- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi Bademellaa
-
nasıl 2 tane varaaaa yok canımmm benım iki tabe var zaten evladım Allah olmayanlara versin :)
kız eşiminde varya sonuçta iki bebemiz var :)nasıl 2 tane var1 tane kızın yokmuydu senin? 2. olduda haberimmi yok
ay evet onu unttuum çok pardon. Amin canım Allah olmayanlara versin o zamn.kız eşiminde varya sonuçta iki bebemiz var :)
benimki de 15 inde blli olacak. inşallah hayırlı haberler alırız ve veririz
Bende 1 ekimde ilk asılamamı yaptırdım. Nasıl belirtileriniz var. Benim belim ağrıo ara ara ve kasıklarım sürekli geriliyor..korkuorm neden kasılır..
Amin canım inşallah :)
kızlar merhaba .. konuyu iyi ki açmışsınız bende bu aşılama için konu açttımda kimswe yazmadı
bir cevap bile alamadım valla :)
neyse ben burada yeniyim çokta kullanamıyorum
11 ekim salı günü aşılama yaılacak çok heyecanlıyım ilk aşılamam
bu gün saat 20 de çatlatma iğnesini vuracağım
bana da dua edin lütfeennnn
Mrb canım hoşgeldin :)
Sende hayırlı sonuçlar al inşallah
Kasığımdan cok tek tarafıma karnımın altına ağrı yapıoyor benim. 12. Gün fln test yaptıran olmus. Ovitrellenin etkisi ne zaman gecerkiBenimde belime ve kasıklarıma ağrı vuruyor
benim aşılamam 30 eylülde yapıldı. sonucu görmeden aceleci davranıp, kendimi buna inandırıp daha çok üzülmek istemediğim için takvim yapmadım. sonuç pozitif olursa bian önce yapacağımBurda erkenden hamilelik takvimi yapan tek çılgın benim sanırım
Kasığımdan cok tek tarafıma karnımın altına ağrı yapıoyor benim. 12. Gün fln test yaptıran olmus. Ovitrellenin etkisi ne zaman gecerki
benim aşılamam 30 eylülde yapıldı. sonucu görmeden aceleci davranıp, kendimi buna inandırıp daha çok üzülmek istemediğim için takvim yapmadım. sonuç pozitif olursa bian önce yapacağımCuma günü kan tahlili yaptıracağım. göğüslerimde iannılmaz bir ağrı var ara ara karnımın altında gaz varmış gibi bişeler oluyor. ama onun dışında hiçbir belirti yok sanırım. artık hayırlısı.. wc yede zaman zaman saatte 1 zaman zaman 2 saatte bir gidiyorum ama 10 dk da bir gidiliyomuş genelde hamileliktee. bakalım sonuç ne olacak.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
benim elimde değil dinlememek. yürürken bile çok acıyor.. arada kasıklarıma kramp giriyor gbi oluyor. ben işteyim çalışıyorum ama kendimi oyaladığım pek söylenemez. benimde minnoş bi kedim var. bak ortak noktamızda varmış. benim ilk aşılamam. ben unutsam arkadaşlarım soruyor geriliyorum :) hayırlısı bakalım. cuma 14. gün benim inşallah birbirimize güpgüzell haberler veririzzzHehe yok canım ben o kadar kendimi dinlemiyorum. Çoğu zaman unutuyorum aşılama olduğunu ilkinde çok gergindim ama bunda nedense çok rahatım. Sonuç negatif olsada hazırım kaldırırım takvimi daha önceden de kaldırdım :) kendimi oyalayacak şeyler edindim bişeyler örüyorum müşterilerim var kedilerim var zaman bana güzel geçiyor çok şükür :) senden kendini bu kadar dinleme bence oyalanacak şeyler bul. Hepimizböyle olalım.
ÇOOK AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?