Kızım olsa kız anneleri yazardım :) aralık anneleri diye başlık var zaten benim gibi erkek anneleri ne durumda onu merak ettimNiye erkek anneleri diye ayirdin?
Benimde bonibon erkek ama bu sekilde niye ayirdiniz
Sirf meraktan soruyorum
Saglikla alin kucaginiza yavrunuzu
Benimki dönmüş şuan normal doğum gözüküyor bende de var biraz odunluk :) daha süs olayına giremedik bu hafta bakıcaz. Herketlerine ben de o kadar çok alıştım ki içimde bir parçam oldu zaman zaman canımı acıtsa da içimde bir boşluk olacak gibi geliyor banakesinlikle aynı duyguları paylaşıyorum daha 34 haftayım ama makat geliş olduğu için sezaryen olacak mecburen insan nasıl ayrılır çok tuhaf geliyor içimdeki hareketleri hissetmeden nasıl yaşayacağım:) ama bi yandan da çıksın ısırayımburnunu istiyorum çok tuhaf:/
erkek bebek demişiz madem hazırlıklarımızı paylaşalım burda ben özellikle oda süsleme hediyelik gibi şeylerde acayip odunum güzel şeyler bulursanız paylaşımcı olun lütfen:)
ayyy normal doğum olması çok iyi Allah bi sesle kurtarsın hemen kucağına alıp sevebileceksin inşallah:) isim ne düşündünüz:) ben karar veremedim bi duvar süsü hazırladık hoşgeldin bebeğim yazdık artık isim ne olacak bakalım:)Benimki dönmüş şuan normal doğum gözüküyor bende de var biraz odunluk :) daha süs olayına giremedik bu hafta bakıcaz. Herketlerine ben de o kadar çok alıştım ki içimde bir parçam oldu zaman zaman canımı acıtsa da içimde bir boşluk olacak gibi geliyor bana
çok güzel olmuş güle güle kullanın. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin:)Merhabalar. Bense tam tersine bir an önce kavuşmak istiyorum artık hamileliğim cok zor geçtiğinden özleyeceğimi de pek sanmıyorum doğrusu :)
Gün sayıyoruz benim de sezeryan ve bi değişiklik olmaz ise 5 aralık doğum gözüküyor. Oğluşumuzun süs püs hazırlıklarına başladık ama ben abartıyı sevmediğimden sade tutmaya özen gösteriyorum. Şu an da lohusa bardaklarımız hazır sizinle paylaşayım :)
Çok teşekkür ederim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.adı bizde saklı :) sizin sezeryan tarihi belli mi. Artık isme karar verme zamanınız gelmiş :)ayyy normal doğum olması çok iyi Allah bi sesle kurtarsın hemen kucağına alıp sevebileceksin inşallah:) isim ne düşündünüz:) ben karar veremedim bi duvar süsü hazırladık hoşgeldin bebeğim yazdık artık isim ne olacak bakalım:)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben de abartiyi çok sevmiyorum kadehler çok güzel olmuş sade ve şık. Biz daha bisey bakamadikMerhabalar. Bense tam tersine bir an önce kavuşmak istiyorum artık hamileliğim cok zor geçtiğinden özleyeceğimi de pek sanmıyorum doğrusu :)
Gün sayıyoruz benim de sezeryan ve bi değişiklik olmaz ise 5 aralık doğum gözüküyor. Oğluşumuzun süs püs hazırlıklarına başladık ama ben abartıyı sevmediğimden sade tutmaya özen gösteriyorum. Şu an da lohusa bardaklarımız hazır sizinle paylaşayım :)
şafak 6 bizim bi değişiklik olmazsa ve adı hala belli değil:) bi kahramanlık yapıp adını kazansın diye bekleyeceğiz sanırım:)Çok teşekkür ederim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.adı bizde saklı :) sizin sezeryan tarihi belli mi. Artık isme karar verme zamanınız gelmiş :)
peki yağı kullandıktan sonra emzirebiliyor musun temizlemekgerekmiyor mu? geçen gün teyzem ayva kompostosu sütü coşturuyor ayva çekirdeğini de akşamdan suya koyup oluşan jel kıvamındaki suyu meme ucuna sürersen çatlaklara iyi geliyordedi ben şimdi çekirdek biriktiriyorum haftaya sezaryenim inş.ayva çekirdeğini sende yap bence faydası olur zararı olmaz doğal bişey diye düşünüyorum.Hamiş arkadaşlar size sesleniyorum!!!! Doğumdan önce mutlaka göğüslerinize nemlendirici krem yağ ne bulursanız sürün. Özellikle e vitamini içeren kremler. Ben yandım siz yanmayın. göğüs uçlarım parçalandı kanadı.Ağlayarak emziriyorum kuzumu. Şimdi kantaron yağı kullanıyorum. Geç olmadan onleminizi alın. Ayrıca ilk günler sutunuz gelmeyebiliyorsakin pompayla gelsin diye zorlamayin o daha kötü ediyor.Keşke beni de bilgilendiren olaydı.
Doğum tarihî 31 aralık gözüküyor yeni yıl çocuğu olur belkibende erkek annesi olucam daha oğluşum bekliyo karnımda en son doğuranlardan olucam sanırım .
Aklınızda seçenekler vardır en azından dimişafak 6 bizim bi değişiklik olmazsa ve adı hala belli değil:) bi kahramanlık yapıp adını kazansın diye bekleyeceğiz sanırım:)
Ayva çekirdeğini ben de duydum biriktiriyorum şuan.bi de doğumdan bikac hafta önce başlayıp her gün soğan koymak çok iyi diye duydum ama annem yaptırmıyor. Kokarsin hastaneye öyle mı gideceksin yok bebek emmez diye beynimi yikadi yapmaya cesaret edemedim bi deneyin istersenizpeki yağı kullandıktan sonra emzirebiliyor musun temizlemekgerekmiyor mu? geçen gün teyzem ayva kompostosu sütü coşturuyor ayva çekirdeğini de akşamdan suya koyup oluşan jel kıvamındaki suyu meme ucuna sürersen çatlaklara iyi geliyordedi ben şimdi çekirdek biriktiriyorum haftaya sezaryenim inş.ayva çekirdeğini sende yap bence faydası olur zararı olmaz doğal bişey diye düşünüyorum.
1 hafta erken olarak sezeryan olcam benDoğum tarihî 31 aralık gözüküyor yeni yıl çocuğu olur belki
Ayva çekirdeğini ben de duydum biriktiriyorum şuan.bi de doğumdan bikac hafta önce başlayıp her gün soğan koymak çok iyi diye duydum ama annem yaptırmıyor. Kokarsin hastaneye öyle mı gideceksin yok bebek emmez diye beynimi yikadi yapmaya cesaret edemedim bi deneyin isterseniz
Onu da yaptim. Denemediğim kalmadı. Demlik poset çay bile koyuyorum. Emzirmeden önce sıcak su ile yıkıyor um.peki yağı kullandıktan sonra emzirebiliyor musun temizlemekgerekmiyor mu? geçen gün teyzem ayva kompostosu sütü coşturuyor ayva çekirdeğini de akşamdan suya koyup oluşan jel kıvamındaki suyu meme ucuna sürersen çatlaklara iyi geliyordedi ben şimdi çekirdek biriktiriyorum haftaya sezaryenim inş.ayva çekirdeğini sende yap bence faydası olur zararı olmaz doğal bişey diye düşünüyorum.
ay hayırlısı inşallah sağ salim kucağınıza alında:)seçeneklervar da bilmiyorum oturmadı bizimde 4 günümüz kaldı ben başladım kakao yağı kantaron yağı ve ayva çekirdeği sürüyorum ama soğan çok tuhafmış onu yapamam ya en azından şimdiden yapamam yani. inşallah gerekte kalmaz.Aklınızda seçenekler vardır en azından dimi
Bizim de son 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?