Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bademellaa

b.k. 58.3 g.k. 57.2 h.k. 52
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
1.845
2.757
133
39
Arkadaşlar mrb ekim ayında aşılama yaptıranlar gelsin beraber bekleyelim belirtileri paylaşalım birbirimize destek olalım. Benim aşılamam 3 ekimde oldu ve ikinci aşılamam önümde 2 hafta var sonuç için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Bende varım

Benim ki iğneyle yumurta büyütüp doğan ilişki sadece dr enjekte etmiyecek geçen ay tutmadı
Yarın yine 75 ml lık dozlarla başlıyorum

Aşılamanın doğal olanı tüm aşaması var Can'ım cümlemiz için Allah hiçbirimizin tedavisini boşa çıkarmasın

Sen nerde yaptırıyorsun aşılamanı

Ben yeni yüzyıl Gop ta yaptırıyorum bağcılar araştırmaya da başlıyacağım
Siz?

İlk denenede gonal-f kullandırıldı günlük 50 doz çok fazla yumurta oluştuğu için aşılamam iptal oldu bu 2.deneme şimdide merional 75 kullanıyorum 6. Günündeyim

Güzel de orası biraz pahalı birde orda Melih bey beni çok korkuttu

Bnm aşılama Cerrahpaşa'da oldu kızlar 1 hafta menogon kullandım

merhaba. bende bu ay aşılama yaptırdım. sonucu merakla bekliyorum. 15 ekim de belli olacakmış sonuç nasıl dayanıcam acaba

Benimde beta Bch55 ama kanamam var

Benim bir kaybım var 5 aylık sakın kilo vermeden hamile kalma 75 kiloyum 30 kilo ver Dedi
Rahime dikiş yapacakmış hamilelikten önce çok dr a gittim gerek yok Dedi
Profesör ler bile

Merhaba biz de bugun karar verdik esimle asilama yaptirmaya 5 ay once bi dusuk yapmistim.simdi doktorum puregon diye bi igne verdi 4 gun karindan yapacakmisim sonra kontrol var. Kac gun sonra asilama yapilir ve bu esnada folik asit kullaniliyo mu doktorum bisey demedi bu konuda

Folic asit kullanabilirsin yumurtana bakar
Büyüdüyse çatlama iğnesi sonra çağırır
Sen nerde yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…