-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar

Merhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar
Tok karına, vitamin o, yan etkisi yok, iştah artımı olabilir:kk77: doktor mu söylemiş sürekli yatmanı? Yoksa halsizsin?

Tok karına, vitamin o, yan etkisi yok, iştah artımı olabilir:kk77: doktor mu söylemiş sürekli yatmanı? Yoksa halsizsin?
Sağol Can'ım yok doktorum demedi Ramazan girdi gireli öğlen 4-5 arası yatıyorum 6-7 ye kadar tetenoz aşısına gitmem lazımdı bugün halim hiç yok gidemedim ailem Bayram'dan sonraya Burdalar gelsinler üstümden yüküm kalkar bende yürüyüşe çıkarım temmuz sonu ağustos başı gibi de memlekete gidecem ailemle doğum için Rabbim rahat doğum nasip eder inşallah geçen bir kadın doğum için hastaneye gitmiş doktora demişki rahmimin açılmış normal doğum yapalaım kadında yok ben sezeryan istiyorum demiş doktora da biraz ıkınsan gelecek demiş kadının ıkınması ile bebeğin çıkması bir olmuş rabbimde bize böyle rahat doğum nasip etsin inşallah

Sağol Can'ım yok doktorum demedi Ramazan girdi gireli öğlen 4-5 arası yatıyorum 6-7 ye kadar tetenoz aşısına gitmem lazımdı bugün halim hiç yok gidemedim ailem Bayram'dan sonraya Burdalar gelsinler üstümden yüküm kalkar bende yürüyüşe çıkarım temmuz sonu ağustos başı gibi de memlekete gidecem ailemle doğum için Rabbim rahat doğum nasip eder inşallah geçen bir kadın doğum için hastaneye gitmiş doktora demişki rahmimin açılmış normal doğum yapalaım kadında yok ben sezeryan istiyorum demiş doktora da biraz ıkınsan gelecek demiş kadının ıkınması ile bebeğin çıkması bir olmuş rabbimde bize böyle rahat doğum nasip etsin inşallah
Can'ım bende hergün tok karın içiyorum:kahve:
Amin İnşallah doğumlarımız kolay olur insan merak ediyor gün yaklaştıkça o_O
bense Bayram'da gidemeyeceğim uzun yola doktora sordum da önermedi bana artık ablamlar gelecek

Selam kızlar kasığımda.çok acı var yürüdükce sağ kasıgım acıyo adım atamıyorum ağır da kaldırmadım bi bilginiz var mı acaba

Veririm canım çok saol bilgilendirdiğin için umarım tersinden kalkmamış azcık güler yüzlü dr.a denk gelirim :)

geçmiş olsun kızlar anca yazabiliyorum inşallah iyileşmişsinizdir

canım güle güle kullanın inşallah:nazar:

ben bu eşortmanın kapri olanından aldım ama buda aklımda kalmadı değil :KK66:

güle güle kullanın tatlım:nazar:

sorma canım ben bir aydır yüzüklerimi takamıyorum aslında ödem yok vücudumda ama anlamadım.
o öne doğru eğilme yok mu ahhh.eğilemiyorum bende nefes alamıyorum eğilcek gibi olursam.geçen gün ayak tırnaklarımı keseyim dedim 25 dk. sürdü oda acı içinde galiba önümüzdeki ay kuaföre gitmem gerekcek :KK43:

günaydıınnn :KK66:
Sagol canım simdi iyim ama benim karnım hep şiş baklım sen. Nasılsın. Canım :)

Kızım ilk ayakkabısı :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 32
Sağol Can'ım öğrendiğim iyi oldu Bebek dişleri çıkınca emerken ısırırmış ya oyun sanıp Onu da önlemiş oluruz heralde çünkü arkadaşlar acıdığını söylemişlerdi yaramaz bebişler:KK46:

Canım daha hastanedeyken ilk emzirmede bile yara olabiliyor göğüs uçları, bebeklerim dişi olmasa bile damakları çok sert oluyor, özellikte 3-4 aylarda diş çıkarma belirtileri başlıyor, sürekli dişleri kaşındığı için annenin göğsünü diş kaşıyıcı olarak kullanıyorlar.

Göğsü sürekli nemli tutmak lazım ki o çatlamaların, yaraların önüne geçebilesin. Bu silikon uçları takınca bebek emdiğinde ucunda süt birikiyor, göğüs ucu o sütün içinde kalıyor, yumuşuyor. Bebek biraz emdikten sonra silikon ucu çıkarıp direk göğsünü verebiliyorsun, göğüs yumuşadığı içi acımıyor.

Can'ım bende hergün tok karın içiyorum:kahve:
Amin İnşallah doğumlarımız kolay olur insan merak ediyor gün yaklaştıkça o_O
bense Bayram'da gidemeyeceğim uzun yola doktora sordum da önermedi bana artık ablamlar gelecek
Ben doğumu memlekete yapacam Can'ım mecbur gidecem artık her saat başı mola vere vere gideriz inşallah bir sorun olmadan varırız

Kızlar e Bebek'te karyola da indirim var ben böyle birşey düşünmüyorum ama atıyım dedim ay kızlar bebeğinizin odası olacaklar biraz pahalı ama bu sallanan sandelyeler çok hoş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar e Bebek'te karyola da indirim var ben böyle birşey düşünmüyorum ama atıyım dedim ay kızlar bebeğinizin odası olacaklar biraz pahalı ama bu sallanan sandelyeler çok hoş
Ay canım cok güzel güle güle kullan bende almayı düşünüyorum ama çekmecede iştiyorum :)

Ay canım cok güzel güle güle kullan bende almayı düşünüyorum ama çekmecede iştiyorum :)
Yok Can'ım almadım ben bende büyüyen yanları çekmeceli istiyorum altı çekmeceli uygun görünce atıyım dedim belki bu tarz isteyen vardır

Yok Can'ım almadım ben bende büyüyen yanları çekmeceli istiyorum altı çekmeceli uygun görünce atıyım dedim belki bu tarz isteyen vardır
Gunaydin canim :))
Bende takim olarak almazsam sadece altinda cekmece olanlardan alirim diyorum ama takim alirsam yaninda cekmecesi oluyor sanirim cogunun :) sen ne zaman bakacaksin besige

Back
X