- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 33
Allah beeAy hepsi güzel belirtiler ne mutu bize ya :)))) benimde kasıklarımda batma bide bacağım çekilir gibi oluyo bugün arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah beeAy hepsi güzel belirtiler ne mutu bize ya :)))) benimde kasıklarımda batma bide bacağım çekilir gibi oluyo bugün arada
Doktorumuzdan kulaklarımızla duyalım da inşallah atacaz atacazYaa kızlar içim kıpır kıpır kalkıp göbek atasım var :)))) beyaz çikolata mı çarptı naptı anlayamadım :)))
Biri beni durdursunDoktorumuzdan kulaklarımızla duyalım da inşallah atacaz atacaz![]()
Ayyy ne zaman cıkacak kiiiiiKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm![]()
Ayyy ne kadar var çıkmasına ins güzel haberler alirizzzzKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm![]()
Kızzz valla bizsenden önce ölcez ahahahah :))) ne zaman çıkcakKizlar test gunum yarin sabah ben bekleyemedim kiii sonucu bekliyorum hastanedeyimm heyecandan olcemmm![]()
Ne oldu kız :)))Allah bee![]()
Heyecanlanıom işte duramadımNe oldu kız :)))
Ne oldu kız :)))Allah bee![]()
ahahah biz bu gidişle bu gazla varyaaa ohoooo bisürü güzel haber alırız :)Heyecanlanıom işte duramadım![]()
Bitane daha alıcaz şimdi ama alamadıııııııııııkNe oldu kız :)))
ahahah biz bu gidişle bu gazla varyaaa ohoooo bisürü güzel haber alırız :)
Ayy çok heyecanlı Allah'ım inş güzel sonuç alıcak.Canan arkadaşımızpasa annesi canim ne oldu ya bisi yaz =)