azicik azaldi uyanmalari ama belli de olmuyor.
ve canim cok sagol rahatladim birinin daha oyle düşünmesine cunki tok eminim tok oldugundan cunki emmiyo oyun oynuyor iki cekiyor oyun oynuyor.
dedigin gibi emzirmiyorum ciglik cigliga deliriyor dayaniyorum 1 saat ugrasiyorum sabrediyorum cildiriyor bu sefer ben sinir kirizi geciyorum ona kiziyorum oda korkuyor etkileniyor nasil sabretcem bilemiyorum:(o tarz durumlarda caresiz hissediyorum kendimi agliyorum sinirimden bu sefer onun okadar aglamasina üzülüyorum yüreğim agzima geliyor icim aciyor..

baya icimi doktum ama caresizlikten:(

Iyi yaptin canim icini dokmeyede ihtiyacin var. Galiba disleri cikicak oda huzursuz ediyo onu. Dis ve gaz birlesince demekki duramiyo cocuk. Merak etme dayanamayip sesini yukselten bi tek sen degilsin dunyada. Bende kizdigim zamanlar sanki cok anliyormus gibi sesimi yukseltiyorum. Bizde bole sinir atiyoruz ama aslida yapmamiz gerek cok etkileniyorlar. Gece uykusuzlugu kotu bisey bende ayni durumdayim ama gececegini dusun. Agladigindada telaslanma sen daha sakin olup kendine guvenirsen emin ol oglunda daha sakin olucak.

anladim canim ya allah razi olsun allahim seninde yardimcin olsun sabir versin hepimize cok tesekkur ederim

Merhaba 22 subat 2016 li bi kizim var bu 2. Bevegim ilk dogumdan sonra duzenli adet goren ben bu 2.dogumdan sonra cok duzensiz emzirmiyorum suan 10 ay gecti 3 defa adet oldum syan 39 gun gecti adetimden dr a gitmeyi dusunuyorum artik. Bnm gibi bu durumu yasayan var mi

Merhaba Sevgili Anneler,
Anne ve bebekler üzerine yürüttüğüm araştırmamı daha önce sizlerle paylaşmıştım. 3. ile 12. aylar arasında henüz ilk bebeğine sahip olmuş annelerin desteğine ve katılımına ihtiyacım var. Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabileceğiniz anket sorularına 20-25 dakikanızı ayırırsanız çok önemli bir destek sağlamış olursunuz. Şimdiden çok teşekkürler,
(http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=6894dc472a594f6aaebb73513c892b35)

1. Merhaba Hanımlar ben burada yeniyim fikirlerinize cok değer veriyorum sık sık okuyorum bilgi aliyorum burdan.
    benim oglum 11 aylik kendisi suan emzigi bıraktı gibi.geceleri cok sık uyanıyor ve her uyandiginda beni emmek istiyor diş sıkıntısından kaynaklı sürekli uyandigi icin hep emzirdim yanima yatırdım ve boyle boyle alıştı.
    gunduzleri iyi yiyor şükür iştahı yerinde o yuzden aclık durumu oldugunu sanmiyorum zaten geceleri emdigi de iki dakika birsey ve genelde göğsümde oynuyor.
    ve bir sorun daha geceleri çoğu zaman gazi oluyor karni agriyor buju bacaklarini kasmasından anliyorum.
    sizin düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir sizce ne yapmaliyim yada neyi yanlış yapiyorum.yardimci olursaniz cook sevinirim
Merhaba benimde 12 aylık bir oğlum var ve doğduğundan beri geceleri özellikle saatte bir uyaniyor ve etmeden asla uyumuyor. Evet uykusuzluk oluyor ama bir yandan da kendimi nasıl olsa 1 yıl kaldı sonrasında ben emzirmek istesemde o istemeyecek diyerek teselli ediyorum. Dış çıkarırken özellikle tüm gece kucağımda uyuyor bence bir sıkıntı yok. Gün içinde onunla birlikte dinleniyorum bende

Back
X