Biz de evleneli 3 hafta sonra 3 yıl olacak, bu 3.cü evimiz, ilk kiradaydık, sonra Ankara'da kendimize ev aldık, artık bebek de olur diye, bahçeli, 2 katlı, 5 odalı filan, güya çocuğu orada büyütecektik, yerleştik filan zevkimize göre, Konya'dan iş teklifi geldi hem eşime hem bana, geri çeviremeyince, Ankaradaki düzeni hiç dağıtmadan burada tekrar ev tuttuk, sıfırdan eşyalar aldık filan, normalde ben iç mimariye, detay düzen işlerine bayılırım, 3 yılda 3 defa yapınca aynı rutinleri gına gelmiş, koçtaşa bauhausa filan girince eşimle kaçarak çıkıyoruz. Planlar yapıyorsun hayat bambaşka gerçekleri gösteriyor işte o yüzden 3 yıl sonra ne olur bilemediğimden(5 dk sonrasını da bilemiyoruz ayrı da) şimdilik bebeğe teferruatlı bir oda mobilyası almayayım dedim, sen araştırma görevlisiydin sanırım canım, bölümün neydi ?
Kirli sepetinde de sıkıntı büyük değildi, kraft kartonlarla havalı poşetlerle filan sarmışlar, ofise gelmişti, oradan eşim eve götürdü, evde açtık filan, tekrar sarması paketlemesi zor olurdu, uğraşmaya da değmezdi, çok da rahatsız etmiyor diye çeki kabul ettik artık, sağlık olsun napalım,
Bayramda evde kalırsam psikolojim iyi olmaz biliyorum o yüzden 3-4 günlük bir organizasyon şart gibi, olmadı Alanyaya kayınvalidelerin yanına gidip denizden faydalansak yeter, sabahın 3'üne 4'üne kadar da sahil yürüyüşlerimiz vardır eşimle, en vazgeçilmezimiz, bayramda 30 haftalık mı olacağız, bakalım nasıl geçecek, belki bebişlerimiz içeride son bayramımız olur, kurban bayramında belki kucaklarımızda olur yavruşlar.

Hamileyken yeşillikli bol oksijenli ayder yaylası tatili daha cazip gelmiyor değil hani