• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.
Canım evde yer olsa hiç düşünmeden alacaklarım arasında, çok tatlı görünüyor, güzel günlerde kullanın inşallah...:KK200: bugünlerde kanepelerde , yatağımda hiçbir yerde rahat edemiyorum, oturma odasındaki berjerime gömülüp , ayakalrımı sehpaya uzatıyorum, tam da böyle bir şey nasıl da güzel olurduuuu:KK200:

İyi taktikmiş canım :KK200:bugün yine dayanamadım temizledim bidakine deniyciğim :KK70:
Dene canım dene:KK200: eşimin abisi "artık treni kaçırdın, son 1 ayın naz yapma dönemin bitti, yapacaksan baştan yapacaktın" diyor, idare ettikçe alıştırıyoruz galiba:KK66:

Ben de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile. :KK70: Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.
Maşallah canım hepsi çok cici, tam prenses eşyaları , güle güle kullansın minnoş:KK200::nazar:

Eki Görüntüle 1865000
Tamam canım olur:KK200: hem nasıl sıcak hanım buzlara yatıcam yakında :KK70:bütün haftanın hava durumuna baktım sıcaklık artıyomuş daha da :silah: bak koydum geceliğin fotosunu kızıma da kaneviçeli tulum buldum :))
Bunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimli:KK200:ben gittikçe heyecanlanıyorum kızlar, en erken tahmini doğumu olanlar için 1 ayın altına indi geri sayım, gelsin artık minişler:KK200:

Dene canım dene:KK200: eşimin abisi "artık treni kaçırdın, son 1 ayın naz yapma dönemin bitti, yapacaksan baştan yapacaktın" diyor, idare ettikçe alıştırıyoruz galiba:KK66:
malesef iyi olduğuma hem kendimi hem eşimi fena inandırdım keşke başından nazlansaymışım şimdi son ayda onu alıştırmaya uğraşıcağıma yine bi yolunu bulucam artık :confused:

Bunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimli:KK200:ben gittikçe heyecanlanıyorum kızlar, en erken tahmini doğumu olanlar için 1 ayın altına indi geri sayım, gelsin artık minişler:KK200:
Teşekkür ederim canım :KK200: İnşallah canım valla önde gözüküyorum ama ben bişeye ne zaman çok heveslensem olur ama beni çok bekletir bu sefer de öyle olucak gibi geliyor çok heyecanlıyım her gece rüyamda doğumla ilgili rüyalar görüyorum vakit geçmiyo sanki

Kızlar acaba eylülde de havalar böyle mi gider yaa şort tulum da mı alsaydım diye düşünmeye başladım
valla tam sonbahar ama bizim ege bölgesi kesin sıcak olur sen nerdeydin cnm? bende acaba geceliğin 1 ini uzun kollu mu alsam dyorum sonra yok artık diyorum

bencede öyle maviye şartlanmamak lazım ama çevre faktörü işteee :) paylaşırsan sevinirm tatlım ya fikir olurr En Büyük KK

Ekledim canım tekrardan, chakra takımın bir de gri rengini aldım onu fotolamamıştım, en çok beğendiğim gecelikler onlar oldu, bir de pijama dünyasından aldığım pembe olan, onlar çok rahat. Diğer spor olanları evde giymek için aldım.

Eklentiler

• Adsız20.webp
    Adsız20.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 114
  • Adsız21.webp
    Adsız21.webp
    8 KB · Görüntüleme: 136
  • Adsız22.webp
    Adsız22.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 132
  • Adsız23.webp
    Adsız23.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 128
  • Adsız24.webp
    Adsız24.webp
    20 KB · Görüntüleme: 126
  • Adsız25.webp
    Adsız25.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız26.webp
    Adsız26.webp
    5 KB · Görüntüleme: 116
  • Adsız27.webp
    Adsız27.webp
    7 KB · Görüntüleme: 124
  • Adsız28.webp
    Adsız28.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 122
  • Adsız29.webp
    Adsız29.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 138
  • Adsız30.webp
    Adsız30.webp
    16 KB · Görüntüleme: 145
  • Adsız31.webp
    Adsız31.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 115
  • Adsız32.webp
    Adsız32.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 117
  • Adsız33.webp
    Adsız33.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 116
  • Adsız34.webp
    Adsız34.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 126
  • Adsız35.webp
    Adsız35.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 113
  • Adsız36.webp
    Adsız36.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 114
  • Adsız37.webp
    Adsız37.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 110
  • Adsız38.webp
    Adsız38.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 111
sağol canım :KK68: iyi fikirmiş bizde yok ama hiç pembe bişey yaa ama alırsam giymek zorunda kalabilir :KK70: bende klima alerji yapıyo açamıyorum vantilatör dönüyo fır fır en iyi arkadaşım oldu şu zor günlerimde bi de isim koydum ruhi :KK70:o da elinden geleni yapıyo zavallı :KK19:
Hahaha hamile deliliği diye kendime şaşıyordum ben de klimaya bay memduh diyorum:halay:

Kızlar haftasonundan beri giremedim foruma, ne çok şey birikmiş okunmamış:) Kaç yıldır forumda olmama rağmen şu çoklu alıntıyı beceremiyorum. Alıntıladıklarım hep kaybolmuş yine:) Neyse isimleri hatırlayabildiğim kadar yazayım. Öncelikle @ajenjo ve @sinemnur hastane çantası listeleriniz için saolun kızlar, sayenizde hazırlayabileceğim inş.
@tubisimben benim de eşim benden küçük, ve bunu benden saklamıştı ilk zamanlar. Gerçi bizde aile geleneği oldu bu durum. Abilerim yengelerimden küçük, ablam da eniştemden büyük:) o yüzden kolay uyum sağladım bu duruma:)
@Fairy_tale84 seninle de hikayemiz benzermiş. Ben de geçen temmuzda düşük yaptım. İlk denemede olmuştu, ama tutunamadı. Yaşasa tam evlilik yıldönümümüzdü beklenen doğum tarihi. Hala dediğin gibi şu kadar aylık olacaktı diye hesaplayıp duruyorum. 6 ay sonra kızıma hamile kaldım, kucağıma da almaya az kaldı artık. Bu hesapları bırakırım inş:)
@banu86 ben de bu koltuktan yaptırmayı düşünüyorum. Kaça yaptırdın? 900 tl fiyat verdiler bana. Hediye olacak ama yine de kararsız kaldım.
@rootstock bayıldım isimliğe. Hele Zeynep olunca iyice bayıldım:) Fiyatını bekliyoruz.
Rica ederiz canım:KK200: hazırlıklar bitince foto bekliyoruz:KK66:

Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için:KK200:

valla tam sonbahar ama bizim ege bölgesi kesin sıcak olur sen nerdeydin cnm? bende acaba geceliğin 1 ini uzun kollu mu alsam dyorum sonra yok artık diyorum
Bursadayım canım öğrencilik yıllarımda izmirdeydim valla buranın da pek bi farkı yok ayy sakınn en kötü sabahlık falan giyip idare ederiz de hafif şeyler arıcaz gibi geliyo bana

@Besyildiz :KK19: okuyunca içim bi cız etti sahiden aynıymış resmen...eşimle baya üzüldük doğrusunu sölemek gerekirse ve gittiğimiz hiç bi doktor bize uzun bi süre denemeyinde demediği için 6 ay boyunca ha bu ay ha su ay die için için birbirimizi yedik üzücü zamanlardı...neyse işte çok bekletmedi ufaklık o açıdan seviniorum :KK61:
Evet o 6 ay baya zor geçti. Bir de o ara biraz aramız açıldı. Düşük psikolojiyi çok etkiliyor cidden. Hem vücut hem de psikoloji toparlanınca geliyormuş Bebek onu anladım. Neyse ki ikimiz de atlattık artık. Bu bebeklerimizi kucağımıza alınca o acıyı unuturuz diye düşünüyorum.

@Besyildiz canım sallanan koltuğun fiyatını net bilmiyorum eşim biraz süpriz yapmış oldu,ama 1000tl nin üstünde olduğunu söyledi.piyasada da 700 den başlıyo sanırm dayanıklılığına göre.
Demek ki benim aldığım fiyat da normal aralıktaymış. Eşler bizden meraklı bu koltuğa:)

Kızlar eşim konusunda koşulsuz övünebileceğim nokta süper ütü yapıyor adam,hiç mütevazi olamayacağım:halay: 3 yıllık evliyiz, benim yaptığım ütü sayılıdır, en çok da bebeğin kıyafetlerini ütüledim, kendi kıyafetlerimizi eşim ütülüyor.:KK200:
Hazırlıklar mı dedinizzz:KK66: Emzik, biberon, emzik kutuları, silikon kaşıklar, süt sağma makinasının parçaları, süt saklama kapları vs. derken tam 3 tepsi malzeme oldu, ne çok ıvır zıvırı varmış sterilize edilecek öyle kızlar ... ben önce bulaşık makinasında yıkadım, çıkarınca da kaynattığım suyun içerisine daldırıp 5 dk süreyle beklettim, bu esnada ocağın altı kapalıydı. Lavanta keselerini instagramdan sipariş geçtim haftaya geliyor, bebek sabunlarını da dün sipariş geçtim, onlar da haftaya elimde inşallah, bir şekerlemeler kaldı, onlar da ağustosun 2. 3. haftası sipariş edilecek. Onun harici hazırlığımız tamam kızlar, sağlıkla minik kuşlar gelsin inşallah:KK200:

@tubisimben sana tepsilerini soracaktım, metal mi plastik mi bilemiyorum ama fotoğrafta paylaştığın o tepsilerden çok aramış bulamamıştım, ikeada metal olanları var ama ölçüleri uygun değildi, sen nereden almıştın?

Bir de takı yastığı almadım, daha sonra ne amaçla kullanılacağını bilemedim, ortalıkta kalabalığı da sevmediğimden çok gerek görmedim, sizler alıyor musunuz ?
Canm ben o tepsileri gittigidiyordan aldım lohusa şerbeti bardağı aratırken karşıma çıktı bende almayı düşünüyordum öyle almış bulundum metal bu arada çok büyük değil ama yeterli sayılır

Yaa kızlar hevesle heyecanla ve gerçekten mutlulukla okudum aldıklarınızı el emeklerinizi:nazar: Hepsi gerçekten muhteşem sağlıkla herbirini kullandığınız günler gelir inşallah:dua: isimlerinizi aklımda tutmaya çalıştım tam yazmaya başladım sonra ipin ucunu kaçırdım genel yazıyorum :KK45: annişler hepiniz harikasınız valla :KK200: ay çok imrendim benim daha çook eksiğim var :eek:

(gerginlik yaşanmış bir de üzüldüm şaşkınlıkla okudum canınızı sıkmayın hiç hepiniz doğru olanı yapıyosunuz valla kendine baksın millet:63:)

Kızlar günaydın bikaç ürün atıcam yorumlarmısınız karar veremedim belki konuşulmuştur ama aktif giremediğim için kaçırmış olabilirimm.sepetimde ürünler yorumlarınıza göre alıcam şimdiden tşkkürler :)
http://www.babymall.com.tr/philips-avent-scd371-60-klasik-plus-pp-yenidogan-seti_AVN-9430050
http://www.babymall.com.tr/dalin-sivi-camasir-deterjani-2-lt_DLN-692940
http://www.babymall.com.tr/lansinoh-lanolin-gogus-ucu-kremi-10-ml_LNS-10905
göğüs ucu krem bu güzel
biberonda bende bunu düşünüyodum ama anne göğüs ucu hissi verenler var,yani çocuğun memeden kopmasını engelleyici:lansinoh ve medela da var.bunlardan alıcam
sıvı deterjan olarakta green mom aldık burdaki bazı arkadaşlarla bende onlardan duydum.içeriği temiz ve organik canım,dalin belki sonraki zamanlarda,olabilir.

göğüs ucu krem bu güzel
biberonda bende bunu düşünüyodum ama anne göğüs ucu hissi verenler var,yani çocuğun memeden kopmasını engelleyici:lansinoh ve medela da var.bunlardan alıcam
sıvı deterjan olarakta green mom aldık burdaki bazı arkadaşlarla bende onlardan duydum.içeriği temiz ve organik canım,dalin belki sonraki zamanlarda,olabilir.
Hımm sağol canım ben biraz daha bakayım ozaman tşkkürler :)

Kızlar günaydın bikaç ürün atıcam yorumlarmısınız karar veremedim belki konuşulmuştur ama aktif giremediğim için kaçırmış olabilirimm.sepetimde ürünler yorumlarınıza göre alıcam şimdiden tşkkürler :)
http://www.babymall.com.tr/philips-avent-scd371-60-klasik-plus-pp-yenidogan-seti_AVN-9430050
http://www.babymall.com.tr/dalin-sivi-camasir-deterjani-2-lt_DLN-692940
http://www.babymall.com.tr/lansinoh-lanolin-gogus-ucu-kremi-10-ml_LNS-10905
Canım kremin ml si çok düşük fiyatına göre daha ucuz bulabilirsin ben de o kremden aldım inşallah faydasını görürüm diğerlerini bilemiyorum

Back
X