ikinci cnmInşallah tutar kaçıncı deneme
hayirli olsunnbenimki de ekimin sonuna doğru yapılacak bekliyorumm.
hayirli olsunn
Onsallah cnm kac transferikinci cnm( hayirlisi olur insallah tutunur yavrucuklarimmm
İyi akşamları benimde transferim haftaya olacak kısmetse .Kabak çekerdeği ananas yiyorum.Estofrem kullanıyorum birde coraspirin ve folik asitSlm kızlar bende ekmi ayında 4 kez dondurulmuş transferı olucam ıns hepımız saglıkla kucağımıza alacağımız evlatlarımıza kavuşuruz. Dondurulmuş transferı oluyacaklar nasıl hazırlık yapılıyor neler kullanıyorsunuz bılgılerımızı paylasalım
hayırlısı olsun canim. benim transfer bu ay iptal oldu. önümüzdeki aya kaldı.İyi akşamları benimde transferim haftaya olacak kısmetse .Kabak çekerdeği ananas yiyorum.Estofrem kullanıyorum birde coraspirin ve folik asit
slm kızlar napiyonuz nasıl gidiyo tedavimiz. neler kullanıyorsunuz anlatın biraz[/QU
Seninde hayırlısı olsun inş.Benim dördüncü denemem olacakhayırlısı olsun canim. benim transfer bu ay iptal oldu. önümüzdeki aya kaldı.
Kızlar mrb benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememix hiç belirtim yok bıgün 6. Gün bitti dün evde erken gebelik testi yaptım dayanamsdım2. Çizgi çok silik çıktı yok denecek kadar az ama iyi bakıldıgında görünüuo çok zor beklemesi bebeğim benimlemi korkum var içimde varmı benim gibi olan (
iyi akşamlar korkma yarın mı belli olacak hesabıma göre öyle umarım hayırlısı olur bizede haber verKızlar mrb benimde 1 ekimde transferim oldu 5. Gün embiryosu ilk denememix hiç belirtim yok bıgün 6. Gün bitti dün evde erken gebelik testi yaptım dayanamsdım2. Çizgi çok silik çıktı yok denecek kadar az ama iyi bakıldıgında görünüuo çok zor beklemesi bebeğim benimlemi korkum var içimde varmı benim gibi olan (
sagol canim benim de 4 dondurulmus transferim olucak allah nasip ederse önümüzdeki ay.Seninde hayırlısı olsun inş.Benim dördüncü denemem olacak
Hayırlısı ile inş bizde buraya pozitif yazarızsagol canim benim de 4 dondurulmus transferim olucak allah nasip ederse önümüzdeki ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?