Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar herkese öncelikle Merhabalar,
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben 2 yıllık evliyim ve tam olarak 1,5 yıldır bebek istiyoruz, yalnız 1 adet 2mm çikolata kistim var , bu süreçte bir takim işlemler gördüm sorun olmadığını söyledi doktorum. Klomen tedavisinden sonuç alamadım. Rahim filmim de temiz çıktı. şuanda aşılama işlemine başladık 7 gündür menogon aşı vuruldum günde 1 tane. bugün kontrole gidicem ve doktor en erken yarın için çatlatma iğnesini yaparız dedi. Bu işlemin sonucunu hayırlısıyla bekliyorum. Benim durumum için tavsiyeleriniz nedir.? Yardımcı olmanızı rica ederim

Bende 1 ekimde ilk asılamamı yaptırdım. Nasıl belirtileriniz var. Benim belim ağrıo ara ara ve kasıklarım sürekli geriliyor.. korkuorm neden kasılır..

Amin canım inşallah :)

kızlar merhaba .. konuyu iyi ki açmışsınız bende bu aşılama için konu açttımda kimswe yazmadı
bir cevap bile alamadım valla :)
neyse ben burada yeniyim çokta kullanamıyorum
11 ekim salı günü aşılama yaılacak çok heyecanlıyım ilk aşılamam
bu gün saat 20 de çatlatma iğnesini vuracağım
bana da dua edin lütfeennnn

Mrb canım hoşgeldin :)
Sende hayırlı sonuçlar al inşallah

Merhaba kızlar bende şubatta aşılama yaptirmistim günde 100 ml gonolf ve merional 75 kullandım 10 gün boyunca iki yumurtam büyüdü ama Dr yumurtalar catlamis mi bakmadan yaptı işlemi boşa gitti yani bide üstüne bir saat boyunca sadece bir ortuyle uzandim orda soğuktan idrar yolu enfeksiyonu kaptım o heyecanla bilemedim tabi böyle şeylere dikkat etmeyi siz dikkat edin kendinize Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi

Burda erkenden hamilelik takvimi yapan tek çılgın benim sanırım
benim aşılamam 30 eylülde yapıldı. sonucu görmeden aceleci davranıp, kendimi buna inandırıp daha çok üzülmek istemediğim için takvim yapmadım. sonuç pozitif olursa bian önce yapacağım Cuma günü kan tahlili yaptıracağım. göğüslerimde iannılmaz bir ağrı var ara ara karnımın altında gaz varmış gibi bişeler oluyor. ama onun dışında hiçbir belirti yok sanırım. artık hayırlısı.. wc yede zaman zaman saatte 1 zaman zaman 2 saatte bir gidiyorum ama 10 dk da bir gidiliyomuş genelde hamileliktee. bakalım sonuç ne olacak.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Kasığımdan cok tek tarafıma karnımın altına ağrı yapıoyor benim. 12. Gün fln test yaptıran olmus. Ovitrellenin etkisi ne zaman gecerki

Canım ben 14. günde test yapılıyor diye biliyorum. Tabi ben yarın 9. günüm yada 10. günümden itibaren evde yapılan testlerden yapmaya başlicam. Netten 1 kutu dolusu test aldım stok yaptım :)

Hehe yok canım ben o kadar kendimi dinlemiyorum. Çoğu zaman unutuyorum aşılama olduğunu ilkinde çok gergindim ama bunda nedense çok rahatım. Sonuç negatif olsada hazırım kaldırırım takvimi daha önceden de kaldırdım :) kendimi oyalayacak şeyler edindim bişeyler örüyorum müşterilerim var kedilerim var zaman bana güzel geçiyor çok şükür :) senden kendini bu kadar dinleme bence oyalanacak şeyler bul. Hepimiz böyle olalım.

ÇOOK AMİN

benim elimde değil dinlememek. yürürken bile çok acıyor.. arada kasıklarıma kramp giriyor gbi oluyor. ben işteyim çalışıyorum ama kendimi oyaladığım pek söylenemez. benimde minnoş bi kedim var. bak ortak noktamızda varmış. benim ilk aşılamam. ben unutsam arkadaşlarım soruyor geriliyorum :) hayırlısı bakalım. cuma 14. gün benim inşallah birbirimize güpgüzell haberler veririzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…