Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım. evet tatlım, her ikisine düzenli gidiyorum. Bizim devlet hastanesi geçen sene yeni binaya taşındı her şey yeni. doktor da çok iyi, çok tecrübeli. nerde doğum yapacağıma karar veremediğim için ikisine de devam ediyorum. tahlillerimi devlette yaptırıyorum. özeldeki doktorum başka bir iyi, çok bilgili, hamilelikten önceki doktorum. kısaca vazgeçemiyorum kimseden[
Insallah canim :)) nasilsin?
Insallah canim ikimizde guzel haberlerle geliriz. Sen hem devlete hem ozele gidiyormusun duzenli
Baby2go pinnayla chicco liteway arasında kalmıştım ben de ikisini de inceledim pinna cok hafif bu güzel ama salıncak gibi sallanıyor dayanıkSız gibi geldi. Liteway beğendim ama o da çift yönlü değil bilemiyorum kafam cok karışıkKızlar bebek arabası için baby2go pinna deluxe bir bakın derim. Bende chicco liteway var onda olmayan birçok özellik bu arabada var araştırın bence. Hem hafif,hem tek elle açılıp kapanıyor,hem tentesi tam kapanıyor hemde çift yönlü bence süper bir.araba pratiklik arayanlara. Kardeşim chicconun Travel sistem bebek arabasını aldı şuan çok pişman çok ağır hantal oyüzden baston tipi hafif bebek arabası aldı tekrar
Masallah canim iyi o zaman sanslisin hele drvlette iyi bir doktora denk gelmek cok iyi :))İnşAllah canım. evet tatlım, her ikisine düzenli gidiyorum. Bizim devlet hastanesi geçen sene yeni binaya taşındı her şey yeni. doktor da çok iyi, çok tecrübeli. nerde doğum yapacağıma karar veremediğim için ikisine de devam ediyorum. tahlillerimi devlette yaptırıyorum. özeldeki doktorum başka bir iyi, çok bilgili, hamilelikten önceki doktorum. kısaca vazgeçemiyorum kimseden![]()
AGRA canım kızımızın adı netleşti gibi listeye yazabilirsin 'Melike Sare' :)
Baby2go pinnayla chicco liteway arasında kalmıştım ben de ikisini de inceledim pinna cok hafif bu güzel ama salıncak gibi sallanıyor dayanıkSız gibi geldi. Liteway beğendim ama o da çift yönlü değil bilemiyorum kafam cok karışık
cnm ne yapyon nasılsın =)İnşallag güzel haberlerle gel, ben de yarın gidicem, devlet hastanesındeki doktorum çağırdı dopplere. aslında özeldeki gerek yok dedi çünkü kendisi inceliyo.
cnm hayırlı olsun nasılsın tatlım =)canım kızımız olacak inşallah.
Adıyla yaşasın inş. gerçekten güzel isim
Agra bu arada bahsettiğin arabaya bakarken ben yine başka arabalara takıldımBi bakmışım inglesina trilogy E bakıyorum be ağzımın suyu akıyor
sonra fiyata Bi baktım
niye güzel olan arabalar bu kadar pahalı olmak zorunda yaaaa
merhaba tatlım iyiim sen nasılsın? büyüyoruz her kes gibi, göbeyim geriliyo bu aralar, tatlı badem yağı aldım, çok iyi dediler, bakalım...cnm ne yapyon nasılsın =)
yandık ne yandıkYandık biz![]()
Mrb ben badem yağı aldım, onu kullanacağımMrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz
ben lierac phytolastil jel aldım canım ama işe yarıyo mu anlamıyorum birde düzenli süremiyorum unutuyorum bazende zor geliyoMrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz
Mrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz
doğru diyorsun canım, bana da acayip geldi, olmayanlar napıyo o zaman, bebeğini hastanede mi bırakıyoartık hangı kafa ile söyledise kız
![]()
Günaydın kızlar,bayadır giremedim şehir dışındaydım :) hayırlı Ramazanlar hepinize. Nasılsınız,ben çok yorgun ve sürekli uyku halindeyimutanmasam akşama kadar yatıcam o kadar bitkinim. Oruç tutuyormusunuz kızlar sizde durumlar nedir
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?