-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Tutuyorum canım, şükür zorlanmıyorum iyiyim şuanda. Ama hem kızlarım hem oruç olunca yorgunluk oluyor. Çarşambaya kadar tutmaya devam etmeyi düşünüyorum. Çarşamba zaten randevum var bakalım doktorum ne diyecek.
Ay Nasıl dayanıyorsun bende çok üzgünüm tutamıyorum diye ama dayanamam bugün sabah aç karnına sağlık ocağına gittim iki saat aç kaldım dayanamadım aşlah yardımcın olsun ama dikkat et allah korusun bir sorun olmasın allah kabul etsin canım bende artık sonra borcumu öderim yapacak birşey yok

Kızlar gittik geldik. Arabalara baktık ama eşim eleman çağırmama müsade etmedi :stop: almıcakmışız şu an niye çağırıyormuşuz.
2 oto koltuğu beğendik bu arada bakalım hangisini almak nasip olur.

Benim arabam yine gözüme gözüme girdi:KK61:1.800e düşmüş
Chicco urban bebek arabası hakikaten ağırdı, belkim tolore edebilirim, indirime girmiş ama o halde bile 1,064 liramıydı neydi
Maclaren bebek arabasını hakikaten iyi görünüyordu, ilk defa bu kadar yakından inceledim ve beğendim.
Nuna nın pepp bebek arabasını beğendim bi de hakikaten çok hafifti. Yalnız 2 yönlü kullanılmıyor sanırım :KK43: tek eksisi bu olur.

Diğerlerine çok gözümüz takılmadı.

yengec4 yengec4 canım mesajını eve gelince gördüm o yüzden kusuruma bakma, yarın inş. bakarım.

Ben de 3 gün önce yolu yarıladım inş.

Önü düğmeli pijama takımlarından bende alıcam. Çeyizde o bilmem kaç parça geceliklerden aldırmamıştım, o yüzden sabahlıkta alıcam üşümeyeyim diye.

Bi tane patikli alt aldım 7 tl ye

Bi de bi kitap gördük kızlar, hayran kaldık eşimle, (cahilliğimizi mazur görün ilk defa böyle bişey gördük) bu ay değildi ama ileriki aylarda kesin alıcaz inş.

Eki Görüntüle 1845096
İlk doğum resmi diye bi kısım var, doğduğunda kaç kiloydu, kaç cmdi o bilgileri yazabileceğiniz kısımlar var. İşte ilk kutlama, ilk tatil yerleri filan var.

Ne bileyim çok hoşuma gitti. Ömürlük saklanacak bişey gibi

@gamze3442 gözünüz aydın canım. Sağsalim kucağınıza da almak nasip olsun inş.
E Bebek'te mi baktın canım bu kitapa anı defteri görmüştüm ama içeriğine bakmamıştım 40 Tlydi bu ne kadarmış

Kizlar pamidora gitme imkani olanlar ay sonuna kadar sadece magazalara ozel a dan z ye herseyde 100 tl alisverislerde %30 indirim var. Insallah yarin gidicez

Kızlar benim bebeğim odası olmayacak kapı süslerinden bahsediyordunuz trendyolda bir model var beğenirmisiniz bilmem fiyatı uygun atıyım sizlere

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
Ay Nasıl dayanıyorsun bende çok üzgünüm tutamıyorum diye ama dayanamam bugün sabah aç karnına sağlık ocağına gittim iki saat aç kaldım dayanamadım aşlah yardımcın olsun ama dikkat et allah korusun bir sorun olmasın allah kabul etsin canım bende artık sonra borcumu öderim yapacak birşey yok

Sahura kadar oturuyorum atıştırıyorum birşeyler, açlık zorlamıyor. Bebeğimde gün içinde gayet hareketli çok şükür. İlk bebeğimin doğumu ramazana geldi kırkım çıkmamıştı oruç tutamadım. Sonrasında emzirme felan derken hala borcum var tutamadım hepsini. Sonradan tutmak daha zor geliyor bana, herkesle beraber tutmak daha rahat. Bende dua edip başladım, ne kadar tutabilsem kardır.

Sahura kadar oturuyorum atıştırıyorum birşeyler, açlık zorlamıyor. Bebeğimde gün içinde gayet hareketli çok şükür. İlk bebeğimin doğumu ramazana geldi kırkım çıkmamıştı oruç tutamadım. Sonrasında emzirme felan derken hala borcum var tutamadım hepsini. Sonradan tutmak daha zor geliyor bana, herkesle beraber tutmak daha rahat. Bende dua edip başladım, ne kadar tutabilsem kardır.
Evet herkesle tutunca kolay oluyor ama hem karnında bebeğin var hem kızın zorlama kendini diye bir iki aylık değiliz ki 5 buçuk aylık olduk artık Rabbim korusun bebeğini canım

Evet herkesle tutunca kolay oluyor ama hem karnında bebeğin var hem kızın zorlama kendini diye bir iki aylık değiliz ki 5 buçuk aylık olduk artık Rabbim korusun bebeğini canım

Bende tam tersini okudum nette, ilk 3 ay ve son 3 ay zararlı, 4-5-6. Aylarda tutulabilir yazıyor.

Günaydın kızlar

Bugün yine sabahın körü diyebileceğim Bi saatte kalktım, eşim hala uyuyor. Dün akşam yine arkadaşlarla dışardaydık. Hem yürüdük hem oturduk. Hepsini de kilitledim bir de, bundan sonra 4 buçuk ay böyle her gün dışardayız ona göre Bi yere söz vermek yok dedim :KK45:
Çayımızı da demleyelim götürelim dedi eşim onu da yapcam. Sahilde ne güzel oluyor. Hem Ramazan eğlenceleri de var ne güzel.

Bu arada dün sahildeyken eşim önden giden arkadaşla arkaya bağırıyor çocuk evlenme teklif ediyor diye. Bi baktım çocuk kumsala dökmüş Gül yapraklarını kenarlarda mumlar sonra havai fişekler :skandal: ben de söyleniyorum eşime Bi şöyle evlenme teklif edemedin diye. Ana Bi baktım polisler geldi çocukların yanına :KK17: durup bakamadık mahçup olmasınlar diye ama sanırım polis uzaklaştırdı ordan onları

Günaydın kızlar

Bugün yine sabahın körü diyebileceğim Bi saatte kalktım, eşim hala uyuyor. Dün akşam yine arkadaşlarla dışardaydık. Hem yürüdük hem oturduk. Hepsini de kilitledim bir de, bundan sonra 4 buçuk ay böyle her gün dışardayız ona göre Bi yere söz vermek yok dedim :KK45:
Çayımızı da demleyelim götürelim dedi eşim onu da yapcam. Sahilde ne güzel oluyor. Hem Ramazan eğlenceleri de var ne güzel.

Bu arada dün sahildeyken eşim önden giden arkadaşla arkaya bağırıyor çocuk evlenme teklif ediyor diye. Bi baktım çocuk kumsala dökmüş Gül yapraklarını kenarlarda mumlar sonra havai fişekler :skandal: ben de söyleniyorum eşime Bi şöyle evlenme teklif edemedin diye. Ana Bi baktım polisler geldi çocukların yanına :KK17: durup bakamadık mahçup olmasınlar diye ama sanırım polis uzaklaştırdı ordan onları
Günaydın Can'ım bende erkenden uyandım yine bende sahil oturmalarını severim bizde arada gidiyoruz bende öyle evlenme teklifleri görünce eşime vayy be Nasıl teklif diye söyleniyorum benim kızda bi taraftan tekmeliyor karnı doydu heralde:KK46:

Günaydın Can'ım bende erkenden uyandım yine bende sahil oturmalarını severim bizde arada gidiyoruz bende öyle evlenme teklifleri görünce eşime vayy be Nasıl teklif diye söyleniyorum benim kızda bi taraftan tekmeliyor karnı doydu heralde:KK46:

Benimkide hemen kulp buluyor. Böyle gösteriş meraklıları 3 gün sonra ayrılır diye:63: adam kendi yapmadığı şeyleri hemen karalıyor gıcık:lülülü:

Ay annesi keyfi yerinde demek ki kızısının :anneadayı::KK46: minnak. Maşallah

Ay kızlar yeşil ve acı acı küsüyorum dikkat edin eltimde böyle olmuşuma bu sıra salgımiş

Merhaba kızlar H hayatalya kusman belki içtiğin bir ilacın yat etkisidir doktoruna sor yada üşüttün bende iştahsızlık başladı çok şükür aç kalmaya dayanamıyorum yiyorum ama eskisi gibi değil

Merhaba kızlar H hayatalya kusman belki içtiğin bir ilacın yat etkisidir doktoruna sor yada üşüttün bende iştahsızlık başladı çok şükür aç kalmaya dayanamıyorum yiyorum ama eskisi gibi değil
Bende bugün yazacaktım bendede iştahsızlık var Can'ım normalde ne bulsam yerdim ama 3 gündür bi iştahsızlık mide ekşimesi anlamadım acaba mideyimi sıkıştırıyor büyüyen rahim salı günü doktora sorarım artık

Back
X