Çalışan olunca 3.5 aylık toplu para alıyorsun 300 tl artısıDoğum parası dediğim ben 300 tl aldım ilk doğum adına.
siz çalışıyo musunuz yada eşiniz..bu doğum ucretini kimler alabiliyo bilginiz var mı.. Ben çalışmıyorum ama eşim devlet memuru.bu engel mi almayaDoğum parası dediğim ben 300 tl aldım ilk doğum adına.
neye gore aldınız o ucretleri,yardımcı olur musunuz?Ben doğum parası aldım ptt den 300tl. Onun için kaymakamlığın içinde aile bişey bişeyi var. Unuttum şimdi. Form doldurmuştum. Ayrıca ziraat bankası'ndan bebek 2 ve 4 aylıkken 1600 tl aldım. Bebek 7aylık şuan
Hayir engel degil. Bu calisana degil her anneye veriliyormDogum yaptiktan sonra devlet sizin adiniza pttye para yatiriyor ilk dogumda 300 tl. Bebek 1 aylikken falan yatmisti para. Tabi oncesinde basvuru yapmaniz sart...siz çalışıyo musunuz yada eşiniz..bu doğum ucretini kimler alabiliyo bilginiz var mı.. Ben çalışmıyorum ama eşim devlet memuru.bu engel mi almaya
Tabii canım. 300tl için yazdığım gibi gidip form dolduruyosun. 1 ay içinde ptt den alıyosun. Bunun için tc vatandaşı olman ve yaşayan bebek doğurman yeterli. Diğeri için sigortalı olman gerekiyo. Eşinle alakalı bi durum yok.neye gore aldınız o ucretleri,yardımcı olur musunuz?
benm eşimin devlet memuru olması engel olur mu acaba,veya benm çalışmamam.
2 aylikken 1600 4 aylikken +1600 dahami aldiniz? Benim adima ziraat bankasina bi 600 yatti 32. Haftada ciktim izne doguma kadar ki olqn icret diye tahmin ettim. Ve 4 ay bitti hic hala para yatmadi. Ne kadar surer acaba islemler birde ben hic bir islem yapmadim sgk ya falan gitmedim yaniBen doğum parası aldım ptt den 300tl. Onun için kaymakamlığın içinde aile bişey bişeyi var. Unuttum şimdi. Form doldurmuştum. Ayrıca ziraat bankası'ndan bebek 2 ve 4 aylıkken 1600 tl aldım. Bebek 7aylık şuan
doğum oncesi mi başvuru yapmalıyım sonrası mı.. Ve nereye başvuruluo. Yardımınız için çok sağolunHayir engel degil. Bu calisana degil her anneye veriliyormDogum yaptiktan sonra devlet sizin adiniza pttye para yatiriyor ilk dogumda 300 tl. Bebek 1 aylikken falan yatmisti para. Tabi oncesinde basvuru yapmaniz sart...
şu ilki için doğurduktan sonra mı başvuru yapıcam,nerden alıorum formu faln nereye iletiorum.. İkincisinede eşimin sigortasından yararlanıyorum o yeterli oluo mu almam için?Tabii canım. 300tl için yazdığım gibi gidip form dolduruyosun. 1 ay içinde ptt den alıyosun. Bunun için tc vatandaşı olman ve yaşayan bebek doğurman yeterli. Diğeri için sigortalı olman gerekiyo. Eşinle alakalı bi durum yok.
Bende gitmedim. Eşim gidip soruyodu ziraat'e. Hesapta para var mı diye. Ordaki bayan da 2 kerede yatacak demiş. Toplam 3200 tl aldım.2 aylikken 1600 4 aylikken +1600 dahami aldiniz? Benim adima ziraat bankasina bi 600 yatti 32. Haftada ciktim izne doguma kadar ki olqn icret diye tahmin ettim. Ve 4 ay bitti hic hala para yatmadi. Ne kadar surer acaba islemler birde ben hic bir islem yapmadim sgk ya falan gitmedim yani
Dogum sonrasi tabiki ve dogum belgenizle birlikte. Benim esimde memur ve is yerinde insan kaynaklarina goturdu o dogum belgesini onlar halletti. Eger ik yoksa esinizin isyerinde kaymakamlikta aile ve sosyal politikalar mudurlugune basvuruluyordoğum oncesi mi başvuru yapmalıyım sonrası mı.. Ve nereye başvuruluo. Yardımınız için çok sağolun
Bebek doğunca başvurcaksın. Bebeğinde tc'sini istiyolar çünkü. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde form doldurcaksın 300tl için. 3200tl için senin çalışman gerekiyo ve sigortalı olman lazım.şu ilki için doğurduktan sonra mı başvuru yapıcam,nerden alıorum formu faln nereye iletiorum.. İkincisinede eşimin sigortasından yararlanıyorum o yeterli oluo mu almam için?
anladım, çok teşekkur ederim bilgi için.. Bn sadece karı koca çalışmayanlara bu yardım verilio sanıordum. Bnde başvuruyim inşllhDogum sonrasi tabiki ve dogum belgenizle birlikte. Benim esimde memur ve is yerinde insan kaynaklarina goturdu o dogum belgesini onlar halletti. Eger ik yoksa esinizin isyerinde kaymakamlikta aile ve sosyal politikalar mudurlugune basvuruluyor
çok teşkkurler.. Bilgim yoktu bu konudaBebek doğunca başvurcaksın. Bebeğinde tc'sini istiyolar çünkü. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde form doldurcaksın 300tl için. 3200tl için senin çalışman gerekiyo ve sigortalı olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?