- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
hayırlısı canim. allah ins sağlıkla kucagimiza alacagimuz p ozitifleri gistersin.Hayırlısı ile inş bizde buraya pozitif yazarız
Aminhayırlısı canim. allah ins sağlıkla kucagimiza alacagimuz p ozitifleri gistersin.
Ben hamileyim cnm hayırlısıyla 7. Gece yaptım çift çıktı değerlerimde 7. Gün 77iyi akşamlar korkma yarın mı belli olacak hesabıma göre öyle umarım hayırlısı olur bizede haber ver
Hayırlısıyla inşallahh bebişine kavuşursunHanimlar benim transfer de yarin. Dualarinizi bekliyorum. Cok heyecanliyimmm
Hayırlısıyla inşallahh bebişine kavuşursun
Çok sevindim allah tamamına erdirsin Benimde 22 sinde transfer edecek sabah dr gittim hayırlısıBen hamileyim cnm hayırlısıyla 7. Gece yaptım çift çıktı değerlerimde 7. Gün 77
9. Gün 169
11.gün 369:) 22 sinde randevum kese. Ve kalp atışı nı görcez inşallahh allahh bekleyen herkese nadip etsin cnm :)
Hanimlar benim transfer de yarin. Dualarinizi bekliyorum. Cok heyecanliyimmm[/QUOT
Şimdi gördüm inş rabbim yüzünü güldürsün dua edicem
çok erken değil mi? Kaç çıktı... Sizi görünce ben de yaptırsam mı erkenden diyorumKızlar merhaba Bnm de 12sinde transfer oldu pozitifi gördük şükür darısı sizlere inşallah
canım erken idrar testi yaptım 6. Gün çıkınca kana gittim 54 çıktı dünde 9. Gün 191 çıktı 5. Gün embriyosu erken çıkıyo diyolarçok erken değil mi? Kaç çıktı... Sizi görünce ben de yaptırsam mı erkenden diyorum
Tek embriyo muydu peki? Bana da umut oldunuz ben de 6. Gun yapacagim :)C
canım erken idrar testi yaptım 6. Gün çıkınca kana gittim 54 çıktı dünde 9. Gün 191 çıktı 5. Gün embriyosu erken çıkıyo diyolar
4 tane embrio transferi mi oldu? Hepside 5. gün mü? Ayy 4 tane koyuyorlar mi?? Sasirdim dogrusu.. bu aradada tebrik ederim hamileliginizi.. degeriniz cok güzel MasaAllah4 embriyo transferi yapıldı cnm
Ama çıkmazsa modeliniz bozma çünkü olmadığı anlamına gelmez sitres yapıp bebişini sıkıntıya sokcaksan bekle muhakkakTek embriyo muydu peki? Bana da umut oldunuz ben de 6. Gun yapacagim :)
Canım Türkiye de koymuyorlar kıbrısa gittim ben sırf fazla embriyo transferi için çok şükür tuttu buda darısı size inşallah4 tane embrio transferi mi oldu? Hepside 5. gün mü? Ayy 4 tane koyuyorlar mi?? Sasirdim dogrusu.. bu aradada tebrik ederim hamileliginizi.. degeriniz cok güzel MasaAllah
Ya bu gün bi doktora gittim tül bebek için düşük bir oran dedi canımı sıktı Bnm zaten test günüme daha var dedim o zaman normal olabilir dedi bi şey bildikleri yok4 tane embrio transferi mi oldu? Hepside 5. gün mü? Ayy 4 tane koyuyorlar mi?? Sasirdim dogrusu.. bu aradada tebrik ederim hamileliginizi.. degeriniz cok güzel MasaAllah
Slm canim bende 4 ekimde transfer yaptirdim 2 tane 2. gündü ben dayanamayip 10. gün test yaptim ve Negatif cikti oan bütün umudum gitti hatta ilaclarimi bile slmadim 1-2 gün sonra yeniden basladim ilaclarima belki bir umut diye.Bugün kan testi yaptik 15. günüm 113 küsür cikti sonucum.Lütfen kendini dinleme kafani baska seylere ver dagit ve test gününe kadar sakin test yapma.Ya bu gün bi doktora gittim tül bebek için düşük bir oran dedi canımı sıktı Bnm zaten test günüme daha var dedim o zaman normal olabilir dedi bi şey bildikleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?