• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru diyorsun progestan da yapıyormuş. kendimi rahatlatmak için dua okuyorum canım dün başladım 4444 kere okunuyor salati tefriciye .. allah nasip kısmet eder inşallah anne olmayı bize tez zamanda.test yapınca buraya yazalım
Allah kabul etsin canım.
Sonuçlarımızı bildirelim. Rabbim bize de nasip etsin anne olmayı inşallah.

Ben de boyle dusunuyorum o yuzden biraz daha normal yolla deneyip sonra tuo bebek denicez asilama yapmayi dusunmuyorum bi daha
Ben de yaptırmıycam artık... Allah nasip ederse normal olur... Bence de 1-2 ay dinlen sonra tüp bebek yaptır... Sonuçta parça parça aynı ödemeler yapılıyor tüp bebek daha sağlıklı oluyormuş ayrıca...

Bende yanlış doktordan 1 sene kaybettim aynı valla kader ortağım :) ilk aşılamamı özele yaptırdım hem param hem zamanın hem sağlığımdan oluyordum:KK43: şimdi tıp fakültesine gidiyorum çok memnumun ilgi alaka saygı çok iyi gerçekten ve bir kuruş para vermedim.
Ben ilkinde çok belirti aradın çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bu sefer hiç belirti aramıyorum İnan ki ara ara kasıklarımda batmalar var ve belim biraz Ağrıyor. Onun dışında göğüslerim çok acıyor ama progesteron dan olabileceğini bildiğim için takmıyorum kafama.
Hangi tıp fakültesi? Doktorun kim? Ben de yeni doktor arayışındayım da...

kızlar bende 6 senedir yanlış dokturlara gidiyordum birinde doğru dözgön bir şey göremedim şimdi dokuz eylul hastanesinde yaptım bide bir şey diyecem normalde sıkışık yapıyorlar ben sıkışık deyildim ama yaptılar acaba bur sorun olurmu
Ben özelde yaptırdım sıkışık falan bir şey demedi... senin doktorun kim???

o hastane hep asistanlar bakıyor devamlı deyişiyor bide dokturun ismini bile unutmuşum en son 6 ay önce baktı bana doktur ama sonuçları devamlı gösteriyorlar
ben ilkini şubatta yaptım sıkışık yaptılar bu seferde doktur iki saat geç geldi bende dayanamayip lavobaya gittim

Sıkışık olayını ilk kez duyuyorum. hamileyken muayenede mesela sıkışık olun diyolar ama aşilama için çok saçma geldi. boşverin yaaa olacağı varsa oluyor zaten.

Her doktorun düşüncesi teknigi farkli benimde sıkışık oldu .Mesela ilişki içinde kimi doktor aşılamadan sonra öneriyor benim doktorum öncesinde ve sonrasinda belli olana kadar önermedi ama hepsi öylede böylede şans biraz hakkımizda hayirlisi olsun

Kızlar tekrar merhaba . dün çok az geldi ama bi daha gelmedi. dün akşamdan beri bulantı ve halsizligim var.yolda yürüyemedim sanki.değişik bi uyku hali baş dönmesi falan vücudumda bseyler oluyor sanki inşallah bakalım hastalanmam yaaa

Kızlar tekrar merhaba . dün çok az geldi ama bi daha gelmedi. dün akşamdan beri bulantı ve halsizligim var.yolda yürüyemedim sanki.değişik bi uyku hali baş dönmesi falan vücudumda bseyler oluyor sanki inşallah bakalım hastalanmam yaaa
Hadi hayirlisi canim insallah ya guzel haberlerini aliriz kacinci gunundu nezaman test yapcaksin

Aşılamamın 12. günü , benim de bugün pembe akıntım geldi peçeteye... Sanırım 2. denemem de tutmadı:(

Aşılamamın 12. günü , benim de bugün pembe akıntım geldi peçeteye... Sanırım 2. denemem de tutmadı:KK43:
Devam ediyor mu ? yoksa kesildi mi ? benim nokta gibi geldi durdu. şimdi de adet olcakmisim gibi bi ağrı var devamli kasik batmalarim. ve mide bulantısı var. beklemedeyelim bakalım. yerleşme. kanamasi dir belki sende benim gibi hemen umutsuzluğa kapilma. hayirlisi olsun canim

Devam ediyor mu ? yoksa kesildi mi ? benim nokta gibi geldi durdu. şimdi de adet olcakmisim gibi bi ağrı var devamli kasik batmalarim. ve mide bulantısı var. beklemedeyelim bakalım. yerleşme. kanamasi dir belki sende benim gibi hemen umutsuzluğa kapilma. hayirlisi olsun canim

Benim peçeteye geldi sadece.biraz önce tekrar wc yaptım birşey yoktu bakalım yarın da gelecek mi kesilecek mi. Progestan falan da yapar mı acaba? Ben de bir belirti yok şimdilik. Amin canım hayırlısı artık hakkımızda

Back
X