• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı
Şansı arttırmak için... İki yumurtayı da çatlatacak doktorun... Belki de ikizlerin olur bu durumda

Asi... Şansını zaten aşılamayla arttırıyor merak etme... Olumlu düşün ama herşeye hazırlıklı ol canım....

Şansı arttırmak için... İki yumurtayı da çatlatacak doktorun... Belki de ikizlerin olur bu durumda
Gerçekten miiiii :)))) öyle olursa eşim çok sevinir çok istiyor ikiz ama ben hayırlısını istiyorum :))) umarım hepimiz bi an evvel bebeklerimize kavuşuruz:)

kızlarrrrr günaydınnnn......!
Ben dün doktora gittim 2. aşılamaya başlar diye ama bir ay dinlen dedi çatlamayan yumurtlarıl varmış, eğer iğneye başlarsak kis oluşturmayalım dedi. 2. aşılamanın 1. aşılamaya göre tutma oranını sordum ? tutma durumu olasılığı aynıymış bilginiz olsun. Allah herkese en kısa zamanda bebegine kavuştursun zor süreçler beklemek beklemek beklemek......

kızlarrrrr günaydınnnn......!
Ben dün doktora gittim 2. aşılamaya başlar diye ama bir ay dinlen dedi çatlamayan yumurtlarıl varmış, eğer iğneye başlarsak kis oluşturmayalım dedi. 2. aşılamanın 1. aşılamaya göre tutma oranını sordum ? tutma durumu olasılığı aynıymış bilginiz olsun. Allah herkese en kısa zamanda bebegine kavuştursun zor süreçler beklemek beklemek beklemek......
Hayırlısı olsun be canım geç olsun da bebişlerimiz sağlıklı olsun napalım :) bu ay siz gün aşırı ilişki devam edin tedaviye ara verdiği sırada kafa da rahat olduğu için gebelik oluşan bir sürü arkadaşımız var bu forumda belli mi olur ;)

Hayırlı aksamlar benim 10 tane yumurta gelişmiş aşılama yapmıyorlar ama ben yapmak istiyorum yardimci olabilirmisiniz sizce ne yapmaliyim

Hayırlı aksamlar benim 10 tane yumurta gelişmiş aşılama yapmıyorlar ama ben yapmak istiyorum yardimci olabilirmisiniz sizce ne yapmaliyim
Canım 10 yumurta çok fazla ama çok riskli olur çoğul gebelik olursa da sağlıklı olmaz diye doktorun onay vermemiş olabilir? Yumurtların boyutları Nasıl ki ?

5 tane gonal f kullandım dün 14 13 12 11 10 olmak üzere hepsinden ikişer tane var
Çatlatma iğnesi vurduracak mı peki doktorun? Benim doktorumda 4 ve yukarısı yumurta oldu mu istemiyor çatlatma iğnesi aşılama falan gebelik oluşsa da sıkıntı olur diye düşünüyor ./

Çatlatma iğnesi vurduracak mı peki doktorun? Benim doktorumda 4 ve yukarısı yumurta oldu mu istemiyor çatlatma iğnesi aşılama falan gebelik oluşsa da sıkıntı olur diye düşünüyor ./
Yok vurmayak ama benim ilk aşılamada da 7 tane oldu aşılama yapıldı ama tutmadı o yüzden yapmak istiyorum

Yok vurmayak ama benim ilk aşılamada da 7 tane oldu aşılama yapıldı ama tutmadı o yüzden yapmak istiyorum
Benim de 10 yumurtam oluşmuştu. Doktor bana bir bilgi vermedi ama bugün aşılamam yapıldı. Geçen aşılamam da 6 yumurtam oluşmuştu o zaman negatif sonuç almıştım Ben de tedirginim çoğul gebelikle ilgili ama bu ayı ps geçmek de istemedim açıkcası doktor bir uyarıda bulunmadığı için

kızlar merhaba
bende ekim 20 de aşılama oldum test için gün sayıyorum ama buradaki yorumlardan sonra iyice moralim bozuldu
allahım cuma gününün hatırına hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah test günüm 1 kasım hem biran önce gelsin istiyorum hem de adet olmaktan korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba
bende ekim 20 de aşılama oldum test için gün sayıyorum ama buradaki yorumlardan sonra iyice moralim bozuldu
allahım cuma gününün hatırına hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah test günüm 1 kasım hem biran önce gelsin istiyorum hem de adet olmaktan korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah.Benimde 1 yada 2sinde belli olur.2sinde tam 14 gün oluyo.Senin 1 inde mi 14 gün olucak

Mrb arkadaşlar benim ilk asılamam tutmadı dün doktora gittim ama tekrar tedavi istemedim. Biraz kafam dagılsın istiyorum. Belki tedavisiz hamile kalırım die beklicem. Bu sürecte doktora gitmeyi düşünmüyorum. Hepimiz icin hayırlısı olsun umarm bi gün hepimize nasip olur burdan o güzel haberi vermek.

Back
X