• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim peçeteye geldi sadece.biraz önce tekrar wc yaptım birşey yoktu bakalım yarın da gelecek mi kesilecek mi. Progestan falan da yapar mı acaba? Ben de bir belirti yok şimdilik. Amin canım hayırlısı artık hakkımızda
Progestan da yapabilir evet canım. Hakkımızda hayırlısı. ben çarşamba günü test yapicam

öncelikle alah herkese nasip etsin işalah dediniz gibi beklemek çok zor ama bir şey diyecem bunun hic belirtisi olmazmı bende 11rinde yapacam test

Hayır canım yapmadım daha ya yarın 13. Günüm aslında şeytan dürtüyo ama 14. Günü beklicem galiba negatifi görmekten çok korkuyorum.
Sen ne yaptın canım nasılsın ?
Bende çok korkuyorum 2 gündür sinirlerim bozuk . eşim de çok üzülüyor bana. Çok umitlenmisim sanırım. negatifı görmekten çok korkuyorum . yarın kan testi vericem. ama kasik ağrım regl agrisi gibi olmaya başladı. .. ...:(

Bende çok korkuyorum 2 gündür sinirlerim bozuk . eşim de çok üzülüyor bana. Çok umitlenmisim sanırım. negatifı görmekten çok korkuyorum . yarın kan testi vericem. ama kasik ağrım regl agrisi gibi olmaya başladı. .. ...:KK43:

Ayy sorma ya İnan bende çok gerginim durduk yere kavga çıkarıyorum evde yazık eşim alttan alcam diye çırpınıyor oda çok istiyor çok ümitli aslında diyorum ya bende yarın test yapsam çıkar sonuç da ya negatifse diye cesaret edemiyorum merakıma yenik düşüp yaptırabilirim de bilmiyorum :( pffff sence yaptırayım mı? İlaçların etkisi geçmiş midir?

Bende bugün yaptircaktim vazgeçtim. doktor 14. gün net çıkar dedi diye. sende bekle istwrsen canim 1 gun daha. gergin hallerimizi biraz mazur karşılayacaklar artık bi süre. :) sende adet agrisi gibi bi ağrı ,gaz vs.. var mı ????

Bende bugün yaptircaktim vazgeçtim. doktor 14. gün net çıkar dedi diye. sende bekle istwrsen canim 1 gun daha. gergin hallerimizi biraz mazur karşılayacaklar artık bi süre. :) sende adet agrisi gibi bi ağrı ,gaz vs.. var mı ????

Ya aslında şöyle kendimi de umutlandırmak istemiyorum ama benim adetten iki gün önce kesinlikle aksamaz migrenim tutar deli gibi karnım ağrırdı. Şimdi ise tek taraflı batma hissediyorum sadece çok şükür başımda ağrımıyor bilmiyorum ki işte belki de beynim bana oyun oynuyor öyle istediğim için hiç bişiden emin olamıyorum ki :)
Test için bekle mi diyorsun yani gerçi bir gün aslında da ahh ahhhhh bin asır gibi demiiii...

Ya aslında şöyle kendimi de umutlandırmak istemiyorum ama benim adetten iki gün önce kesinlikle aksamaz migrenim tutar deli gibi karnım ağrırdı. Şimdi ise tek taraflı batma hissediyorum sadece çok şükür başımda ağrımıyor bilmiyorum ki işte belki de beynim bana oyun oynuyor öyle istediğim için hiç bişiden emin olamıyorum ki :)
Test için bekle mi diyorsun yani gerçi bir gün aslında da ahh ahhhhh bin asır gibi demiiii...
Aynen canım. O 1 gun gecmiyor sanki
Ben yarin sabahtan kan vericem. benim daha çok belirtim var gibi adet için diyoRum. kasik ağrım ..batma.. gaz..siskinlik.. mide yanmasi...sol.kasigim baya fena sanki bişey batiriyolar. Bi de bagirsaklarima vurdu sanirim. .tuvaletten çıkamaz oldum. İnşallah bir umut... bu arada ben bu gece duayı bitiricem 3 kişi topluca okuduk 4444 tane salati tefriciye . .. dualarımız kabul olur insallah.. şu pozitif i bi göreyim çocuk sevindiricem hemen...

Aynen canım. O 1 gun gecmiyor sanki
Ben yarin sabahtan kan vericem. benim daha çok belirtim var gibi adet için diyoRum. kasik ağrım ..batma.. gaz..siskinlik.. mide yanmasi...sol.kasigim baya fena sanki bişey batiriyolar. Bi de bagirsaklarima vurdu sanirim. .tuvaletten çıkamaz oldum. İnşallah bir umut... bu arada ben bu gece duayı bitiricem 3 kişi topluca okuduk 4444 tane salati tefriciye . .. dualarımız kabul olur insallah.. şu pozitif i bi göreyim çocuk sevindiricem hemen...

Günaydın canım Allah kubul etsin inşallah...
Kan verdin mi? sonuç ne zaman çıkacak? merakla bekliyorum :) hadi hayırlısı olsun Rabbim gülsün yüzüne Dualarım seninle...

Kizlar bende yarin sabah kan vericem cok korkuyorum bana da dua edin:( Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Sonuc cikinca yazarim hayirli haberler aliriz ins yarin sonuc ogreneceklerden hepinize dua ediyorum Rabbim yuzumuzu guldursun

Kızlar hamile değilim. .bütün dünyam yıkıldı sanki...
Malasef ben de hamile değilim regl oldum dün bütün gün ağladım... Bu sefer rahatım zannediyordum umudum yok diyordum ama öyşe değilmiş. Çok yoruldum artık. Doktor bu da olmazsa laparoskopi ve histeroskopi yapalım demişti. Ama bana ne faydası olacak hiç bilmiyorum kararsızım da. Artık hiç bir yöntem olmayacakmış gibi geliyor hep olumsuz sonuç görmekten...

Back
X