Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selen_Ay canım 2 ay sonra cok geç olmaz mı ben devlette baktıracaktım en erken ağustos dedı ler kendi doktorum cok geç olur bebeğin bi problemi varsa ona göre bi yol izleyeceğiz dedi haziran bitmeden sonuçları görelim dedi onu için fakülteye gidecem yarın
Banada doktorum 20. Ve 21. Haftalar en uygun zaman, o arada yaptır mutlaka dedi. Ben 20+5 te gidicem.
Detaylı ultrason geç olur, ama ayrıca bebeğimi görmek istiyorum diyorsan o ayrı tabi.
Günaydın kızlar bende bu aralar çok halsizim uyuyorum gündüz bayağa yazışmışınız takip edemedim uyumaktan sizlerde de varmı yorgunluk
Ağrın nasıl canım dikkat et kendine göz kuruluğu baş ağrısı 23 haftalarda sık olurmuş ama karın ağrın neden oluyor anlamadım bende iş güç yapamıyorum yatmak istiyorum öyle2 gündür bende öğlen yatıp uyuyorum. Sabah karın ağrısıyla uyandım şimdi hem gözlerim yanıyor hem de başım ağrımaya başladı, birazdan kestiririm sanırım
daisy5 hadi atlatmışsın canım geçmiş olsun. O aşı ben de halsizlik yapmıyor da 3 gün soluma yatamadım put gibi hep sağımda kaldım ya ondan çok korkutuyor beni
![]()
doğrudur canım senın durumun farklı ozaman :)Canım ben her ay fakülteye gidiyorum zaten. Senin gideceğin bölüm de perinatoloji ve ben de her ay o bölümdeyim.
Hatta geçen bahsetmiştim detaylı ultrason bakıcakmısınız diye, biz zaten hep detaylı bakıyoruz demişti. Sadece ayrıyeten gitsem mi ki derdindeydim. Her hafta youtube da gebelik incelemesini izliyorum doktorların videolarından. 20. haftada doktor dedi ki uzman bir perinatolog tarafından bakılması gerekli dedi. E ben zaten her ay o uzman tarafından bakılıyorum. Hatta ilk gittiğimde oda çok kalabalık gelmişti, yakınmıştım. Ultrasona bakan doktorum asistan, yanında hemen bizle asıl ilgilenen hoca duruyor o ekrandan takip ediyor, asistan takılınca hoca bakıyor hemen. Ayrıyeten normal sekreter ve 2 hemşire de bizimle ilgileniyor yani. Odada bildiğiniz uzman ordusu mevcut. Şu an için tek merak ettiğim 4 boyutluda görebilmek, bir resmi olması 4 boyutlu onun için de 2 ay bekleyim 7. ayında gideyim çok daha net bir resim olur diye düşünüyorum.
Yok canım detaylı meselesi arkadaşa belirttiğim gibi. Ayrıca doktorda 4 boyutlu ultrasonda mevcut belki ama şu ana kadar bebek küçük diye göstermemiş olabilir. Zaten 2 hafta sonra yine kontrolümüz var. O zaman görücez ne, ne değil diye.
Hosgeldın :)Merhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz
Gordum canım daha dogrusu esım ve doktor gordu benım gorecegım ekran yoktuCanımm nasıl geçtii, gördünmü miniğini.
Ağrın nasıl canım dikkat et kendine göz kuruluğu baş ağrısı 23 haftalarda sık olurmuş ama karın ağrın neden oluyor anlamadım bende iş güç yapamıyorum yatmak istiyorum öyle
doğrudur canım senın durumun farklı ozaman :)
Hosgeldın :)
Saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah :)
Gordum canım daha dogrusu esım ve doktor gordu benım gorecegım ekran yoktuarada bır cevırdı doktor
Hersey ıyı dedı guzel gıdıyordu son dakıkada anneden bebege kan akısını saglayan 2 damar var ya onlardan bırı normal ama bırı daha yavas calısıyo dedı
bırı yavas calıstıgında sorun olmuyo dedı en fazla olabılecek sey dusuk kılolu dogabılır dedı. Su anda gelısımı ıle ılgılı hersey normal oyle bır sorun yok dedı
ınsallah olmazda saglıklı olur yavrum. Benım yapabılecegım bırsey var mı dedım hayır yok dedı. Kendı doktoruma henuz gıtmedık ınternetten tuzu azaltmak ve sola dogru yatmak dıye okudum onları yapayım barı ne bıleyım
Doktor tarafından da kızımız olacagı kesınlestı![]()
Onada bakayyım nasıl yapılıyormusBen de anlamadım canım. Bebeğin büyümesiyle olan ağrı değil bu. İshal ağrısıda değil. Ne olduğunu bilemedim. Yatıyorum öyle bebişte kendi aleminde içerde maşallah
Tüp bebek annesi olucam ben canım nasipse ve o doktorum ilgilendi bütün safhasıyla ve zaten fakülte olduğu için ve kadın doğum doktoru olduğu için devam edebiliyoruz. Normalde zaten normal gebeler gelmiyor o bölüme ya benim gibi tüp bebek gebeleri ya da hastanede bir risk görülmüş ağlaya ağlaya gelen gebeler orda
Öyle işte. Sağlıcakla kucağımıza alalım inş
Ay hadi şükür gözün aydın Canım. Soluna yat tabi canım Bi de nefes egzersizleri var gebelerde bu haftalarda başlanabiliyor onu da dene faydası olur inş. Hem nefes egzersizleri doğumda da çok işe yarıyormuş. Düşük kilolu olsa da dert değil canı içinde olsun yavrunun yeterli![]()
Hosgeldın :)
Gordum canım daha dogrusu esım ve doktor gordu benım gorecegım ekran yoktuarada bır cevırdı doktor
Hersey ıyı dedı guzel gıdıyordu son dakıkada anneden bebege kan akısını saglayan 2 damar var ya onlardan bırı normal ama bırı daha yavas calısıyo dedı
bırı yavas calıstıgında sorun olmuyo dedı en fazla olabılecek sey dusuk kılolu dogabılır dedı. Su anda gelısımı ıle ılgılı hersey normal oyle bır sorun yok dedı
ınsallah olmazda saglıklı olur yavrum. Benım yapabılecegım bırsey var mı dedım hayır yok dedı. Kendı doktoruma henuz gıtmedık ınternetten tuzu azaltmak ve sola dogru yatmak dıye okudum onları yapayım barı ne bıleyım
Insallah canım.Gözünaydın canım maşallah sağlıklı bebeğin, inşallah hep böyle devam etsin..
Doktorun çok önemsemediyse sende kafana takma, düşük kilolu doğsada hemen toparlanır Allahın izniyle o sorun değil sağlıklı olduktan sonra.
Darısı bizim başımıza inşallah, biran önce zaman geçsinde göreyim bende kızımı :)
Canımcım maşallah bebişime o haftada bana da perinatolog akışla ilgili biri daha yavaş demişti sonraki gittiğimde düzelmişti durum ve gelişimi öne geçmişti stresten uzak dur bol su ve protein ağırlıklı beslen demişti bende öyle yapmıştım düzeldi seninkide düzelir benceHosgeldın :)
Selen_Ay canım senın tup bebe ilk denemede mı tuttu ?
Onada bakayyım nasıl yapılıyormusInsallah canım
![]()
Oyy canim masallah.insallah bizimkide duzelir :) daha sonra kendi.doktorun mu bakmisti peki :)Canımcım maşallah bebişime o haftada bana da perinatolog akışla ilgili biri daha yavaş demişti sonraki gittiğimde düzelmişti durum ve gelişimi öne geçmişti stresten uzak dur bol su ve protein ağırlıklı beslen demişti bende öyle yapmıştım düzeldi seninkide düzelir bence![]()
Yaaa o nohut battaniyeler benimde almak istediklerimden :)) gecen pamidor indiriminde 16 ya falan dusunuyodu ama magazada kalmamisti :/ ebebek yakin olsa bende gidip bakardim ama uzak biraz..Çok şükür ki ilk denemede tuttu canım
İlk etapta biraz zorlanıyorsun (tam anlamıyla yapamıyorsun yani) ama yapabilince daha iyi hissediyorsun. Fark ediyorsun canım yani
Kızlar bu arada şu nohut battaniyeler var ya onlar ebebekte indirimde.(18 tl büyük boy yazıyor ama ölçüleri yok) Sütlü kahve rengi çok hoşuma gidiyordu ama orada sadece pembe ve mavi rengi var. Ben alıcam bi tane daha önce görmüştüm yumuşacıktı. Anneme bahsettim biraz önce o da şey dedi Buketle (kız kardeşim) parayı göndereyim beşik parasını ufak tefek eşyalarını da al yine ne istiyorsan dedi. Nette stokta yok ama eşim gelince mağazaya bi uğrayalım diyorum.
Bu arada kızlar alırmısınız bilmem ama oto koltuklarında da indirim var
canım inşallah hep güzel haberlerle devam edersin, doktor sorun yok dediyse sen de kafana takma. inşAllah her şey daha güzel olacakHosgeldın :)
Amın kuzum ınsallahcanım inşallah hep güzel haberlerle devam edersin, doktor sorun yok dediyse sen de kafana takma. inşAllah her şey daha güzel olacak![]()
Bu arada kızlar, kafam Baby2go Luna 6022 bebek arabasına takıldı. 2016 modelmiş, 5.5 kilo çift yönlü, tam yatış pozisyonu, tek elle kapatılıyo ve kapatıldığında dağılmıyo, internetten çok beğendim, youtube da videosu var. gidip bakmak lazım tabii ki.. renkleri de var ben sarı istiyorum. Fiyatı da orta, 570 mi nemi. pamidorda oluyo normalde, bi de İstanbulda BabyMall var, orda da oluyomuş, zaten videoyu onlar eklemiş, ben istanbuldan çooook uzağım. pamidor'da olmazsa, internetten sipariş veririm beğenmezsem iade ederim. he bu arada bize arkadaş otokoltuk verecek, o yüzden travel sistem istemiyorum, çok ağır çünkü.