-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
[

Insallah canim :)) nasilsin?

Insallah canim ikimizde guzel haberlerle geliriz. Sen hem devlete hem ozele gidiyormusun duzenli
İnşAllah canım. evet tatlım, her ikisine düzenli gidiyorum. Bizim devlet hastanesi geçen sene yeni binaya taşındı her şey yeni. doktor da çok iyi, çok tecrübeli. nerde doğum yapacağıma karar veremediğim için ikisine de devam ediyorum. tahlillerimi devlette yaptırıyorum. özeldeki doktorum başka bir iyi, çok bilgili, hamilelikten önceki doktorum. kısaca vazgeçemiyorum kimseden:KK48:

Kızlar bebek arabası için baby2go pinna deluxe bir bakın derim. Bende chicco liteway var onda olmayan birçok özellik bu arabada var araştırın bence. Hem hafif,hem tek elle açılıp kapanıyor,hem tentesi tam kapanıyor hemde çift yönlü bence süper bir.araba pratiklik arayanlara. Kardeşim chicconun Travel sistem bebek arabasını aldı şuan çok pişman çok ağır hantal oyüzden baston tipi hafif bebek arabası aldı tekrar
Baby2go pinnayla chicco liteway arasında kalmıştım ben de ikisini de inceledim pinna cok hafif bu güzel ama salıncak gibi sallanıyor dayanıkSız gibi geldi. Liteway beğendim ama o da çift yönlü değil bilemiyorum kafam cok karışık

İnşAllah canım. evet tatlım, her ikisine düzenli gidiyorum. Bizim devlet hastanesi geçen sene yeni binaya taşındı her şey yeni. doktor da çok iyi, çok tecrübeli. nerde doğum yapacağıma karar veremediğim için ikisine de devam ediyorum. tahlillerimi devlette yaptırıyorum. özeldeki doktorum başka bir iyi, çok bilgili, hamilelikten önceki doktorum. kısaca vazgeçemiyorum kimseden:KK48:
Masallah canim iyi o zaman sanslisin hele drvlette iyi bir doktora denk gelmek cok iyi :))

AGRA AGRA canım kızımızın adı netleşti gibi listeye yazabilirsin 'Melike Sare' :)

Adıyla yaşasın inş. gerçekten güzel isim

Agra bu arada bahsettiğin arabaya bakarken ben yine başka arabalara takıldım :KK45::KK45: Bi bakmışım inglesina trilogy E bakıyorum be ağzımın suyu akıyor :KK53: sonra fiyata Bi baktım :oha: niye güzel olan arabalar bu kadar pahalı olmak zorunda yaaaa

Baby2go pinnayla chicco liteway arasında kalmıştım ben de ikisini de inceledim pinna cok hafif bu güzel ama salıncak gibi sallanıyor dayanıkSız gibi geldi. Liteway beğendim ama o da çift yönlü değil bilemiyorum kafam cok karışık

Yandık biz :KK70:

Adıyla yaşasın inş. gerçekten güzel isim

Agra bu arada bahsettiğin arabaya bakarken ben yine başka arabalara takıldım :KK45::KK45: Bi bakmışım inglesina trilogy E bakıyorum be ağzımın suyu akıyor :KK53: sonra fiyata Bi baktım :oha: niye güzel olan arabalar bu kadar pahalı olmak zorunda yaaaa
:KK70:ben de concord neo ya takıldım, bazı yorumlar çok ağır diyor, bu yorumu esas tutarak 'vazgeçtim' - teselli ediyom kendime:KK23:

yandık ne yandık :-) aslında bebek arabasına çok para vermek istemiyorum, o yüzden orta fiyatlı bir şey almağa çalışacağız, ihtiyaç çok:KK51: travel de almayacağım, arkadaşlar oto koltuk bebek için, ana kucağı gibi bi şey de verdiler. o yüzden puset alacağım. bazı kararlar verdiğime şükür ediyorum :-)böyle böyle yavaş yavaş ne istediğimizi bulacağız :KK75:

Bana da doktorum 20. Haftdan itibaren başlamamı tavsiye etmisti daha baslamadim kararsizim

Mrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz

Ben de kakaolu vazelin aldım canım onu kullanıyorum bakalım...

Agra ben açıkcası kendimi de teselli edemiyorum :KK43: o parayı da veririm daha önceleri eşya alırken bile nicelerini verdiğim paralar mevcut ama bu sefer arabada gözüm yemiyor yaaa :KK43: ama doğumdan önce alıcam diye şartlamadım kendimi, bakalım bi doğumdan sonra da alabilirim benim için şu an önemli olan oto koltuğu onu da 300 tl civarı bişeyler düşünüyorum. Bakarsın belki hiç almıcam arabayı, sonrasında baston arabayla işi kotarırım belki. Eşim sık şehir dışında tamam, geçenlerde sen yokken ben napcam çocukla gezeriz dedim gözlerinden kıvılcım çıktı resmen :KK17: çocukla ben yokken işin ne dışarda otur oturduğun yerde dedi. off :confused:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 44
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?

doğru diyorsun canım, bana da acayip geldi, olmayanlar napıyo o zaman, bebeğini hastanede mi bırakıyo:-) artık hangı kafa ile söyledise kız:KK70:

Tabiki öyle bir zorunluluk yok canım ama daha önce konuşmuştuk hatırlarmısın bilmem. Ben ilk hastane çıkışında pusetle götürmedim kızımı, kucakta aldık gittik. Sonra kontrole giderken pusetine koydum, hastanede tam inecekken taksici indiğimizi kontrol etmeden bir anda hareket etti, ben dışarda puset kapının arasında zor toparladık. Kucağıma olsa belkide o an düşerdi. Puset daha korunaklı oluyor arabada, ani fren durumu felan.

Günaydın kızlar,bayadır giremedim şehir dışındaydım :) hayırlı Ramazanlar hepinize. Nasılsınız,ben çok yorgun ve sürekli uyku halindeyim:KK43: utanmasam akşama kadar yatıcam o kadar bitkinim. Oruç tutuyormusunuz kızlar sizde durumlar nedir

Ben 2 gündür tuttum, sahura kadar oturuyorum, cevizdi süttü suydu yiyip içiyorum. Zorlanmadım şükür. Normalde de şeker rahatsızlığım tansiyonum felan çıkmadı hiç, şuanda da rahatsız etmiyor beni oruç. Çok şükür kızımda içimde akşama kadar kıpır kıpır. 15 inde randevumuz var o zamana kadar tutmayı düşünüyorum. Bakalım gittiğimde doktorum ne diyecek.

Kızımda kırkım ramazana denk gelmişti tutamamıştım, hala borcum bitmedi. Sonradan tutmak dahada zor oluyor, kırkıydı, emzirmesiydi derken aradan zaman geçiyor. Rabbim sen koru, sen ve kolaylığını dedim başladım bakalım, inşAllah devam edebilirim.

kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?

Ben anadolu yakasındayım, burda en uygun üsküdar hospital turk var, 140 TL dediler, birde ümraniye afiyet hastanesi var, orasıda 180 TL dedi. Bunlar direk fiyatları tabi telefonda söylediler. Ssk lı olunca ayrı bi indirim daha varmıdır bilmiyorum.

G gamze3442

Ayrıntılı ultrasonları radyoloji birde perinataloji uzmanları yapıyormuş, doktorlar perinatoloji uzmanı olmasını öneriyorlar, bu bilgi de hastanelerin sitelerinde bulunmuyor maalesef. Hastaneyi arayıp hangi doktorun yaptığını öğrenmek gerek. Ben anadolu yakasındaki hastanelerde bana yakın olanlar için liste yapıp tek tek aradım, hem doktoru hem fiyatlarını sordum. En son florence nightingale de bir doktor buldum. Oraya gidicem haftaya.

Back
X