- 22 Temmuz 2015
- 1.275
- 1.066
- 53
- 40
B
BirAnneBirEvlat
canım nasılsın nerelerdesin hiç girmiyorsun da yaramazlık birşey yok demi herşey yolunda demi tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende normalde izmir gibi biyerde klimasız bile dururdum evde ama şuanda pişiyorum hormonlardanKızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor
günayyyddıınnnn
oof kızlar bugün geçmek bilmiyor.Allah nasip ederse yarın kontrolüm var biran önce bugün bitsin istiyorum
birde bende uykusuzluk başladı kızlar ya 2 haftadır uyuyamıyorum,uyusamda gece uyanıp duruyorum.sonra bütün gün iş yerinde sersem gibi dolaşıyorum![]()
Kızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor
Bende cok sik uyaniyorum canim. Insalalh yarin sende guzel haberlerle gelirsin :)günayyyddıınnnn
oof kızlar bugün geçmek bilmiyor.Allah nasip ederse yarın kontrolüm var biran önce bugün bitsin istiyorum
birde bende uykusuzluk başladı kızlar ya 2 haftadır uyuyamıyorum,uyusamda gece uyanıp duruyorum.sonra bütün gün iş yerinde sersem gibi dolaşıyorum![]()
Bendee bende pistim.. Benim ev bir tik serin.olurdu halbuki.. Nasil sicak hele dunden beri yaza yandik :)Kızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor
inşallah kızlar güzel haberlerle dönerim Allah'ın izniyle.Bişe kalmamış bi bakmışsın bitmiş hemen yarın olmuş :)
Bende bazen uyanıuorum ve hiç uykum yok gibi oluyor.
işyerinde aldım vantilatörü dibime akşam çıkana kadar kapatmıyorum mümkün olduğuncada dışarı çıkmıyorum gün içinde.yoksa dayanmak zor şimdiden bi iki ay sonra napcaz bilmiyorum.Kızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor
günayyyddıınnnn
Kızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler![]()
İnşAllah güzel haberlerle gelirsin, ben de önümüzdeki hafta gidicem detaylıyainşallah kızlar güzel haberlerle dönerim Allah'ın izniyle.
işyerinde aldım vantilatörü dibime akşam çıkana kadar kapatmıyorum mümkün olduğuncada dışarı çıkmıyorum gün içinde.yoksa dayanmak zor şimdiden bi iki ay sonra napcaz bilmiyorum.
Allah bağışlasin isim buldunuzmuEvet Kız :)
canım bende de akşamlar gerilme oluyo, karnım çok geriliyo, nemlendirici falan sürüyorum. çatlak kremine başlamam lazım da ne zaman başlıcammm, çok tembelim yaaAiii bişey kalmamış hadi yarın gelir gelir : ) bizim 2 hafta var daha
İlginç ben hala üşüyorum yaaakan ilacını almadan daha da fazla üşüyordum, şimdi o kadar değil ama ben hala battaniye örtüyorum üstüme biliyormusunuz, evde otururken. Normalde zaten karnım, popom, ayaklarım, ellerim hiç ısımaz halaaaa değişmedi, karnıma elimi koyuyorum buz gibi
Bende arada bi hissediyorum iyidir inş. diyorum napalım, öyle zamanlar gelecek ki hareket etme dicekmişiz
Günaydın canııım
Kızlar ben akşam çok fena oldum yaaa, bildiğiniz karnım gerildi, çok zor nefes aldım göğüs kafesim battı, yan -hani böğrüm denir- oralar battı, karnım ve yan tarafları tarafları gerim gerim gerildi hissettim, canım çok yandı yaa. Eşim hemen vazelini getirdi göğsümden karnımın alt kısımlarına kadar sürdük biraz da eşim masaj yaptı, ancak yarım saate azaldı. Bu hep böyle olmıcak demi?![]()
Aiii bişey kalmamış hadi yarın gelir gelir : ) bizim 2 hafta var daha
İlginç ben hala üşüyorum yaaakan ilacını almadan daha da fazla üşüyordum, şimdi o kadar değil ama ben hala battaniye örtüyorum üstüme biliyormusunuz, evde otururken. Normalde zaten karnım, popom, ayaklarım, ellerim hiç ısımaz halaaaa değişmedi, karnıma elimi koyuyorum buz gibi
Bende arada bi hissediyorum iyidir inş. diyorum napalım, öyle zamanlar gelecek ki hareket etme dicekmişiz
Günaydın canııım
Kızlar ben akşam çok fena oldum yaaa, bildiğiniz karnım gerildi, çok zor nefes aldım göğüs kafesim battı, yan -hani böğrüm denir- oralar battı, karnım ve yan tarafları tarafları gerim gerim gerildi hissettim, canım çok yandı yaa. Eşim hemen vazelini getirdi göğsümden karnımın alt kısımlarına kadar sürdük biraz da eşim masaj yaptı, ancak yarım saate azaldı. Bu hep böyle olmıcak demi?![]()
Allah bağışlasin isim buldunuzmu
Çok güzel... biz de defne miray düşünüyoruzAmin hepimizin bebeğini
Ada Deniz olacak kızımın ismi, eğer değişmezse :)
Çok güzel... biz de defne miray düşünüyoruz
canım bende de akşamlar gerilme oluyo, karnım çok geriliyo, nemlendirici falan sürüyorum. çatlak kremine başlamam lazım da ne zaman başlıcammm, çok tembelim yaa
Kasılmalar bende de oluyor canım ama senin anlattığın gibi şiddetli değil bendeki![]()
Selen_Ay belki bebeğin pozisyonundan kaynaklanmıştır.internette okumuştum dik duruyosa kaburgalara baskı yapabiliyomuş.benimde dün kasığımda ağrı vardı iş çıkışı yürüyemedim bile magnezyum içtim akşam iyi geldi bugün yok şükür.
Defne'de çok hoş :)
Lara, Kumsal, Nefes isimleride hoşuma gidiyor ama eşimle ortak tamam dediğimiz Ada Deniz oldu :) Bakalım şimdilik böyle..
benimde karnım pul pul kuruyor şimdilik bebe yağı sürüyorum bazende çok sertleşiyor ama henüz kasılmayı ayırt edemiyorumcanım bende de akşamlar gerilme oluyo, karnım çok geriliyo, nemlendirici falan sürüyorum. çatlak kremine başlamam lazım da ne zaman başlıcammm, çok tembelim yaa