-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın kızlar bizde ayrıntılı ultrasona girdik geldik. çok şükür sağlığımız yerinde. güzel poz vermedi benim nazlı kızım. olduğu kadar teyzelerine gösterelim dedik.

sonuçları kendi doktoruma gösterdim o da beğenmedi fotografı ayın 15 inde kontrolumuz var. yakalayabilirsek çekeriz güzel bir poz dedi.

536 gram 28 cm olmusuz.

hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Eki Görüntüle 1842210
bu doktorun çektiği poz diğerlerini ben dvd den açıp cektim. aynı poz asılnda ama sanki dvd den cektiğim daha iyi gibi geldi bana

Eki Görüntüle 1842211 Eki Görüntüle 1842211
Maşallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin daha ne pozlar verir dur bakalım Bebek büyüdükçe haftadan haftaya kilo artışı hızlı olıyor ben iyice ağırlaştım arkadaşlar

solmez solmez cnm maşAllah prensesine, inşallah hep güzel haberler alasın

amin canım inşallah

Maşallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin daha ne pozlar verir dur bakalım Bebek büyüdükçe haftadan haftaya kilo artışı hızlı olıyor ben iyice ağırlaştım arkadaşlar

öyle bekleyeceğiz sabırla güzel pozlaarını, yeterli sağlıklı olsunlar

Kızlar sıcaklarla aranız ne durumda ben şimdiden hiç memnun değilim acayip bunalıyorum sıcaktan Nasıl geçecekse yaz inşallah rahat atlatırız

Günaydın cnm, bazi doktorlar kendileri incelior, sorun yoksa ayrıntılıya göndermiyo. Benim de doktor her gittiğimde kendisi inceliyo. Siyah beyaz görüntü ile. Görüntünün renkli siyah ya da 3 boyutlu olmasının bir önemi yok. Önemli olan doktor iyi incelesin.

Can'ım burda bir arkadaşın doktorada senin gibi ayrıntılı bakıyordu bizim doktorlar kilosu sağlığı boyuna bakıyor ayrıntılı da kalp kulak göz kalp damarları herşeyine en ince noktasına kadar bakıyor Buda ekstra ücret demek oluyor senin doktorun zaten ayrıntılı bakıyorsa girmene gerek yok zaten
Sağolun kizlar evet kendisi bakti herseyine organlarına felan çok şu icemiyorum ama çok sukur suyu falanda iyi çıktı içimi rahatlattiniz :KK39:

Sağolun kizlar evet kendisi bakti herseyine organlarına felan çok şu icemiyorum ama çok sukur suyu falanda iyi çıktı içimi rahatlattiniz :KK39:
Canım niye su içemiyosun içmen lazım ama

C b ulantim cok oluyordu icemiyorum şimdi artık askıya göre iciyorum ama yine fazla değil bulantilarim yeni geçti sayılır ondan ama çok şükür herşey iyiymis
Cok şükür canım minıkler saglıklı olsunda :)

günaydın kızlar bizde ayrıntılı ultrasona girdik geldik. çok şükür sağlığımız yerinde. güzel poz vermedi benim nazlı kızım. olduğu kadar teyzelerine gösterelim dedik.

sonuçları kendi doktoruma gösterdim o da beğenmedi fotografı ayın 15 inde kontrolumuz var. yakalayabilirsek çekeriz güzel bir poz dedi.

536 gram 28 cm olmusuz.

hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Eki Görüntüle 1842210
bu doktorun çektiği poz diğerlerini ben dvd den açıp cektim. aynı poz asılnda ama sanki dvd den cektiğim daha iyi gibi geldi bana

Eki Görüntüle 1842211 Eki Görüntüle 1842211

Hay maşallah inş. kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz

Kızlar sıcaklarla aranız ne durumda ben şimdiden hiç memnun değilim acayip bunalıyorum sıcaktan Nasıl geçecekse yaz inşallah rahat atlatırız

Ben de üşüyorum üşüyorum derken çok fena bastırdı sıcaklar yaa : ( çok bunalınca tavan vantilatörünü açıyorum ben açıkcası, bu yaz iyi geçer inş. bol denize gircem :KK45::halay: yalnız hamile haşeması bulamıyorum ben yaa :işsiz:

Kızlar bizde herüfle bi hamur işiydi giriştik yoruldum ama hallettik şükür.
Bakalım bugün yemeğe gidiyormuyuz. Bugün o bebe yatağımızı alan bacım çiçeğimi de göndermiş sağolsun :KK68: doğum günümü de unutmamış :KK9:

Çiçeğimde bu canım arkadaşım :KK61: image.webp

:KK45:normalde şivemi belli etmiyormuşum ama sinirlenince hemen Niğdelileşiyormuşum eşim hep öyle der. Hep bu lafları anamdan ve halamdan öğrendim :KK12: gerçi onların 10 da 1iyim ama bu da yetiyor. Ama haksızmıyım düşünsene bir kaynanan ya da kim olduğu fark etmez birisi sürekli sana bunu dese en sonunda canına tak demez mi?

Aslında amacım konuyu çok açmak değildi ama konu konuyu açtı :duduk: napalım
Canım elbetteki bir babane torununu çok sever ama daha iyi bakar mı, bu konuda cevap veremicem. Normalde olsa ılımlı bakardım ama dediğim gibi o kadar çok laf olunca yıldım. Neyse artık

Çalıştığın için elektrikli göğüs pompası iyi canım, ben de aventi o konuda iyi duydum. Sterilizatörü nette bi doktor dinlemiştim. Eski usul kaynatsanız çok daha iyi demişti o anda kafamdan attım. Ama biberon ısıtıcıyı ben de düşünüyorum.
Bir de buhar makinalarını düşün derim. Kış bebişleri ya evler ya kaloriferle ya da elektrikli sobayla ısınıyor nem yok bu da bebişlere sıkıntı veriyormuş o yüzden onu da düşünüyorum ben :anne:

Ya canım öyle işte kaşınan olunca napıyım dayanamıyorum ben de

Valla canım kayınvalide de olsa kimseye minnete gelmiyor. Başta yalvara yalvara alıyorlar çocukları sonra, ben baktım çocuğaaa onca emek ettim karşılığı bu mu ya getiriyorlar herşeyi. Bunun etrafımda örneğini azımsanamayacak derecede çok gördüm. Her ne şekilde bakılacaksa bebeğin; duam o ki şu ezanlar hürmetine karşına iyi insanlar çıkarsın Rabbim.

Bel ağrısı kötü canım ya, aksi bişey mi yaptın? Yoksa bebiş büyüdüğü için mi. Allah yardımcın olsun

Bizde de bi heves güya ama ne günlük var ne video :bicak:
Sen böyle diyince lafla bekliyormuşum gibi geldi
selam cnm ya oyle cnm cok sey yapmak iştiyorum ama simdilik ultrsyon fotaları topluyorum defter yapacakım veya alyım mı onu düsünüyorum ya simdide bir tane vido cektim bir kac tane daha yapcakım ama ne zaman of yani lafta bazı seyler =)

benimde kendimi alıştırmam gerek bende sağlık açısından normal olsun istiyorum ama epidural daha mantıklı gibi. doktorumla epidural doğumu ayrıntılı görüşmem gerek bakalım bakalım.
cnm düşünme dogum mu normalde diyeride zor allah yardım eder ve epidural iyi degil diye duydum sonra agrısı cok oluyormuş cnm =)

selam hanımlar nasılsınız bende temizlik felan yemek simdi otuyorum iyim sizler nasılsınız =)

Selen_Ay Selen_Ay canım doğum günün kutlu olsun, inşallah diğer yaşını bebişle beraber kutlarsınız:KK200::21:
Bu arada kızlar sağlık ocağı bana da bedava ilaç verdi Decavit, ben normalde Elevit kullanıyorum, bugün bitti, doktoru aradım, söyledi decavit de elevitin aynısı, decavitle devam edebilirsin. İçindeki vitaminlere baktım her ikisinde , tıpkısının aynısını veya aynısının tıpkısı :KK24:

Gitti gidiyordan alışveriş yapanınız oldu mu kızlar bilindik bir site ama hiç alışveriş yapmadım onun için soruyorum size

Back
X