36da 3128 gr fakat 4 kg olur dedi doktorum hepimiz için hayırlısı olsun...sizin kaç kilo bebeğinizRabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne diyecek. Bebisin kilosu mu fazla. Kac kg. Umarim hakkinizda en hayirlisi olur. Saglikla kavusalim insallah yavrularimiza
Masallah canim. Benimki de 1 hafta once 2.730 idi ☺36da 3128 gr fakat 4 kg olur dedi doktorum hepimiz için hayırlısı olsun...sizin kaç kilo bebeğiniz
Masallah canim. Benimki de 1 hafta once 2.730 idi ☺
Merhaba canim. Nst ye baglaniyorum. Simdilik her sey yolunda. Sanci felan cikmadi. Tek sorunum bebegim 10 gunde 100 gr almis.nst ye baglandınız mı sancılarınız başlamış mıydı? 25 dkda 4 sancım oldu 50-55 civarında. meğer kasılmaymıs ben bebek tekmesi sanıyordum karın gerilmelerimi... başka yaşadıgınız sorun yada problem var mı? açıkçası aynı zamanda bekliyoruz bebişlerimizi bu yüzden birbirimize destek olalım :)
Siz nasil besleniyorsunuz. Onerebileceginiz bir sey var mi kilo almasi icin.nst ye baglandınız mı sancılarınız başlamış mıydı? 25 dkda 4 sancım oldu 50-55 civarında. meğer kasılmaymıs ben bebek tekmesi sanıyordum karın gerilmelerimi... başka yaşadıgınız sorun yada problem var mı? açıkçası aynı zamanda bekliyoruz bebişlerimizi bu yüzden birbirimize destek olalım :)
Canim ismini mesaj at senin icin dua ederimN nil-melek033 , M minnika ,brcozcelik
kızlar dogumlarınız yakınmış rabbim bir nefeste kurtasın inşallah sizi ,
sizden ricam doguma girerken lütfen bana ve olmayanlara dua ederseniz cok sevinirim ,
isim vermemi isterseniz özelden yazabilirim .
rabbim saglıkla kurtarsın inşallah
Hayirlisyla cuma gunu kavusuyoruz bizde oglusumla ☺ hic bir belirti yok doguma dair. Heyecan dorukta. Zaman gecmek bilmiyor. Heyecanla bekliyoruz bakalim ☺☺ saglikla gelsinler insallahMerhaba arkadaşlar nasıl son heyecanlar. Benim nazlı kızımın daha gelmedi. İki güne bir dr gidiyoruz nst ye bağlıyorlar sonuç güzel iki gün sonra tekrar gel deyip gönderiyorlar ama bugün ara ara bel ağrısı oldu. Hissediyorum az kaldı yakında geliyo bebekimmm sizde durumlar nasıl
Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşaAllah.Merhaba ekim anneleri anlaşılan herkes bebeğiyle meşgul çok mu yaramazlar ben 21 Ekimde kızımı kucağıma aldım normal doğum oldu.birkaç güne kırkımız çıkıyor.bütün zamanımı onunla geçiriyorum. Olsun herşeye değer
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve her anne adayı gibi endişelerim merak ettiklerim var. Aynı dönemde bebek bekleyen tüm anneler lütfen yaşadıklarımızı paylasalım en azından bebeklerimizi takip etmede faydası olur. Bu hafta ikili tarama yaptıran var mı
Merhaba anneler ben de 22 ekimde kızımı kucagıma aldım normal dogum diye gittik fakat sezeryan olmak durumunda kaldım cunki bebek dogum kanalına yoluna girmemişti sez olduktan sonra anladık ki kordon boyum kısaymıs normalden ve benegin boynuna da bi kere dolanmıs bugun 40mız cıkıyor
Rabbim hepimizin bebeğine sağlık ve bol şans versin. Benim kızımda konak oldu geçer diye bekledim ama geçmedi internetten araştırdım bişler var ama tecrübeye daha çok güvenirim nasıl tedavi edebilirim bi bilgisi olan var mımaalesef benim de aynı oldu. 22sinde sancı ile gittim normal doğum dedik hatta 3 cm açılmam vardı. 23ünde üstüne bir de suni sancı aldım ama kızım doğum kanalına girmeyince mecbur sezeryan oldumşükür sağlıkla aldım kucağıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?