• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben anladım ki bu aşıkamayla hamile kalmak normal yolla hamile kalmakla eş değer... Yani hamile kalmayı başaranlar belki normal de tutacaktı... O yüzden ya rahatına bırakacaksın( sorun olmayanlar için söylüyorum tabii) ya da tüp bebek yaptıracaksın... Keşke bu kadar masraf yapmasaydım

Ben de boyle dusunuyorum o yuzden biraz daha normal yolla deneyip sonra tuo bebek denicez asilama yapmayi dusunmuyorum bi daha

Kizlarr benim asilamada 13.gunum sabah idrar testi yaptim negatif cikti adetime nerdeyse bir hafta var akintim ve bel agrim oluyor hamilelik olsaydi silik de olsa cikardi diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz 15.gun kan testi yaptirsam mi
Yaptır canim.idrar testi çok güvenilir değil.

Ben anladım ki bu aşıkamayla hamile kalmak normal yolla hamile kalmakla eş değer... Yani hamile kalmayı başaranlar belki normal de tutacaktı... O yüzden ya rahatına bırakacaksın( sorun olmayanlar için söylüyorum tabii) ya da tüp bebek yaptıracaksın... Keşke bu kadar masraf yapmasaydım
Canım bence azda olsa bi artısı var normal yolla kiminin istedigi ay oluyo zaten benim mesela nerdeyse herhangi bi sorun olmamasina ragmen olmadi normal yolla hemsirenin dedigi sperm yumurtaya gidene kadar bi yol katediyo ama aşılamada direk yumurtanin oldugu kısma seçilmıs olan spermleri bırakıyolar ama tabi böyle olmasına rağmen doktor bile herseferinde iyi şanslar diyo

Kizlarrrrrr benim 10. günüm..12. Gün test yaptirmam gerekiyormuş ama acaba beklesem mi progestan da daha bitmiycek nasılsa o zamana. Çok korkuyorum yaa.. sanirim negatif olursa yikilicam. sarı akinti var mı sizde? göğüs ağrılarım fena halde.. adeti yakin olanlar yazabilir mi belirtileri ??adetle benzer belirtiler ama işte sanki kendimi nedense hamile gibi hissetmeye başladım

Kizlarrrrrr benim 10. günüm..12. Gün test yaptirmam gerekiyormuş ama acaba beklesem mi progestan da daha bitmiycek nasılsa o zamana. Çok korkuyorum yaa.. sanirim negatif olursa yikilicam. sarı akinti var mı sizde? göğüs ağrılarım fena halde.. adeti yakin olanlar yazabilir mi belirtileri ??adetle benzer belirtiler ama işte sanki kendimi nedense hamile gibi hissetmeye başladım

Canım merhaba hayırlı olsun aşılaman benim de ikinci aşılamam 9. Günüm ilki tutmadı malasef bu sefer biraz daha umutluyum benimde belim çok ağrımaya başladı göğüslerim de çöm şişti adete yakın olan belirtiler ama dediğin gibi insan umutlanıyor ilkinde bende çok yıkılmıştım inanılmaz üzüldüm ama şimdi çok daha rahatım gerçekten olmazsa o kadar üzüleceğimi sanmam herşey allahtan o ol desin ve olsun inşallah.
Özel değilse eğer senin sorunun neydi?

Canım merhaba hayırlı olsun aşılaman benim de ikinci aşılamam 9. Günüm ilki tutmadı malasef bu sefer biraz daha umutluyum benimde belim çok ağrımaya başladı göğüslerim de çöm şişti adete yakın olan belirtiler ama dediğin gibi insan umutlanıyor ilkinde bende çok yıkılmıştım inanılmaz üzüldüm ama şimdi çok daha rahatım gerçekten olmazsa o kadar üzüleceğimi sanmam herşey allahtan o ol desin ve olsun inşallah.
Özel değilse eğer senin sorunun neydi?
Canim bende over rezervi düşüklüğü var. 30 yasindayım yaşıma göre sınırda çıktı. o yüzden acele ediyorum. bu olmazsa 1 2 ay ara verip direk tüp bebek yaptircam sanırım. bütün değerlerimiz normal esiminde benimde. senin bi sorunun var mıydı?

Insallah hislerin gercek cikar gunu ne zmansa korkma yaptir testini hayirlisi olsun yaz bize de sonucunu

Merhaba arkadaslar, Allah hepimize saglikla hayirla evlatlarimiza kavustursun. bugün asilama oldum saat 2 gibi. Simdi sancim var, normal mi? siz neler yasadiniz?
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle evet gayrt normal şu an sancının olması. Fakat dayanılmaz bir ağrın sancın be kanaman olursa doktorunu ara onun haricinde bi iki gün normal canım.

Canim bende over rezervi düşüklüğü var. 30 yasindayım yaşıma göre sınırda çıktı. o yüzden acele ediyorum. bu olmazsa 1 2 ay ara verip direk tüp bebek yaptircam sanırım. bütün değerlerimiz normal esiminde benimde. senin bi sorunun var mıydı?
Anladım canım bende 29 yaşındayım bizimde çok şükür hiçbir problemimiz Yok şu açıklanamayan olanından bir buçuk yıldır olmuyor maalesef. Bende çok istiyorum bebek zaman kaybetmek istemiyorum.

Merhaba arkadaslar, Allah hepimize saglikla hayirla evlatlarimiza kavustursun. bugün asilama oldum saat 2 gibi. Simdi sancim var, normal mi? siz neler yasadiniz?
Canim hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırsın. . ilk 2 gün ben idrarımı yaparken bile zorlandım. kasik agrisi epey oluyor. iki gün yattim hep . kasik ağrım 1 hafta falan sürdü . hayirlisi olsun canim

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle evet gayrt normal şu an sancının olması. Fakat dayanılmaz bir ağrın sancın be kanaman olursa doktorunu ara onun haricinde bi iki gün normal canım.

Asilama esnasinda ve sonrasinda ne kanama ne sanci oldu. beklemedeyim, devam ederse ararim. cevap verdiğin icin tesekkur ederim

Anladım canım bende 29 yaşındayım bizimde çok şükür hiçbir problemimiz Yok şu açıklanamayan olanından bir buçuk yıldır olmuyor maalesef. Bende çok istiyorum bebek zaman kaybetmek istemiyorum.
Aynıyız yaa bizimde 1.5 yıl oldu. ama ben yanlış doktorla 1 sene kaybettim. bilseydim daha önce yapardım asilamayi. bende ağrı başladı adet olcakmis gibi . sende durumlar nasıl ??

Aynıyız yaa bizimde 1.5 yıl oldu. ama ben yanlış doktorla 1 sene kaybettim. bilseydim daha önce yapardım asilamayi. bende ağrı başladı adet olcakmis gibi . sende durumlar nasıl ??
Bende yanlış doktordan 1 sene kaybettim aynı valla kader ortağım :) ilk aşılamamı özele yaptırdım hem param hem zamanın hem sağlığımdan oluyordum:( şimdi tıp fakültesine gidiyorum çok memnumun ilgi alaka saygı çok iyi gerçekten ve bir kuruş para vermedim.
Ben ilkinde çok belirti aradın çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bu sefer hiç belirti aramıyorum İnan ki ara ara kasıklarımda batmalar var ve belim biraz Ağrıyor. Onun dışında göğüslerim çok acıyor ama progesteron dan olabileceğini bildiğim için takmıyorum kafama.

Bende yanlış doktordan 1 sene kaybettim aynı valla kader ortağım :) ilk aşılamamı özele yaptırdım hem param hem zamanın hem sağlığımdan oluyordum:KK43: şimdi tıp fakültesine gidiyorum çok memnumun ilgi alaka saygı çok iyi gerçekten ve bir kuruş para vermedim.
Ben ilkinde çok belirti aradın çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bu sefer hiç belirti aramıyorum İnan ki ara ara kasıklarımda batmalar var ve belim biraz Ağrıyor. Onun dışında göğüslerim çok acıyor ama progesteron dan olabileceğini bildiğim için takmıyorum kafama.
Doğru diyorsun progestan da yapıyormuş. kendimi rahatlatmak için dua okuyorum canım dün başladım 4444 kere okunuyor salati tefriciye .. allah nasip kısmet eder inşallah anne olmayı bize tez zamanda.test yapınca buraya yazalım

kızlar bende 6 senedir yanlış dokturlara gidiyordum birinde doğru dözgön bir şey göremedim şimdi dokuz eylul hastanesinde yaptım bide bir şey diyecem normalde sıkışık yapıyorlar ben sıkışık deyildim ama yaptılar acaba bur sorun olurmu

Back
X