Selam bende 12 hafta 4 günlüğüm :)Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve her anne adayı gibi endişelerim merak ettiklerim var. Aynı dönemde bebek bekleyen tüm anneler lütfen yaşadıklarımızı paylasalım en azından bebeklerimizi takip etmede faydası olur. Bu hafta ikili tarama yaptıran var mı
12 haftadan sonra ilk defa bugün midem kalkmadan ve iğrenmeden keyifle yemek yaptımmerhaba srfsnmz ben de yeni katıldım aranıza... 10 haftalık hamileyim. şu anda bende aşırı derecede mide bulantısı,mide yanması ve az az kasık agrılarım oluyor. mutfaga giremiyorum, buzdolabını acamıyorum ve yemek yapamıyorum.bunun gibi biçok sıkıntım var bu dönemde. ne zaman gececek bilmiyorum ama acaba sende de oluyor mu? 12nci haftadan sonra gecer diyorlar yada azalmasını ümit ediyorum...16sında ikili tarama yaptıracagım ben de. sen yaptırdın mı?
Canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim :*Merhaba olgun abla naptın sen simdiden 8 kilo ilerde nasıl olacak.Hamur işi sadece sana kilo yapar bebeğine yaramaz çay vücutta demir emilimini azaltır günde en fazla 2 bardak o da açık olmalı. Önemli olan dengeli beslenmek protein vitamin kaynaklı besinler daha çok tüketmelisin. Ne güzel bulantıların geçmiş dayan ye çeşit çeşit,ben dört gözle bekliyorum bulantıların geçmesini. Bşr aydır doğru düzgün ne et ne süt yedim.zsten ilk 3 ay bebek anne kanından beslenirmiş 3. Aydan sonra yediklerinden faydalanırmıs, aman ablacım dikkat sonra çok pişman olursun o kiloları bide vermek var
Amin ecmain...Şanslısın vesselam ne diyelim allah gönlüne göre versin
Güzel kardeşim ne desem boş.merhaba arkadaşlar, gecen pazar kanammmbaşladı sabah,dr a gttim düük tehlikesi dedi uçakla uzun bi yolculuk yapmıştım basınctan olabilir dedi,iki gün sürdü sonra gecti, fakat şimdi tekrar kahverengi lekeler var normal mi?progestan kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?