-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Doğum günümü kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim. İnş bir dahaki sefer bebeklerimizle beraber olsun. :anne:

Bu aralar ben bebek havlusu penye battaniyesi filan odaklandım. Bunları iyi almak istiyorum açıkcası. Penye battaniyeninde birini çift taraflı almak istiyorum. Onu da mothercare de buldum çokta hoşuma gitti biraz pahalı bu da kabul ama tek çinsiyet gibi görünmesi biraz kafamı karıştırıyor :KK12: kızım olursa çok mu abes durur ki. Bu arada daha büyük resmini bulamadım kusura bakmayın
635997693903416220.webp
Havlular da şunlar 2 tane almayı düşünüyorum
126-376.SS.webp 126-377.SS.webp 126-381.SS.webp

Bu arada şöyle bişey söyleyim. Bunlara iyi parayı veririm. Çünkü bunları diğer çocuklara da saklayabilirim. Rahatlıkla da saklarım diye düşünüyorum.

Selam kızlarr günaydınn aldığınız bakım ürünlerin markalarını yazarmısınız acaba bebek için tırnak makası,şampuan,yağ vs. Bide şu bebek pdası konusunda kararsızım ben yapsam mı yapmasam mı çok istiyprum aslında yapabilicek durum da fazladan odam da var şükür fakat kullanışlı mı olur bilemedim onun dışında oyun parkı almayı düşünüyorum 3 yaşa kadar garanti kullanımı var çevremdekiler de hep oyun parkı al diyolar kararsız kaldım ya

OTE="deliceee, post: 46780903, member: 244566"]Ben de sigara isteğimi kahveye gideriyorum sanki Nescafe dah çok istiyor canım bende içiyorum 1 yada 2 sen sorabilir mi doktora zararı var mı diye ben de eşimle gidince soramadim[/QUOTE]

Yok canim bn soramiyorum esimle beraber gidiorum hastaneye ve sordugumda doktor icme veya ona benzer birsey derse esim icmemem konusunda beni cok sıkar. :kahve::KK55:

günaydın kızlar bizde ayrıntılı ultrasona girdik geldik. çok şükür sağlığımız yerinde. güzel poz vermedi benim nazlı kızım. olduğu kadar teyzelerine gösterelim dedik.

sonuçları kendi doktoruma gösterdim o da beğenmedi fotografı ayın 15 inde kontrolumuz var. yakalayabilirsek çekeriz güzel bir poz dedi.

536 gram 28 cm olmusuz.

hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Eki Görüntüle 1842210
bu doktorun çektiği poz diğerlerini ben dvd den açıp cektim. aynı poz asılnda ama sanki dvd den cektiğim daha iyi gibi geldi bana

Eki Görüntüle 1842211 Eki Görüntüle 1842211

Allah size bağıslasin canim bebeginizi, yandan oldugu icindir. Ama bence çok iyi, masallah.:KK200:

Hay maşallah inş. kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz

Ben de üşüyorum üşüyorum derken çok fena bastırdı sıcaklar yaa : ( çok bunalınca tavan vantilatörünü açıyorum ben açıkcası, bu yaz iyi geçer inş. bol denize gircem :KK45::halay: yalnız hamile haşeması bulamıyorum ben yaa :işsiz:

Kızlar bizde herüfle bi hamur işiydi giriştik yoruldum ama hallettik şükür.
Bakalım bugün yemeğe gidiyormuyuz. Bugün o bebe yatağımızı alan bacım çiçeğimi de göndermiş sağolsun :KK68: doğum günümü de unutmamış :KK9:

Çiçeğimde bu canım arkadaşım :KK61: Eki Görüntüle 1842393

Canim gec olmus ama nice cok mutlu ve huzurlu yaslara..:KK200:

Gitti gidiyordan alışveriş yapanınız oldu mu kızlar bilindik bir site ama hiç alışveriş yapmadım onun için soruyorum size

Ben yaptim canim herhangi bir sorun olmadi.

Doğum günümü kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim. İnş bir dahaki sefer bebeklerimizle beraber olsun. :anne:

Bu aralar ben bebek havlusu penye battaniyesi filan odaklandım. Bunları iyi almak istiyorum açıkcası. Penye battaniyeninde birini çift taraflı almak istiyorum. Onu da mothercare de buldum çokta hoşuma gitti biraz pahalı bu da kabul ama tek çinsiyet gibi görünmesi biraz kafamı karıştırıyor :KK12: kızım olursa çok mu abes durur ki. Bu arada daha büyük resmini bulamadım kusura bakmayın
Eki Görüntüle 1842524
Havlular da şunlar 2 tane almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1842525 Eki Görüntüle 1842526 Eki Görüntüle 1842527

Bu arada şöyle bişey söyleyim. Bunlara iyi parayı veririm. Çünkü bunları diğer çocuklara da saklayabilirim. Rahatlıkla da saklarım diye düşünüyorum.

Bende cok baktim bu havlu ve battaniyelere aklimda almayi planliyorum canim. Dedigin gibi havluydu battaniyeydi saklayabiliriz. Umarim begeniriz sen siparis verirsen ulastiginda fikirlerini almak isterim.:anne:

Günaydın annişler

Selam kızlarr günaydınn aldığınız bakım ürünlerin markalarını yazarmısınız acaba bebek için tırnak makası,şampuan,yağ vs. Bide şu bebek pdası konusunda kararsızım ben yapsam mı yapmasam mı çok istiyprum aslında yapabilicek durum da fazladan odam da var şükür fakat kullanışlı mı olur bilemedim onun dışında oyun parkı almayı düşünüyorum 3 yaşa kadar garanti kullanımı var çevremdekiler de hep oyun parkı al diyolar kararsız kaldım ya

Tırnak makası konusunda kafamda bir marka yok açıkcası. Şampuanı mustela düşünüyorum ama eşim pahalııı diye bıdı bıdı yapıyor. Pudra kullanmayı düşünmüyorum. Ama iyi bir pişik kremi tercih edicem o da bepanten ya da sudokrem olabilir. Bakalım hangisi olur. Beşik oyun parka meselesi tamamen kişilerin tercih meselesi canım. yani ben beşik istiyorum bu konuda hiç kimse oyun parkına ikna edemez mesela. Park yatak alana tercih edene de tabiki saygım var. Sonuçta dediğim gibi tercih ve ihtiyaç meselesi.
Bebe yağı almıcam, çünkü kış bebeği ve evin içi ne kadar sıcak olsa da o yağlama sırasında Bebek üşür ve hiç bişey olmasa gaz sancısı çeker. Biberon dr brown alıcam.

Başka bişey aklıma gelmedi şu an....

SELAM GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ =)

Günaydın canım.

Yatak keyfisi yapıyorum ben hala
:halay:

Canim gec olmus ama nice cok mutlu ve huzurlu yaslara..:KK200:

Bende cok baktim bu havlu ve battaniyelere aklimda almayi planliyorum canim. Dedigin gibi havluydu battaniyeydi saklayabiliriz. Umarim begeniriz sen siparis verirsen ulastiginda fikirlerini almak isterim.:anne:

Çok sağol canım

Battaniye mothercare in burdaki mağazasında farklı Bi desenini görmüştüm ve kumaşını beğendim ama onu da direk çok kız ve erkek diye almamıştım canım.
Havlular carters ın burda mağazası yok ama kıyafetlerini satan bir grup var orda penyesinden anlıyorsun zaten Nasıl ürünleri var. Muhtemelen önümüzdeki ay değilse diğer ay hepsi tamamlanmış olur o Zaman bildiririm canım. Ayrıca havluların krem üzeri zürafa desenli olanı outlet ürün geçiyor diğerlerine göre daha uygun (daha uygun demem yanıltmasın diğerlerine göre hala çok pahalı :KK45:)

OTE="deliceee, post: 46780903, member: 244566"]Ben de sigara isteğimi kahveye gideriyorum sanki Nescafe dah çok istiyor canım bende içiyorum 1 yada 2 sen sorabilir mi doktora zararı var mı diye ben de eşimle gidince soramadim

Yok canim bn soramiyorum esimle beraber gidiorum hastaneye ve sordugumda doktor icme veya ona benzer birsey derse esim icmemem konusunda beni cok sıkar. :kahve::KK55:[/QUOTE]
Ben de o yüzden soramadim

Günaydın kızlar Mutlu pazarlar bugün ilk sahur içimde hüzün oldu ne bu sene ne de seneye oruç tutamıyacaz Rabbim hayırlı ramazanlar nasip etsin bende kahve içiyorum ben Türk kahvesi hala içiyorum biraz da temizliğe başlayacam bayağa işim var bugün sekerli_seker sekerli_seker canım ayrıntılı ultrasonun ne zamana mayısın sonu diye hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum acaba

Günaydın kızlar Mutlu pazarlar bugün ilk sahur içimde hüzün oldu ne bu sene ne de seneye oruç tutamıyacaz Rabbim hayırlı ramazanlar nasip etsin bende kahve içiyorum ben Türk kahvesi hala içiyorum biraz da temizliğe başlayacam bayağa işim var bugün sekerli_seker sekerli_seker canım ayrıntılı ultrasonun ne zamana mayısın sonu diye hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum acaba

Canım cumartesi günü ayrintili ultrasonum benim, 1hafta var. :anneadayı:
Benimde temizlige baslamam lzm hala sallaniorum evde :deli:
Kolay gelsin:KK200:

Çok sağol canım

Battaniye mothercare in burdaki mağazasında farklı Bi desenini görmüştüm ve kumaşını beğendim ama onu da direk çok kız ve erkek diye almamıştım canım.
Havlular carters ın burda mağazası yok ama kıyafetlerini satan bir grup var orda penyesinden anlıyorsun zaten Nasıl ürünleri var. Muhtemelen önümüzdeki ay değilse diğer ay hepsi tamamlanmış olur o Zaman bildiririm canım. Ayrıca havluların krem üzeri zürafa desenli olanı outlet ürün geçiyor diğerlerine göre daha uygun (daha uygun demem yanıltmasın diğerlerine göre hala çok pahalı :KK45:)

Biliorum canim bende bakiyordum, fiyatlar yuksek. Kiyafete falan okadar vermeye gerek yok ama bazi seyleri saklayip 2.kez kullanabiliriz oyuzden 2.kez para verip zaren ayni tutara gelmesindense birkere verebiliriz. Burada magazalari kesin vardir ama tam bilmiorum nerelerde oldugunu.
Benimde aklimda muhtemelen senden once alamam ama eger denk gelirsem bende yazarim.

Merhaba kızlar Bayram'a bir ay kaldı inş.o Zaman'lar 28.haftamda olacağım ve bizimkiler Ankara'da bayram ziyaretine gidersek aracımızla gideriz dinlene dinlene ama seyahat sonuçta hiç riske atmasammı karar veremedim tabi doktorada sormam gerek geçen gittiğimde doktor uzun seyahati önermiyorum demişti sizler napcaksınız Bayram'da tatil falan plan varmı:KK49:

Kızlar temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz, doktora giderken.
Benim lazer yaptırdığından gerek olmamıştı ama hormonlardan şimdilerde çoğaldı ağda düşünüyorum sence sakıncası varmıdır Agdanın bazıları acırsa rahimde kasılma olur falan demişti ama İlahi doğuma giderkende yaptırılır diye düşündüm :KK37:

Merhaba kızlar Bayram'a bir ay kaldı inş.o Zaman'lar 28.haftamda olacağım ve bizimkiler Ankara'da bayram ziyaretine gidersek aracımızla gideriz dinlene dinlene ama seyahat sonuçta hiç riske atmasammı karar veremedim tabi doktorada sormam gerek geçen gittiğimde doktor uzun seyahati önermiyorum demişti sizler napcaksınız Bayram'da tatil falan plan varmı:KK49:
Benim ailem Bayram'da burda olacaklar doktoruna sor ama bazı doktorlar pimpirikli de olabiliyor mesafen çok uzak değilse gidebilirsen bence Allah'ın izniyle böyle diyorum ama bende doktorun lafından gidemedim hiç memlekete riske atma demişti onun için hiç gidemedim

Benim lazer yaptırdığından gerek olmamıştı ama hormonlardan şimdilerde çoğaldı ağda düşünüyorum sence sakıncası varmıdır Agdanın bazıları acırsa rahimde kasılma olur falan demişti ama İlahi doğuma giderkende yaptırılır diye düşündüm :KK37:
Bende lazer yaptırmıştım hormonlardan bende de tüylerim çoğaldı lazere jilet kullanman lazım ben jilet kullanıyorum ama doğuma yakın ağda yaptırırım diye düşünüyorum

Bende lazer yaptırmıştım hormonlardan bende de tüylerim çoğaldı lazere jilet kullanman lazım ben jilet kullanıyorum ama doğuma yakın ağda yaptırırım diye düşünüyorum
Evet Can'ım jilet kullanmak lazım benim göbüşüm büyüdü iyice şimdiden zor oluyor öyle işler:oops:

Back
X