-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
G gamze3442

Ayrıntılı ultrasonları radyoloji birde perinataloji uzmanları yapıyormuş, doktorlar perinatoloji uzmanı olmasını öneriyorlar, bu bilgi de hastanelerin sitelerinde bulunmuyor maalesef. Hastaneyi arayıp hangi doktorun yaptığını öğrenmek gerek. Ben anadolu yakasındaki hastanelerde bana yakın olanlar için liste yapıp tek tek aradım, hem doktoru hem fiyatlarını sordum. En son florence nightingale de bir doktor buldum. Oraya gidicem haftaya.
çağlayana mı? ücret ne dediler acaba* orasıydı sanırım telde 726 tl demişlerdi diye hatırlıyorum

Mrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz

Bebek Yağı kullanıorumm canım ben, bana iyi geliyor. ;)

kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?

Ben cumartesi gideceğim canım, fiyatını bilmiyorum neyse vereceğiz artık kendi doktorumda olacak çünkü.. İstanbul Anadolu yakasındayım eğer öncesinde gitmeyeceksen ve buralarda oturuyorsan, geldikten sonra bilgi verebilirim.

günaydın kızlarrr:KK73: bugün en erkenci benim herhalde :KK70:

Günaydın canım :)

diyorum ki doktor erkek söyledi cinsiyeti, şimdi doppler kız söylese nasıl olur :-) diğer sayfalarda öyle olmuş, ama özeldeki doktor gösterdi pipisini bana:KK70:
olabilir bana da %90 erkek dedi ama bi bakarsın kız cıkar :KK48:

diyorum ki doktor erkek söyledi cinsiyeti, şimdi doppler kız söylese nasıl olur :-) diğer sayfalarda öyle olmuş, ama özeldeki doktor gösterdi pipisini bana:KK70:

Sanmıorum canım ben ya, ben bu durumun doktor tecrübesi ile alakalı birşey olduğunu düşünüyorum. Doktoruma çok güveniyodum ama cinsiyette yanıldı diyen birini duymadım ben.
Hem sen pipiyi görmüşsün zaten :)

Günaydın kızlar
Bugün 6 buçukta karın ağrısıyla uyandım ve uyuyamadım geri. Bu yüzden başım ağrıyo

Ayrıntılı ultrason diyorsunuz ya, normalde perinatolog ya da radyoloji uzmanı bakması gerekmiş ya, ben zaten tüp bebek sebebiyle hep perinatoloji bölümüne gidiyorum. Yalnız 4 boyutluda görmek istiyoruz bu yüzden burda 4 boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye gitmek istiyorum. Biraz daha büyüse daha güzel görünecek o yüzden beklicem 2 ay filan daha.

Merhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz

Hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Günaydın canlar, devlet hastanesinden geliyorum, yarına doppler için randevu verdi :rapci: bebişimi görecem:KK36:

Hadi bakalım, bebişi gör de gel ne güzel

Selen_Ay Selen_Ay canım 2 ay sonra cok geç olmaz mı ben devlette baktıracaktım en erken ağustos dedı ler kendi doktorum cok geç olur bebeğin bi problemi varsa ona göre bi yol izleyeceğiz dedi haziran bitmeden sonuçları görelim dedi onu için fakülteye gidecem yarın

Günaydın kızlar
Bugün 6 buçukta karın ağrısıyla uyandım ve uyuyamadım geri. Bu yüzden başım ağrıyo

Ayrıntılı ultrason diyorsunuz ya, normalde perinatolog ya da radyoloji uzmanı bakması gerekmiş ya, ben zaten tüp bebek sebebiyle hep perinatoloji bölümüne gidiyorum. Yalnız 4 boyutluda görmek istiyoruz bu yüzden burda 4 boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye gitmek istiyorum. Biraz daha büyüse daha güzel görünecek o yüzden beklicem 2 ay filan daha.

Hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Hadi bakalım, bebişi gör de gel ne güzel

Banada doktorum 20. Ve 21. Haftalar en uygun zaman, o arada yaptır mutlaka dedi. Ben 20+5 te gidicem.

Detaylı ultrason geç olur, ama ayrıca bebeğimi görmek istiyorum diyorsan o ayrı tabi.

Back
X