Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli Devam ettiğim dr da olan randevularıma eşimle gidiyorum hayatta beni tek başıma yollamaz.Ben bugün mecburen yalnız gitcem. Cinsiyeti belli olursa da seve seve öğrenirim walla:) gerçi sen habersiz gideceğim diyorsun, biraz daha farklı bir durum. Neden eşinle gitmiyorsun?
Haklısın. Benim doktorum zaten bilmişliğe çok gıcık oluyor. Eşim de çok sever ben biliyorum olaylarını. O yüzden her birlikte gittiğimizde doktorum eşimin ağzına tıkıyor laflarını. Bana da eğlence oluyor:)Yok öyle deme bence bazı dr bozuluyor takip ettiği gebelik Hakkı'nda anne adayı daha fazla şey bilirse. Ciddi söylüyorum bunu. İlk gebeliğimde plesenta previa teşhisi konmuştu ben bebeğin eşi önde yerleşmiş demeliymişim. Her seferin bozulurdu dr tıbbi terim kullanınca . Doktordan doktora da değişiyordur eminim. Ama ihtiyatlı davran derim ben. İnşallah güzel haberlerle dönersin :)
O kadar kafanı kurcalayacaksa git, öğren bence:) ama ağzını sıkı tutacağından eminsin di mi? Kesinlikle öğrenmemeli? Yoksa arkamdan iş çevirdin vs başının etini yer durur.Düzenli Devam ettiğim dr da olan randevularıma eşimle gidiyorum hayatta beni tek başıma yollamaz.
Şimdi başka bir doktora sırf cinsiyet öğrenmek için gitmeme karşı çıkar vakti gelince öğreneceğiz der daha sabırlı bana göre. İki dr birden devam etmeme de karşı. Gizli iş çevirmek olacak arkasından ama. Ben erken öğrenmek isteyemez miyim? Ay bilemedim şimdi
canım teşekkürler gerçekten enfeksiyon göğsüme inmiş cuma ctesi haftasonu öksürmekten helak oldum dün biraz düzeldim iyiki başlamışım antibiyotiğe yoksa hastanelik olcaktımBen de emzirirken elimi kesmiştim dikiş atılmıştı o Zaman içmiştim aynı marka antibiyotik o Zaman sormuştum doktor gebelik ve emzirmede en güvenlisi bu demişti, ağır enfeksiyon antibiyotikten çok daha zararlı elbette canım çok gecmiş olsun
Benimdeee varr... Ay kalbim ağzımda resmenGünaydııınBugün kontolümüz var bakalım ne durumdayız kalbim küt küt küt bebekten hızlı atıyo :)
Oh be yalnız değilmişim.. Bende öyleyim ya uzanıp doktor ultrasyon aletini karnima koyunca kalbim çıkacak gibi oluyor...insss herse yolundadır..hepimiz iyi haberler verelim inssSlm kızlar. Bugün benim de randevum var. Saati yaklaştıkça heyecanım da artıyor. Neredeyse 3 haftadır görmedim. Bir yandan kendimi birşey olsa anlardım herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, ama bir taraftan da içim içim yiyor. Her kontrolde bu duyguları yaşayacağız galiba![]()
Doğduktan sonra da gecmio ki...Tekmeler başlayınca da başka endişeler olur gibi geliyor bana. Anneliğin doğasında var herhalde.
Çok geçmiş olsun, doktorlar ne diyorsa güveniyoruz, başka çare yok, Allah'a emanetler, inşallah sağlıklı sıhhatli vaktinde alırız kucaklarımıza...BANADA VERMEMİŞTİ ANTİBİYOTUK AMA 1 HAFTA SONRA DAHA KÖTÜ OLDUM SİNÜZİT DE BAŞLAYINCA AGUMENTİN 1000 MG KULLANIYORUM 4 GÜNDÜR ÖKSÜRÜK BURUN AKINTISI ATEŞ DE EKLENİNNCE . ZAMANINDA BAŞLASAYDI DAHA DÜŞÜK DOZ YETERDİ AMA ŞİMDİ BUNU KULLANIYORM ALLAHA EMANET BEBİŞİM
Kızlar nub fotosu derken, usg görüntüsünden farklı bir şey mi , bir özelliği mi var, doktora belirtmek mi gerekiyor, hiç bilmiyorum da...Güzel haberlerini bekliyoruz belki cinsiyet tahminide yaparyapmasa bile nub fotosu al
Kesinlikle katılıyorum maalesef kadın doğum doktorları kuaförleri geçti,asla birbirlerinin tedavilerini beğenmiyorlar ve biraz bilinçli bir hamile ile karşılaşsalar hemen diplomalarına hakaret olarak görüyorlar.internetin doğru kullanıldığında ne kadar faydalı olabileceğini anlamıyorlar.ben Doğu görevi yapıyorum ve bulunduğum yerde çok fazla doktor seçeneğim yok.o yüzden gidiyorum bilsem de sesimi çıkarmıyorum.canımı sıkamam böyle şeyler için.zaten burada herşey zor.Yok öyle deme bence bazı dr bozuluyor takip ettiği gebelik Hakkı'nda anne adayı daha fazla şey bilirse. Ciddi söylüyorum bunu. İlk gebeliğimde plesenta previa teşhisi konmuştu ben bebeğin eşi önde yerleşmiş demeliymişim. Her seferin bozulurdu dr tıbbi terim kullanınca . Doktordan doktora da değişiyordur eminim. Ama ihtiyatlı davran derim ben. İnşallah güzel haberlerle dönersin :)
Benim doktorum da bozuluo yaa....kese kaç cm dedim doktor ne yapacan kese boyutunu dedi...dedim bir topik var orada paylasacam herkes yazio...sonra progestonu sordum adam dio kanaman olsa veririz zatenYok öyle deme bence bazı dr bozuluyor takip ettiği gebelik Hakkı'nda anne adayı daha fazla şey bilirse. Ciddi söylüyorum bunu. İlk gebeliğimde plesenta previa teşhisi konmuştu ben bebeğin eşi önde yerleşmiş demeliymişim. Her seferin bozulurdu dr tıbbi terim kullanınca . Doktordan doktora da değişiyordur eminim. Ama ihtiyatlı davran derim ben. İnşallah güzel haberlerle dönersin :)
Suratlarına " zaten siz her şeyi biliyorsunuz, biz de onca yıl boşa okuduk" ifadesi hemen oturuyor, eskiden midem çok bulanıyor, bebeğin saçı mı uzadı hocam filan gibi sorular varmış, amenna onlara tepkiyi anlayabilirim de, artık insanlar bilinçli bir şekilde araştırıyor, bilgi sahibi oluyor, gözlemliyor. Bu noktadan sonrasını da dokotrlarda kişisel egoizm, hazımsızlık, kompleks diye yorumlamaktan kendimi alamıyorum, çok mu ağır oldu neBenim doktorum da bozuluo yaa....kese kaç cm dedim doktor ne yapacan kese boyutunu dedi...dedim bir topik var orada paylasacam herkes yazio...sonra progestonu sordum adam dio kanaman olsa veririz zatengirme diyor çok internete
![]()
O zaman benim kız gögüsler iki katına çıktı ve normalde tüylü bi kadınım ama şimdi tüyler hiç uzamıyorGöğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)
Bana dio zaten ben boşuna okumusum o kadar siz daha iyi biliyorsunuz maşallah..Suratlarına " zaten siz her şeyi biliyorsunuz, biz de onca yıl boşa okuduk" ifadesi hemen oturuyor, eskiden midem çok bulanıyor, bebeğin saçı mı uzadı hocam filan gibi sorular varmış, amenna onlara tepkiyi anlayabilirim de, artık insanlar bilinçli bir şekilde araştırıyor, bilgi sahibi oluyor, gözlemliyor. Bu noktadan sonrasını da dokotrlarda kişisel egoizm, hazımsızlık, kompleks diye yorumlamaktan kendimi alamıyorum, çok mu ağır oldu neİlaç sektöründe çalışıyorum, kullandığım ilacı etken maddesiyle telafuz edince, hemen suratları değişiyor, latince terimler doktorlar haricinde telafuz edilemez bir lisan gibi galiba onların beyninde, ha bazı doktorlar da var, sağlık sektöründe misiniz diyor, sohbet açıyor, öyle tatlı insanlar da var.
Mesela ben telefonu açarken ya da kendini tanıtırken doktorlar haricinde isminin başına mesleki ünvanını getirerek söyleyen duymadımşimdi ben kompleks demeyeyim de ne diyeyim
ha şu da var, tüm söylediklerim bir yana, Allah yokluklarını göstermesin, kutsal bir görev yaptıkları, ama daima insanlık ön planda olmalı.
Diyare dersiniz ishal derler, ishal dersiniz diyare derler, hocam analjezik başlamıştık dersiniz ağrı kesici derler, ağrı kesici dersiniz analjezik derler, hocam geçen hafta gelmiştim ben,....... demiştiniz diye hatırlatırsınız, ne dediğimi biliyorum derler, özet geçmezsiniz, neydi ki sizin sıkıntınız derler, ne deseniz bir tersini söyleme ihtimalleri daima varBana dio zaten ben boşuna okumusum o kadar siz daha iyi biliyorsunuz maşallah..![]()
canım bıraz da toplumdan kaynaklanıyor şımdıye kadar cok ınsan kullandıgı ılacın bıle adını hatırlamıyordu halıyle bu duruma alısan doktorlar karsılarında bılgılı bırını gorunce hemen saglık calısanı sanıyorlar sankı bunu dısında kalanlar bunları bılemez yazın cok canım hurma ıstemıstı türkıyede doktora gıttıgımde doktra sordum ne kadar yesem olur dıye dedı bı etkısı olmaz ama dedım sunı sancı yanı dogumu baslatan sancıyla hurmada aynı oksıtasın hormonu var o zaman bılıyosan neden soruyon dedı bende dedım bu vesıleyle sız de ogrendınızzzDiyare dersiniz ishal derler, ishal dersiniz diyare derler, hocam analjezik başlamıştık dersiniz ağrı kesici derler, ağrı kesici dersiniz analjezik derler, hocam geçen hafta gelmiştim ben,....... demiştiniz diye hatırlatırsınız, ne dediğimi biliyorum derler, özet geçmezsiniz, neydi ki sizin sıkıntınız derler, ne deseniz bir tersini söyleme ihtimalleri daima var
iş yeri hekimiyle samimiydik, bu konuyu hiç çekinmeden açmıştım, "hocam doktorlarda genelde bu var, mesleki alanlarına tecavüz gibi mi algılıyorlar neden " demiştim, "galiba bazı hekimlerde o oluyor evet" demişti, doktor da ben de aynı anda evimizi yeniliyorduk ve sürekli mimari dekorasyon konuşuyorduk, " hocam şimdi bunca mimari terimi kullanırken biz bir mimarın mesleki alanına tecavüz etmiyorsak, sıkıntıyı yaşayan hastalar da doktorla aynı lisanı konuştuğunda tecavüz olmasa gerek demiştim, gülmüştü sadece, bazıları engel olamıyor buna belli![]()
"Sizi test ettim bakalım biliyor musunuz diye, o amaçla sordum"canım bıraz da toplumdan kaynaklanıyor şımdıye kadar cok ınsan kullandıgı ılacın bıle adını hatırlamıyordu halıyle bu duruma alısan doktorlar karsılarında bılgılı bırını gorunce hemen saglık calısanı sanıyorlar sankı bunu dısında kalanlar bunları bılemez yazın cok canım hurma ıstemıstı türkıyede doktora gıttıgımde doktra sordum ne kadar yesem olur dıye dedı bı etkısı olmaz ama dedım sunı sancı yanı dogumu baslatan sancıyla hurmada aynı oksıtasın hormonu var o zaman bılıyosan neden soruyon dedı bende dedım bu vesıleyle sız de ogrendınızzz![]()