Hiç sorma canım ya, pembenin o kötü tonlarını tedavülden kaldırmak elimde olsa kaldıracağım, ben kendi anneme de diyorum, kız yeğenim için pazar pembesi, pazar morundan aman uzak dur diye, " o ne demekmiş" diyor, başka tanımlama bulamadım ne yapayım, bu çingene pembesi dedikleri tonlar gibi bir şey işte, ufacık bir parçada güzel olabiliyor, bir bandana, bir saç bandı, belki bir çorap filan ama, baştan ayağa o renge boyanınca çok cümbüş görünüyor, zevk meselesi tabii, cümbüşü seven de var, benim de adım çıktı, nerede somon, pudra pembesi görse ablam, annem, "sinem pembesi " deyip gülüyorlar

Kayınvalide, görümce ilk bebiş haberini alınca bir şeyler örmeye başladılar, önden ayarlama modunda sohbetler açıp, bebeğin her şeyinin mavi olmasının çok saçma olacağını aşıladım, yelekler, hırkalar istediğim gibi beyaz, gri renkte oldu, battaniyesi ve puset örtüsü de sarı beyaz renkte, yoksa muhtemelen mavinin bilimum tonlarında işler çıkabilirdi, biraz kontrol manyağı olduğum doğrudur ama yapacak bir şey yok