Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hayirlisi olsun. benim de ilk tedavim tenmuzdaydi 2 tane 5.gün embriyosuydu hemde 1. kalite ama malesef kimyasal gebelik olduARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN TRANSFERİMİN 9. Günü ve negatifi gördük. 6 hücreli 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu. Bu 2. Tedavim ve umutsuzluğa kapıldım nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Yumurta kalitesini arttırmak için ne yapmalıyız
İnşallah pozitif olur canım senin inanki pozitifleri duyunca umut oluyor bana. Bende 2 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuclandı şimdi ikinci tüp bebekte negatif benim rahmimde perde vardı alındı 1 kez laparoskopi oldum bir kez ofis histereskopi oldum histereskopi ilk tüp denememden sonraydı nisan ayında rahimde sıkontı yok dedi dr. Daha sonra 2. Ye başladım yumurtalar az gelişti hem sayı olral hemde hücre kalitesi olarak ilkinde 9 yumurtadan 5 i döllndi bunda ise 5 taneden 3 ü döllendi iyice moralim bozuluyr her defasonda hormon yükleniyrz ve yumurta sayım düşüyor. Bende işk denememden sonra 6 kilo verdm bende cok zor verdm tedaviden sonra gram gram gidiyor anlamdm bende. Bende tahlillerime baktırdım genetik testi drum yaptırdı hiç sıkıntı çıkmadı sadece benim folik ait kullanmam gerektiğini söyledi.senin dediğin vitamin takviyelerinş alacagm inş ben druma özellikle sormştum ama bieşy tavsiye etmedi biz kendimiz dr olacagız artık. İnşallah senden güzel haberler bekliyorum. Çok uzun be karısık yazdım. Dua edin banada.. sevgiylecanim hayirlisi olsun. benim de ilk tedavim tenmuzdaydi 2 tane 5.gün embriyosuydu hemde 1. kalite ama malesef kimyasal gebelik oldu
ben hemen esiminde benim de genetik testlerimizi yaptirdim pihtilasma testi yaptirdim. gerci senin düşük olmadigi icin buna gerek yok.
yum kalitesini arttirmak için omega içiyorum,bir de previte positive diye bi multivitamin aldim sende markasi önemli değil bi multivitamin alabilirsin.inofolic kullaniyorum. ayrica gidip kanda bütün degerlerime baktirdim d vitamini sınıra yakin, cinko ve ferrtitin düşük cikti bunlar için de ilaclara basladim. hergün ari sutu bal polen yemeye calisiyorum. alklok sigara vs zaten hic kullanmam. saglikli beslenmeye calisiyorum ( tamamen organik beslenebilen biri degilim malesef). ilk tedaviden sonra kilo vermeye calistim cok kilolu degilim ama tedaviler yuzunden 2-3 kilo almıştım malesef sadece 1 kilo verebildim 2 ayda.
benim simdilik yaptiklarim bunlar insallah 2. denemede pozitif sonucu alirim, insallah senin de ikinci denemeye kadar kendiliginden olur
sen de zorlu yollardan gecmissim Allah yardimcim olsun.benimde tüp bebek doktorum hic biseye gerek yok dedi ama daha önce gittigim bi doktor vermisti bana balik yagi hapini. bi de tüp bebek tedavisine baslayacak olup önceden vitamin takviyesi verilen kisilere sordum hep ne kullaniyorsunuz diye onlarda bunlari kullaniyor. balik yagi hapi, inofolic, bi tane multivitamin ( elevit, previte positif vs.). ari sütünün cok faydasi oluyor diyorlar. bi de çörek otunu cok tavsiye ediyorlar istersen sabahlari 1 cay kaşığı çörek otu ye zarari olcak bisey degil nasilsaİnşallah pozitif olur canım senin inanki pozitifleri duyunca umut oluyor bana. Bende 2 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuclandı şimdi ikinci tüp bebekte negatif benim rahmimde perde vardı alındı 1 kez laparoskopi oldum bir kez ofis histereskopi oldum histereskopi ilk tüp denememden sonraydı nisan ayında rahimde sıkontı yok dedi dr. Daha sonra 2. Ye başladım yumurtalar az gelişti hem sayı olral hemde hücre kalitesi olarak ilkinde 9 yumurtadan 5 i döllndi bunda ise 5 taneden 3 ü döllendi iyice moralim bozuluyr her defasonda hormon yükleniyrz ve yumurta sayım düşüyor. Bende işk denememden sonra 6 kilo verdm bende cok zor verdm tedaviden sonra gram gram gidiyor anlamdm bende. Bende tahlillerime baktırdım genetik testi drum yaptırdı hiç sıkıntı çıkmadı sadece benim folik ait kullanmam gerektiğini söyledi.senin dediğin vitamin takviyelerinş alacagm inş ben druma özellikle sormştum ama bieşy tavsiye etmedi biz kendimiz dr olacagız artık. İnşallah senden güzel haberler bekliyorum. Çok uzun be karısık yazdım. Dua edin banada.. sevgiyle
folik asit ve omega 3 ü eşlerinizede içirinsen de zorlu yollardan gecmissim Allah yardimcim olsun.benimde tüp bebek doktorum hic biseye gerek yok dedi ama daha önce gittigim bi doktor vermisti bana balik yagi hapini. bi de tüp bebek tedavisine baslayacak olup önceden vitamin takviyesi verilen kisilere sordum hep ne kullaniyorsunuz diye onlarda bunlari kullaniyor. balik yagi hapi, inofolic, bi tane multivitamin ( elevit, previte positif vs.). ari sütünün cok faydasi oluyor diyorlar. bi de çörek otunu cok tavsiye ediyorlar istersen sabahlari 1 cay kaşığı çörek otu ye zarari olcak bisey degil nasilsa![]()
omegayi iciriyorum ama folik asit aklima gelmemisti onunda icireyim :)folik asit ve omega 3 ü eşlerinizede içirin
ww.haberturk.com/saglik/haber/189431-sperm-kalitesini-dusurmemek-icinomegayi iciriyorum ama folik asit aklima gelmemisti onunda icireyim :)
ben 3 yıl uğraştım sebepsiz infertilite kilo ver olur vs dedi drlar 2 aşılama bir kimyasal 1 dokuz haftalık kayıp folikleri omegaları kocaya içirdim kilo verip tüp bebek yapacaktım ki hamile kaldım çok şükür 27 haftalık oldum hayatımda değiştirdiğim tek şey buydu şimdi herkese söylüyorumomegayi iciriyorum ama folik asit aklima gelmemisti onunda icireyim :)
Canım 12. Haftaya kadar hergün folikasşt içmen gerek bebegin gelişimi için çok faydalıomegayi iciriyorum ama folik asit aklima gelmemisti onunda icireyim :)
Maşallah ya cok güzel allahım kucagına almayı nasıp etsin okurken içim bi tuhaf oldu rabbim ol deyınce oluypr işte.. sizde sebep neydi[
ben 3 yıl uğraştım sebepsiz infertilite kilo ver olur vs dedi drlar 2 aşılama bir kimyasal 1 dokuz haftalık kayıp folikleri omegaları kocaya içirdim kilo verip tüp bebek yapacaktım ki hamile kaldım çok şükür 27 haftalık oldum hayatımda değiştirdiğim tek şey buydu şimdi herkese söylüyorum
yok ben iciyorum zaten folik asit hem de 2buçuk senedir ama eşime icirmek aklima gelmemisti :)Canım 12. Haftaya kadar hergün folikasşt içmen gerek bebegin gelişimi için çok faydalı
Allah büyük hiç korkma en azından bir kızın var .. ben ilkinde hiç dinlenmedm 2. Gün yola cıktık bındanda 8 gün yattım bakanımda vardı ama negatıf olmayınca plmuyorSlm kızlar bugün transferimin 8. Günü ve hiçbir tepkim yok regl olucam belirtiler başladı korkuyorumda test yapmaya.18 de test günüm ama ilk hamileligimde belirtilerim vardı bunda tık yok artık.Dondurulmuş 2 tane 2. Gün embryosuydu biri 2 hücreliydi digeri daha tam nölünmemiş gibiydi sanki.Zaten ilk günden itibaren hiç umudum yoktu artık hiç kalmadı.Negatifi görürsem aralıkta tekrardan dondurulmuşlarım var onla devam edicem kızıma kardeş oldun istiyorum gurbetteyim ve bakanda kimsem yok galiba çok hareket ettim ondanda tutmadı diye düşünüyorum![]()
Sagol canım bwnimde 3. Denemem ilkinde taza yaptıp test günümden önce regl oldum.2. De dondurulmuştu biri düştü digeri kızım :) dünyaya geldi.Bu 3. Yine 2 tane hayırlısı....Allah büyük hiç korkma en azından bir kızın var .. ben ilkinde hiç dinlenmedm 2. Gün yola cıktık bındanda 8 gün yattım bakanımda vardı ama negatıf olmayınca plmuyor
SebepsizMaşallah ya cok güzel allahım kucagına almayı nasıp etsin okurken içim bi tuhaf oldu rabbim ol deyınce oluypr işte.. sizde sebep neydi