- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
kızlar bebişlerin tekmeriyle aranız nasılhissetmeyen var mı ?
Tekme gibi değilde hareketlerini hissediyorum ben.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerin tekmeriyle aranız nasılhissetmeyen var mı ?
bizimki tam aksi, babasının sesini duyunca ya elini koyunca tekme atmıyo sakin oluyo, ben elimi koyunca tekme atıyo. babası da kendine teselli ediyo 'beni duyunca oğlum sakinleşiyor' diyoayy çok tatlılarbenimde bazen yüzeyden inip çıkışlar görülüyor herhalde yer falan değiştirirken oluyor bende denedim yüksek ses müzik dinlediğimde tekme atıyor sevmiyor herhalde sonra kısıyorum müziği sakinleşiyor yada elimi koyunca sakinleşiyor birde babasının yanına yaklaştığımda hareketleri artıyor diyorum içimden bu kız beni babasından kıskanıyor:)
yada babaya düşkün olacak diyorum:) her halleri mucize
![]()
Kızlar aşağıdaki ürünlerin internet üzerinden fiyat araştırması yaptım ve en uygunu hepsiburada comda çıktı. Biginiz olsun. Şimdi alsammı almasammı kafam karıştı birazcık
Elektrik göğüs pompası AVENT - 289 TL
Göğüs kalkanı AVENT - 32,50
Göğüs koruyucu/göğüs ucu AVENT - 22,32
2Lİ termoped AVENT - 49,90
Yenidoğan ıslak mendil Unibaby 24 lü jumbo paket+köpüklü şampuan+bebek yağı hediyeli - 114
Şimdilik bu kadar. Daha ucuzunu bulan olursa söylesin![]()
cnm ben joker, minababy, babymall, ebebek, pomidor ve hepsiburadaya baktım. en ucuz fiyat hepsiburada oldu. ben de şaşırdım. bu ay bir şey almak istemiyorum açıkcası, nedenini de bilmiyorumŞu anlık bekle derim canım, ama imkanın varsa aladabilirsin aslında nasılsa alınacak hepsi. Sadece fiyatları iyi araştır derim, ben de bakınayım bu aralar alacaksan eğer.
Ha bu arada lansinoh süt saklama torbalarının hepsinden iyi olduğunu bikaç yerde okumuştum. Bu da sana gerekli bişey
Hepsiburada yı normalde ucuz site olara kbilmezdim ben halbu ki
Ebebekte şu an emziren anne ürünleri indirimde . Ama fiyatlar nedir bakmadım canım
cnm ben joker, minababy, babymall, ebebek, pomidor ve hepsiburadaya baktım. en ucuz fiyat hepsiburada oldu. ben de şaşırdım. bu ay bir şey almak istemiyorum açıkcası, nedenini de bilmiyorumtabii ki dayanabilirsem
bu arada geçen arkadaşımla bebek arabasını konuşuyorduk, söyledim belki doğumdan sonra alırım, söyledi hastaneden yalnız pusetle çıkarabiliyormuşsun. şaşırdım ne kadar doğru olduğunu bilmedim. Nasıl yaniii
böyle şey duyan var mı?
o da aynısını söyledi ağır bebek arabası alma, daha önce 3lü set olanlardan almış ama hepsi kalmış kullanmamış, 3 kere araba değiştirmiş...
canım yaaa puset yok anakucağı demek istedim ben dee off ne dediğimi bilmiyorum artıkÖyle birşey yok canım, ne alaka. Arabasızda çıkabiliyosun hastaneden.. Hatta ben doğuma gittiğimde arabayı götürmeyi düşünmüyorum, anakucağını alacağım çıkarken kullanmak için.
bir şey daha buldum, belki siz biliyorsunuz ben yeni buldum , akakce comda istediğin ürünü yazıb fiyat araştırmsı yapabiliyorsun. şimdi ona baktığımda daha da ucuzları varmışŞu anlık bekle derim canım, ama imkanın varsa aladabilirsin aslında nasılsa alınacak hepsi. Sadece fiyatları iyi araştır derim, ben de bakınayım bu aralar alacaksan eğer.
Ha bu arada lansinoh süt saklama torbalarının hepsinden iyi olduğunu bikaç yerde okumuştum. Bu da sana gerekli bişey
Hepsiburada yı normalde ucuz site olara kbilmezdim ben halbu ki
Ebebekte şu an emziren anne ürünleri indirimde . Ama fiyatlar nedir bakmadım canım
cnm ben joker, minababy, babymall, ebebek, pomidor ve hepsiburadaya baktım. en ucuz fiyat hepsiburada oldu. ben de şaşırdım. bu ay bir şey almak istemiyorum açıkcası, nedenini de bilmiyorumtabii ki dayanabilirsem
bu arada geçen arkadaşımla bebek arabasını konuşuyorduk, söyledim belki doğumdan sonra alırım, söyledi hastaneden yalnız pusetle çıkarabiliyormuşsun. şaşırdım ne kadar doğru olduğunu bilmedim. Nasıl yaniii
böyle şey duyan var mı?
o da aynısını söyledi ağır bebek arabası alma, daha önce 3lü set olanlardan almış ama hepsi kalmış kullanmamış, 3 kere araba değiştirmiş...
bir şey daha buldum, belki siz biliyorsunuz ben yeni buldum , akakce comda istediğin ürünü yazıb fiyat araştırmsı yapabiliyorsun. şimdi ona baktığımda daha da ucuzları varmış
canım yaaa puset yok anakucağı demek istedim ben dee off ne dediğimi bilmiyorum artıko yüzden travel sistem almamız gerekiyormuş kısaca
![]()
Tabıkı canım battanıye ıle bıle cıkaran oluyor :)Ozaman oldu :)
Ama portbebeyle çıkaranlarda oluyor diye biliyorum ya yanlış mı biliorum acaba![]()
hayırlı ramazanlar canımselam hanımlar nasılsınız dün piknik misafir vardı giremedim hayırlı ramazanlar kızlar bugunde cüz felan derken yeni girdim =)
sanada cnm benim =)hayırlı ramazanlar canım
Merhaba hoş geldin inş.canım Aminmerhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak
doğru diyorsun canım, bana da acayip geldi, olmayanlar napıyo o zaman, bebeğini hastanede mi bırakıyoTabıkı canım battanıye ıle bıle cıkaran oluyor :)
Ne yanı herkes alabılıyor mu bılmem ne sıstemlerı![]()