2016 Ekim Ayın da Transfer yaptıranlar

Lady_Birt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
14
12
8
41
22 sinde benim transferim gerçekleşti 1 inde sonucu alcam Allahın izniyle
sizde belirtiler varmı varsa nasıl ve ne aşamalardasınız

benimki de ekimin sonuna doğru yapılacak bekliyorumm.

Slm kızlar bende ekmi ayında 4 kez dondurulmuş transferı olucam ıns hepımız saglıkla kucağımıza alacağımız evlatlarımıza kavuşuruz. Dondurulmuş transferı oluyacaklar nasıl hazırlık yapılıyor neler kullanıyorsunuz bılgılerımızı paylasalım

Selam hanımlar burası iyi olmuş
hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inş Rabbim
Nerelerdesiniz nereye tedavi oluyorsunuz
Benimde transfer öncesi refl bugün başladı yarın merkeze gidip ilaçları öğrenip alıcam
İlk defa dondurulmuş transfer olucak
L Lady_Birt çok az kalmış heyecan doruktadır
Embriyon nasıldı kaçıncı gün ve kaç tane transfr edildi?

Bu arada önceden bi bilgimi paylaşayım sizinle
Teansfer gerçekleştikten somra kabak çekirdeği ve ananas yemenizi tavsiye ederim
Yebi öğrendiğim ise avakado hergün 1 tane yemekte çok fayda varmış.

Slm kızlar bende ekim ayının sonuna doğru bekliyorum transfer olmayı eylülde olucaktık ama safra kesesi ameliyatı olduğumdan ekime ertelendi.. tmmuz ayında toplandı benim yumurtalarım ama pko hastası olduğum için eylül de transfer yapıcaz dedi doktırum.. ameliyat olmak zorunda kaldım diye ekim e ertelendir bi aksilik var ama neyse ki geç olsun güç olmasın inşallah

Kızlar mrb benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememix hiç belirtim yok bıgün 6. Gün bitti dün evde erken gebelik testi yaptım dayanamsdım 2. Çizgi çok silik çıktı yok denecek kadar az ama iyi bakıldıgında görünüuo çok zor beklemesi bebeğim benimlemi korkum var içimde varmı benim gibi olan(

İyi akşamları benimde transferim haftaya olacak kısmetse .Kabak çekerdeği ananas yiyorum.Estofrem kullanıyorum birde coraspirin ve folik asit

iyi akşamlar korkma yarın mı belli olacak hesabıma göre öyle umarım hayırlısı olur bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…