2016 EKİM anneleri biryerde toplanalim

besyo_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.647
1.799
63
39
Bakiorumda basliklara birsuru 2016 ekim annesivar ....ttekbbaslik belirleyelim ve orada toplanalim çokdaginigiz bence ....yeni girdim foruma bi orda bi bburadaheryede ekim anneleri ama daginik maleseff.... Boyle daha kolay vbirbirimize yardimci olmaz miyiz sizcede ...

bnde eylül annelrine katılmştım fakat bi baktım ekim annesi olcakmışım hayırlısı ile :) merhaba kızlar :)

günaydın kızlar bende 3 ekinde anne olacağım inşallah yaaa ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum nasıl anlarız acaba bilen var mı

Merhaba bu grubun sayısı biraz az kalmıs sanirim.
Bende 6 haftalık hamileyim.Birde 3yasinda oglum var.
supriz yapti bize.haftaya kalp atislarini duyucaz kismetse

Kızlar merhaba. Ben 6+6 hamileyim. Dün kalp atışını gördük. Ekim annesi olacağım. Allahin izniyle.

Merhaba ben geçen at düşük yaptım ama bu ay sanırım yine hamileyim yada bilmiyorum 23 ünde adet olmam gerekiyodu olmadım bazı belirtiler var test yapmak istiyorum yalnız biraz daha sabır edip 1 haftayı da doldurmak istiyorum inşallah hamileyimdir ama eğer hamileysem şu an 4 hafta 3 günlük hamileyimdir.:anneadayı:

Merhaba ben geçen at düşük yaptım ama bu ay sanırım yine hamileyim yada bilmiyorum 23 ünde adet olmam gerekiyodu olmadım bazı belirtiler var test yapmak istiyorum yalnız biraz daha sabır edip 1 haftayı da doldurmak istiyorum inşallah hamileyimdir ama eğer hamileysem şu an 4 hafta 3 günlük hamileyimdir.:anneadayı:
Merhaba bende gecen ay düşük yaptm malesef. Bende bu ay şüpheleniyorum. Sende ne gbi belirtiler var

Merhaba bende gecen ay düşük yaptm malesef. Bende bu ay şüpheleniyorum. Sende ne gbi belirtiler var
Mide bulantısı baş dönmesi karnımda ağrılar ama öyle bildiğimiz ağrı değil sanki bi şey batıyo yer değiştiriyo gibi tuhaf tuhaf ağrılar veriyo işte istahsizlik falan var bide ben kanama yoluyla düşük yaptım sen ?

Mide bulantısı baş dönmesi karnımda ağrılar ama öyle bildiğimiz ağrı değil sanki bi şey batıyo yer değiştiriyo gibi tuhaf tuhaf ağrılar veriyo işte istahsizlik falan var bide ben kanama yoluyla düşük yaptım sen ?
Bende kanamayla düşük yaptım malesef. Evet o ağrılar bnde de var durduk yere oram burama ağrı saplanıyor ve hemen gecıyo. Yorulunca da çok belim ağrıyor. Biraz da kasıklarım

Bende kanamayla düşük yaptım malesef. Evet o ağrılar bnde de var durduk yere oram burama ağrı saplanıyor ve hemen gecıyo. Yorulunca da çok belim ağrıyor. Biraz da kasıklarım
Oturduğum yerde nefes nefese kalıyorum bazen de sanki bir dünya is yapmış gibi yoruluyorum işte. Şu an test yapsam çıkar mı acab?

İnşallah çıkar canm bende çok istiyorum. Ama çok istememek lazım yoksa insanın elinden kayıp gidiyor ahhhh ahhhh
Kesinlikle öyle ama bundan öncekini sanırım nazardan kaybettim ama yine de herseyin hayırlısı rabbim ne verirse hayırlısını verir

Kozlar nen hamilele="acaresra, post: 45357977, meöğrendim nerdey1421"]Öyle mi çıkar o zamgüzeli ci merhalde inşallahta çıkar çok istiyorum anne olmayı :anneadayı:[/QUOTE]
Kizlar ben hamileleigimi adetimden bi haftao nce ogrendim nerdeyse..hgc 8 di sadece...en guzeli cok merak ediosaniz kan tahlili yaptirin hemen:KK54:

Back
X