- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
bi tane olsun bızım olsun :) hem zaten ben 2. kez hamıle kalmayı da ıstıyorum Allah nasıp ederse :)Aa seninde birmiş. Sormak aklıma gelmedi valla ben bir tane olmasını öyle benimsemişimki :) minnacık daha 1 cm bile değil ama kalbi gümbür gümbür. Kurban olsun anneler onlara.
benim o sonuç bekleyen :) bugünkü kurban :):) ay ben yanlış yazdıım yoksa biliyorum senin hamiş olduğunu
Ayy inşallah inşallah:) dimi biri bitiyo biri başlıyoSağlıkla kucağımıza alalımda yeterki..
Ya bide şu crinon jel önceden beyaz geliyodu son 3 4 gündür kahverengi siyah çamur gibi ve fazla gelio, böyle olan varmı?
Bir sonraki randevun ne zAman canım?
Ooo oxaman hiç korkma canım. Kalanlardır o siyahlar. Kırmızıya dönerse ara mutlaka doktorunu. İyi düşün emiSordum tatlım aslında normal dedi 12. Gün çok çok az bi kanamam olmuştu, eski kalan kanlardır kahve koyuysa dedi ama yinede çoğalınca korktum. Daha dün gittik keseyi gördüm, kesenin yanında küçük bi siyahlık vardı kılcal damara yerleştiyse o kanama alanı oluştrumuş olabilir dedi belkide ondanönemsemedi doktor ama yinede insan düşünüyor
Ahahah delisin kız sen valla :) bak 1.5saat kaldı. Haydi hayırlısıyla inşallahevet canım :) eşimi arıcaklar bi de dedım ben kalpten giderim dinleyemem sizi
Ay ya aynen. Bende normal yolla bi hamilelikte yaşamak istiyodum. Belki Rabbim ondan gönlümüze göre verdibi tane olsun bızım olsun :) hem zaten ben 2. kez hamıle kalmayı da ıstıyorum Allah nasıp ederse :)
Jel kullanıyosan o gelenler jel kalıntısı kız :)ben de sarı sarı top seklınde geri gelmeler oluyo canım.
2 haftadan önce gitmede. Çok ultrasona maruz kalmakta iyi değil. Bende 2 hafta sonra gidicem inşallah1 ay sonra dedı canım ama beklemem heralde 2 hafta sonra baska bı dra gıderım :) özlerim hem ben miniğimi :)
Ay ya aynen. Bende normal yolla bi hamilelikte yaşamak istiyodum. Belki Rabbim ondan gönlümüze göre verdi
Jel kullanıyosan o gelenler jel kalıntısı kız :)
cnm sen duydun mu kalp atışını bizim aynı günlerimiz ben duymadım dün ya haftaya dedi banacok baska bısı ya mınıcık bısıden nası ses cıkıyo esım vıdeo cektı dınleyıp duruyorum :) gercekten bır mucıze. Allahım bu mutlulugumuzu daım etsın. benımkı de bı taneymıs bu arada :)
Çoğaldı biraz die korkmuştum evet iyi düşünmem lazım canım sen ne güzel okuyorum hep pozitifsin öyle olmak lazım Allaha emanetiz ne olucaksa olucak, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için:)Ooo oxaman hiç korkma canım. Kalanlardır o siyahlar. Kırmızıya dönerse ara mutlaka doktorunu. İyi düşün emi
2 haftadan önce gitmede. Çok ultrasona maruz kalmakta iyi değil. Bende 2 hafta sonra gidicem inşallah
cnm sen duydun mu kalp atışını bizim aynı günlerimiz ben duymadım dün ya haftaya dedi bananiye öyle oldu ki b ir sorun mu var acaba
Ayy ne güzel bi hediye olmuş sana :) şimdiden doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebişini kıcağına almak nasip olsun canım inşallahevet ben de2 haftadan once gıtmeyı dusunmuyorum. bu kontrolden sonrakı kontrol 7 aralık olarak hesapladım dıgerı de 23 aralık olucak sekılde :) pazar gunu dogum gunum Rabbım bana en guzel hedıyeyı verdı bebegım de suprız yaptı pıt pıtlarını duyurdu bana
Ayy ne güzel bi hediye olmuş sana :) şimdiden doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebişini kıcağına almak nasip olsun canım inşallah
Rabbim nasip etsin inşallah canım benimaynen canım zaten ben hep ılkı zor ama ıkıncısı kendılıgınden hemde beklemeıdıgım zamanda olucak dıye hıssedıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?