2016 aralık erkek anneleri

Benim de 39. haftam yarın bitiyor ve muhtemel tarihe 1 hafta kaldı. Çok garip duygular içindeyim kızlar... Doğumdan çok korkuyorum, kafam çok karışık. Her gece gaz sancım var yatağa gitmek istemiyorum. Of of hem bir an evvel doğsun istiyorum hem de çok korkuyorum o gün gelince ne yaparım diye...

Benim bebişim geldi:) çook enteresan henüz şaşkınım:) kızlar benim meme ucu sorunum olmadı pek öncesinden kantaron yağı ve kakao yağı kullandım ayva çekirdeğini de doğumdan sonra her emzirmeden sonra yaptım bi de lanolin krem bunları temizlemeye gerek yokmuş ama ben ıslak pamukla temizledim emzirmeden önce bide bol sıvı alın ben 6 litre su içiyorum sütüm gelsin diye süt gelmezse yara daha çok olur. Yine yaram var çok canım acıyor ama kanama falan olmadı çok şükür

Allah analı babalı büyütsün gelen bebişleri :)
Benimki de geldi çok şükür 25inde bekliyorduk ama 21inde geldi yukarda korkularımı yazmışım şimdi okuyunca bir garip oldum. Zaten oldukça kafam karışıktı ama o başlangıç sancılarını bile görünce direk sezeryan yapın beni dedim, açılma da çok olmadı aslında. Suni sancı verecekti doktorum ama istemem dedim, doktorum da anladı zaten çok korktuğumu.

En nihayetinde kavuştuk, Allah bebek bekleyen herkesi kavuştursun sağ salim meleğine :)

Ben de normal doğum yapmak için inat ettim tam 10 saat sancı çektim sonuç yine sezeryan oldu keşke senin gibi başta isteseydim.dogum şokunu atamadim ustumden hala. Okuyanlar korkmasın herkesin bünyesi bir değil sonuçta. Bi de ustune lohusa sendromu yaşıyorum

Benim de hafif yara var lanolin iyi geliyor

Yok canım ben kendim istemedim canım bebek makat gelişti mecburen sezaryen demişti doktor. Herkesin bir değiltabiki ama komplikasyon yoksa normal doğum en güzeli. 12. Gündeyim hala dikişlerimin ağrısından bebeğimi taşıyamıyorum. Allah kimseyi ameliyata mecbur etmesin.

Arka arkaya doğum yaptık sanırım benimki 15nde doğdu. Bence de en güzeli normal doğum keske basarabilseydim ama yapamadım ben 10 gün yatip kalkamadim şimdi agrilarim baya azaldı

Ben o anda anladım cnm yapamayacağım dedim doktoruma. Sanki ne bileyim içime doğdu... Şu anda da pişman değilim çünkü gerçekten bünyeme göre değilmiş normal anladım.

Dediğin gibi herkes bir olmaz kimse okuyup etkilenmesin, herkesin yapısı farklı.

Ben de lohusa sendromu yaşıyorum sanırım gelen giden acayip bunalttı beni herkes birşey söylüyor soruyor... İnşallah keyifli günlerini de sürelim en yakın zamanda anneliğin...

Herkesin birşeyler söylemesi beni de çok bunaltiyor. Buna en yakinlarim da dahil. Herkes biliyor sanki bir ben bilmiyorum sinir oluyorum

1 2 saat daha dayansaydin normal doğuracaktın dediler.yapamayacagimi biliyorum.ne yaşadığımı sadece ben biliyorum.

Herkesin birşeyler söylemesi beni de çok bunaltiyor. Buna en yakinlarim da dahil. Herkes biliyor sanki bir ben bilmiyorum sinir oluyorum

Aynen hele şu sütün var mı sakın mama verme ay bu bebek üşür bu bebek terler vs.vs. şu gelen giden bir bitse kafama göre kursam düzenimi...

1 2 saat daha dayansaydin normal doğuracaktın dediler.yapamayacagimi biliyorum.ne yaşadığımı sadece ben biliyorum.

Seni çok çok iyi anlıyorum, aynı duyguları ben de tattım ve yaşadım. Artık olan oldu ve bitti böyle düşün. İnan ilk banyomu yaparken hüngür hüngür ağladım aklıma geldikçe. Ama sezeryan olmak dünyanın sonu değil ki... Boşver...Ağrılarımız tam geçsin yeter :)

Arka arkaya doğum yaptık sanırım benimki 15nde doğdu. Bence de en güzeli normal doğum keske basarabilseydim ama yapamadım ben 10 gün yatip kalkamadim şimdi agrilarim baya azaldı
15inde doğdum bende akşam 19)

Bide lohusayı yalnız bırakmıyorlar yalnız kalamazmışız bence esas sorun bu bi bıraksalar kafamızı dinlesek rahatlarız:) anneme eşime bile katlanamıyorum bazen ya annemi gönderiyorum git eve şunlar lazım bi çarşıda dolan gel diye:)

Çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama ben de bazen katlanamiyorum

iyi günler arkadaşlar. benim daha önceden 3 düşüğüm var nihayet 4. de Rabbim elime almayı nasip etti bebişimi. Benim bir sorum olacak, hastanede kan verip hormon testi yaptırdınızmı. Bneim oğluşumda bütün değerler normal çıktı ancak Free T4 değeri alt sınırın biraz altında cıktı. Alt sınır 0,89 oğluşumun 0,78 çıktı ve bu nedenle çocuk doktoru endekroloğa yönlendirdi oda bu değerlere bakarak ilaçla tedavi verdi. Benim durumumda olan var mı? varsa neler yaptığı hakkında beni bilgilendirebilir mi?

Merhabalar arkadaşlar benim oğlumda 27 Aralık'ta dünya geldi. Erken Doğum oldu bizimki 32 haftalık doğdu 31 gün küvezde kaldık şimdi 56 günlük olduk küvezde biberona alıştığı için göğsümü tutsa bile çok az emip bırakıyor biberona devam etmemi istiyor . Bu sebebten ötürü anne sütüm azaldı ve mamaya başladık . Aranızda mama kullanan var mı tavsiyesi Önerisi olan

Can'ım allah yavrunu size bağışlasın öncelikle. bu hormon testleri oğluma da yapıldı hastaneden taburcu olmadan önce bizim normal değerlerde çıkmıştı .total t3 ve serbest t4 değeri triod Bezleri ile alakalı diye biliyorum doktor ile görüştün mü

Allah bağışlasın canım.benim de sütüm yeterli gelmiyor günde 1 ya da 2 sefer mama veriyorum bazen mememi istemiyor bağırıyor itiyor biberon istiyor ama ben inatla veriyorum. Sen de öyle yap ayağa kalk gezindirerek pispislayarak emzir. Elektrikli pompa al sık sık sağ ki sütün kesilmesin. Anne sütünün yerini hiçbirşey tutamaz. Yapabilsen mamayı kaşıkla ver. Bildiğim kadarıyla anne sütüne en yakın mama sma ben şuan onu kullanıyorum. Yalnız kabızlık yapabilir o zaman değiştirmen lazım

Cnm elektrikli süt sağMa makinası ile sağıyorum artık git gide azaldı Bebek bir emip bir bırakıyor ondan oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…