2016 EKİM anneleri biryerde toplanalim

Kızlar 13+4 günlük hamileyim . Az önce taksiyle avm ye gideyim dedim. Taksici abi sağolsun arkasndan kovalıyomus gibi davrandi cok hızlı gitti zıplattı sarstı . 4 dakikalık yok 4 saat gibi geldi. Bebeğime bieş olmuşmudur. Öncedebin 2 bebek kaybm var herşeyden korkuyorm. Şuan aklmdan neler geçiyo bilseniz

şuan doğum tarihimiz aynı gibi görünüyor :nazar:
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
cinsiyetini öğrendiniz mi?

Kizlar cinsiyet ogrenenler hangi haftada ogrendiniz?

Bebeğinizi hissediyor musunuz??ben hiç hissetmiyorum acaba çok mu erken var mı yok mu suphedeyim hala doktora gidince tamam görüyorum ama sonrası yok hiç hissetmiyorum hisseden var mi

Bebeğinizi hissediyor musunuz??ben hiç hissetmiyorum acaba çok mu erken var mı yok mu suphedeyim hala doktora gidince tamam görüyorum ama sonrası yok hiç hissetmiyorum hisseden var mi

Bende hissetmiyorum sıpam hep uyuyor heralde :anne:

Merhaba sevgili anne adayları, herkese öncelikle kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Hamiş anne adayları nasıl gidiyor :anneadayı:

Ben sıcaklardan delirmek üzereyim .Bu arada 12 kilo aldım , o yüzden deli terliyorum ...
Harıl harıl eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. En keyifli alışveriş bölümüne başladım yani :halay:
Hastane süslemelerine geçtim artık. Hastane çantamda hemen hemen hazır. Son aya bir şey bırakmak istemiyorum.

Siz neler yapıyorsunuz bakiiim :KK71:

Back
X