Kızlar eşim konusunda koşulsuz övünebileceğim nokta süper ütü yapıyor adam,hiç mütevazi olamayacağım

3 yıllık evliyiz, benim yaptığım ütü sayılıdır, en çok da bebeğin kıyafetlerini ütüledim, kendi kıyafetlerimizi eşim ütülüyor.

Hazırlıklar mı dedinizzz

Emzik, biberon, emzik kutuları, silikon kaşıklar, süt sağma makinasının parçaları, süt saklama kapları vs. derken tam 3 tepsi malzeme oldu, ne çok ıvır zıvırı varmış sterilize edilecek öyle kızlar ... ben önce bulaşık makinasında yıkadım, çıkarınca da kaynattığım suyun içerisine daldırıp 5 dk süreyle beklettim, bu esnada ocağın altı kapalıydı. Lavanta keselerini instagramdan sipariş geçtim haftaya geliyor, bebek sabunlarını da dün sipariş geçtim, onlar da haftaya elimde inşallah, bir şekerlemeler kaldı, onlar da ağustosun 2. 3. haftası sipariş edilecek. Onun harici hazırlığımız tamam kızlar, sağlıkla minik kuşlar gelsin inşallah
@tubisimben sana tepsilerini soracaktım, metal mi plastik mi bilemiyorum ama fotoğrafta paylaştığın o tepsilerden çok aramış bulamamıştım, ikeada metal olanları var ama ölçüleri uygun değildi, sen nereden almıştın?
Bir de takı yastığı almadım, daha sonra ne amaçla kullanılacağını bilemedim, ortalıkta kalabalığı da sevmediğimden çok gerek görmedim, sizler alıyor musunuz ?