-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar sıcak sıcak derken 2 dk yağmur geldi şıkır şıkır etti geçti

Bu arada ebebekte tekstil ürünlerinde 3 al 2 öde başlamış, ihtiyacı olana

Kızlar bu isimli emzikliği kimse önermiyor bilginiz olsun allah korusun Bebek çeker yutar veya başka cocuk çeker diyorlar almak isteseniz bile kullanmayın bence benim fikrim tabiki

Günaydın CNN bende yaptıracaktım daha kadilin kutlu olsun canım
Sağol cnm ben yaptırdım sonuçlar 3 ten sonra cikacakmis bende yapyirmaknistemiyordum doktorum yaptir dedi
Benim ki bayram sonrasına kaldı pazartesi açık değillermiş resmi tatil bilginiz olsun kızlar boşuna pazartesi sağlık ocağına gitmeyin
Evet cnm bayramdan sonrada kalır senin ama sorun değil 28 haftada kadar yapilabiliniyor zaten

Selen_Ay Selen_Ay ebebek indirimi internette mi canım mağazada mı?

Canım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.

Bu arada ultrason resimlerimi buldum sonunda çok şüküüüüüüür :KK45::halay:

tugder tugder cim bu isimlikle ilgili Allah esirgesin kötü bir durum yaşayan var mıymış?

Yahu bu bahtsız bedeviliğim nedir acep
Dün gelen ürünlerde bi eksiklik var diyorum öyle kendi kendime ne diye düşünüyordum az önce markette bebek ürünlerine bakarken gördüm göğüs ucu çıkarıcım yine yok
:KK45:

lLSI-90279_1.webp

Siparişlerde yok zaten, buraya attığım resimlerde var mı diye baktım, atmışım. Demek ki yok diye çıkarmışlar ürünü :duduk: güya 48 saate kargodaydı ondan gecikmiş heleee

Dün gelen ürünlerde bi eksiklik var diyorum öyle kendi kendime ne diye düşünüyordum az önce markette bebek ürünlerine bakarken gördüm göğüs ucu çıkarıcım yine yok

Eki Görüntüle 1854532

Siparişlerde yok zaten, buraya attığım resimlerde var mı diye baktım, atmışım. Demek ki yok diye çıkarmışlar ürünü :duduk: güya 48 saate kargodaydı ondan gecikmiş heleee
canım sevindim bulmuşsun görüntüleri bu göğüs ucu çıkarıcı bana da gerekecek sanırım çünkü benimkiler halen küçük duruyor:KK45::oops:

Canım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.

Bu arada ultrason resimlerimi buldum sonunda çok şüküüüüüüür :KK45::halay:

tugder tugder cim bu isimlikle ilgili Allah esirgesin kötü bir durum yaşayan var mıymış?
sonunda canım gözün aydın :KK9:

canım sevindim bulmuşsun görüntüleri bu göğüs ucu çıkarıcı bana da gerekecek sanırım çünkü benimkiler halen küçük duruyor:KK45::oops:

Canım bana şart biliyorum çünkü normalde de yok göğüs ucum benim, hamile kalınca çıkar diyorlar da hikaye onlar yani hani az ucu olanın büyür belki ama olmayan ne yapsın, hatta yengemin de 2. çocuğunu doğurmasına rağmen yoktu, çocuk en sonunda 4 aylıkken süt gelmiyor diye memeyi bıraktı.
Ama bu attığım üründe uç çıkıyormuş baya ve uç çıkarken sütte geliyormuş bebeğe iyi oluyormuş.
:KK76:

sonunda canım gözün aydın :KK9:

Ay canım hiç sormayın yaaa nasıl sevindim
Öyle bir bağırmışım ki kardeşim koşup geldi ne oldu diye artık koyduğum yeri kardeşim de biliyor
:halay::halay:

Canım ebebek in indirimleri hem mağaza da hem de nette oluyor fark etmiyor yani.Bu arada ultrason resimlerimi buldum sonunda çok şüküüüüüüür :KK45::halay:

aa ben yarın bakayım o zaman ebebeğe.bu arada gözün aydın canım tekrar kaybetme koyduğun yeri bi yere kaydet telefona notlarına falan :D

Eki Görüntüle 1854532

senin bu bahtsız bedeviliğin nolcak canım yaaa :(

aa ben yarın bakayım o zaman ebebeğe.bu arada gözün aydın canım tekrar kaybetme koyduğun yeri bi yere kaydet telefona notlarına falan :KK70:

senin bu bahtsız bedeviliğin nolcak canım yaaa :KK43:

Bu göğüs ürünlerinde filan var bişeyler, bilmiyom artık napcam ben:KK43: geçenlerde ebebekte yine indirim vardı ben aldım diye hiçte umursamadım neyse daha olur inş bu sefer mağazaya gidip alcam anlaşılan :KK12:

Kardeşime söyledim koyduğum yeri :KK70: gösterdim de çok şükür yani.

Ben de eşime söyledim az önce ne zaman gelicen diye, gel de ebebek e gidelim dedim benle pazarlık yapıyo bişey almak yok diye:KK70: söz vermedim. ağız bezlerine bakayım diyorum bi de bebek çantalarına bakıcam Lassig güzel geldi gözüme sanki

224764758_tn30_0.webp 0000351_lassig-barberry-casual-basic-messenger-bebek-bakim-cantasi.webp

Ay bu arada çok fena yağmur başladı :KK57:

Bu göğüs ürünlerinde filan var bişeyler, bilmiyom artık napcam ben:KK43: geçenlerde ebebekte yine indirim vardı ben aldım diye hiçte umursamadım neyse daha olur inş bu sefer mağazaya gidip alcam anlaşılan :KK12:

Kardeşime söyledim koyduğum yeri :KK70: gösterdim de çok şükür yani.

Ben de eşime söyledim az önce ne zaman gelicen diye, gel de ebebek e gidelim dedim benle pazarlık yapıyo bişey almak yok diye:KK70: söz vermedim. ağız bezlerine bakayım diyorum bi de bebek çantalarına bakıcam Lassig güzel geldi gözüme sanki

Eki Görüntüle 1854577 Eki Görüntüle 1854578

Ay bu arada çok fena yağmur başladı :KK57:
canım daha öncede söyledim kuzenim 2 ay önce doğum yaptı hep ondan öneriler alıyorum.o ağız bezlerini bol bol al diyo.10 tane var dedim bi 10 tane daha al çok kullanılıyo helede bizimki gibi kusup duruyosa diyo.hakikatende yeğenim 10 dakikada bi tükürük süt çıkarıyo sürekli

YA CNM HAKLISIN İŞTE YA KARARSIZ KALDIM YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE OF DAHA ESİM İLE KOSMADIM OKUNUSAYIM BAKLIM
Senin.kararin canim :)

Sorma tek yapamadığım şey yürüyüş :KK43: onun içinde bayram sonrasını bekliyorum bakalım
Bende gic yapmiyorum :/

ben de aynı düşünüyorum :KK48: tabii el emeği var güzel görünebilir falan, ben o kadar para vermem mesela, triko battaniye alırım 30-40 tl ye, çok mu cimriyim o_O:KK70:
Sanirim bende cimriyim :D

Ben kotonun bebek bölümünde çok güzel ayakkabılar gördüm canım, alamadım henüz çok aklımda kaldı. Belki kullanmayacağız hiç ama heves işte kalmışsa ve bulursam alacağım bende..
Canim heves hic bitmez. Allah in izniyle yurumeye baaladiginsa alicaz zaten :)

Kızlar bu isimli emzikliği kimse önermiyor bilginiz olsun allah korusun Bebek çeker yutar veya başka cocuk çeker diyorlar almak isteseniz bile kullanmayın bence benim fikrim tabiki
Bana bastan beri kullanissiz geliyor onlar saglam olmadigi bir kesin. Bebekler herseyi tutup cekiyor sonucta gorunusten cok kullanim onemli :/

canım daha öncede söyledim kuzenim 2 ay önce doğum yaptı hep ondan öneriler alıyorum.o ağız bezlerini bol bol al diyo.10 tane var dedim bi 10 tane daha al çok kullanılıyo helede bizimki gibi kusup duruyosa diyo.hakikatende yeğenim 10 dakikada bi tükürük süt çıkarıyo sürekli

Hep bu söyleniyor canım 30 tane olsa kullanılır diyorlar.
Ben de en az 20-25 tane alırım gibi, sürekli kusan bebek olmasa bile diş çıkarırken çok salyaları akıyor canlarım yaaa :anne:

Back
X