-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar neler yapıyorsunuz ben de bugün temizlikle uğraştım yemek falan derken geçti günüm fena yoruldum ya H hayatalya gönlünü al kuzum mübarek günde uzmeyin birbirinizi
yengec4 yengec4 inş. Yüksek çıkmaz canım :KK43: uzmeyin birbirinizi canım ya hamilelik stresimiz var onlarda da stres var galiba ister istemez birbirimizden cikariyoruz zaman zaman düzelir inş. Kısa zamanda
Ay canım valla yeni yeni geliyorum kendime cok üzüldüm pişman oldum gönlümü aldım simdi arkadaşları ile hamam gitti gönderdim sevmiyorum kavga etmeyi :(

zaten sıkıntıdan stresten herhalde karnıma ağrı girdi kasılma oldu eve döndüm ilaç içtim ama konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum.

bilmiyorum ki canım internetten baktım daha konuşamadım doktorla.aslında internette yazanlara göre normal sayılır ama hastanenin sınırları düşük biraz doktor onu baz alırsa yüksek diyebilir gibi geliyo
Insallah normaldir canim bakalim ne diyecek canini hic sikma

Iyi aksamlar kızlar ve iyi tatiler bayramınız kutlu olsun simdi de söyleyeyim dedim aranızdan tatile gidecek olanlar var bayramdan sonra görüşürüz arada girerim :)

selam kızlar .2 gündür girmiyorum canım sıkkın moralim bozuk :KK43:
dün kontrolüm vardı.insülin direncim olduğu için gebelik şekeri çıkabilir dedi doktor yükleme yapalım dedi.50 gramlık yapalım yüksek çıkarsa 100 gram yaparız dedi.gerekirse sana diyet vercem dedi.dün 50 gramlık yaptık sonucu 189 çıkmış internetten baktım.ama daha doktorla görüşemedim.herhalde gel 100 gramlık yapalım dicek :KK43:
o değilde Allah korusun şeker çıkarsa insülin iğnesi yapmak zorunda kalırsam diye korkuyorum :KK43: az öncede eşimle tartıştım ağladım sinirimden kapıları çarptım sinirim geçmedi.zorla onu ittirdim çıktım dışarı internet kafeye geldim oturuyorum merak etsin biraz.bide yarın doğum günüm ya yaptığına bak:sinirli:

ohh iyisin valla canım iyi tatiller şimdiden...

benimde uyurken kollarımda uyuşma oluyor canım.artık her şey normal geliyor bana.göbek desen 7.5 aylık gibi oldu gören doğum ne zaman diyo.
Cnm korkma hemen insulin tedavisine gecmiyorlar. Sana muhtemelen 100gr şeker testi de yapacaklar, sınuç yüksek olursa ilk olarak diet uygulanabilir. Çoğ zaman diyetle şeker normala dönüyor. Çoğ insanda da 50gr da cıkmışsa, 100gr da çıkmayabilir. Sen korkma, kötü şeyler de düşünme, içini ferah tut. Eğer insulin kullansan bile onun çocuga zararı yok, varsa da faydası var. Sende bir şey çıkmaz inşallah:dua:

Bu saatte burda napıyorsam derseniz, kabus gördüm nefes nefese kaldım uyandım, uyuyamadım.
Bu arada hepinize güzel bayramlar ve güzel tatiller :eğlence:
Kismetse inşallah ben de bugün temizlik yaparım:temizlik:

günaydın kızlar...bugün doğum günüm ama canım sıkkın hiç kutlamak falan gelmiyo içimden hem şu şeker işine canım sıkkın hemde eşimle barışmadım daha.
Cnm korkma hemen insulin tedavisine gecmiyorlar. Sana muhtemelen 100gr şeker testi de yapacaklar, sınuç yüksek olursa ilk olarak diet uygulanabilir. Çoğ zaman diyetle şeker normala dönüyor. Çoğ insanda da 50gr da cıkmışsa, 100gr da çıkmayabilir. Sen korkma, kötü şeyler de düşünme, içini ferah tut. Eğer insulin kullansan bile onun çocuga zararı yok, varsa da faydası var. Sende bir şey çıkmaz inşallah:dua:
inşallah canım dediğin gibi olur.2 gündür canımı sıkmaktan kilo vermişim doğru dürüst bişi yemedim sayılır.inşallah diyetle düzelir kızlar ya dua edin bana nolur.doktorla konuşcam bugün bakalım ne dicek

günaydın kızlar...bugün doğum günüm ama canım sıkkın hiç kutlamak falan gelmiyo içimden hem şu şeker işine canım sıkkın hemde eşimle barışmadım daha.

inşallah canım dediğin gibi olur.2 gündür canımı sıkmaktan kilo vermişim doğru dürüst bişi yemedim sayılır.inşallah diyetle düzelir kızlar ya dua edin bana nolur.doktorla konuşcam bugün bakalım ne dicek
Günaydın Can'ım bence diyetle düzelecek okuduklarım hep o yönde sen sıkma canını stresse etkiler böyle şeyleri inş.zamanla şeker normale dönecek
doğum günün kutlu olsun:KK31: bugün barışırsınız eşin süpriz falan yapabilir bizdede oluyor bazen bu hassas Zaman'larda olabiliyor inşallah düzelir

Evet bayadır uğramıyorsun canım. Sinop şimdi çok güzeelll, bizde bayramdan sonra gelicez inş.

Evde uyuşukluk, azıcık ev toparlama, son hazırlıklar, yarın köye gidileceek
Sen neler yapıyorsun

:KK45::KK45: ah bebişler ahhh, bizde hiç suç yok çünkü :KK53:

Yok canım mermerhaşı ile müsli aynı değil. Ben müsli yi de bilmiyordum. Burda FRM söyleyince baktım ebebekte dün. Farklı kumaşlar ama ikisi de iyi, nasılsa bol ağız bezi alınacak ikisinden de alayım dursun

AVM leri fethettik koçtaşa gidicez bugün de :deli:
İyi yolculuklar Can'ım

Kızlar bu arada. Bende cuma kontrolüm vardı boyu 31 cm kilosu 570 grdi cumartesi de renkli ultrasona gibi girdik herşey normaldi sanırım orda gorene kadar hiç bu kadar etkilelenmemistim çok güzel bi duyguymus ;'(
Gitmisken doğum ücretlerini sordum normal 500 sezeryan750 epidural normal olursa 1500 dedi samsun bafrada özel medibafra hastanesi fiyatlar bana çok uygun geldi bilemiyorum.

Günaydın Can'ım bence diyetle düzelecek okuduklarım hep o yönde sen sıkma canını stresse etkiler böyle şeyleri inş.zamanla şeker normale dönecek
doğum günün kutlu olsun:KK31: bugün barışırsınız eşin süpriz falan yapabilir bizdede oluyor bazen bu hassas Zaman'larda olabiliyor inşallah düzelir

yengec4 yengec4 canım doğum günün kutlu olsun bu arada inşallah düzelir herşey
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.inşallah düzelir her şey.eşim dün barışmaya çalıştı ama konuşmuyorum kalbimi çok kırdı bi özeür bile dilemedi.sabahtan beri arıyo açmıyorum bakalım akşama ne yapcak.

Bu saatte burda napıyorsam derseniz, kabus gördüm nefes nefese kaldım uyandım, uyuyamadım.
Bu arada hepinize güzel bayramlar ve güzel tatiller :eğlence:
Kismetse inşallah ben de bugün temizlik yaparım:temizlik:
Günaydın canım hayrdır hayır dıyelim hayır olsun ve kolay gelsin canım

Günaydın canım dogum gunun kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebeğin ile moralini bozma dün bende küçük bir ağız dalaşını yasadık kocam ile sonra cok pişman oldum ve özür diledim aslında sen de canım sıkma bebeğin hisseder moralini düzeltecek seyler yap hadi canım :)

Back
X