Herkes yazmış bende yazaım dedim bizimde hazırlıklar hemen hemen bitti gibi,kızımız için çanta almadık daha aslında baktık ama babası adidas cı bende nike cı olduğumdan bi orta yol bulamadık valla isimde,kıyafette vs bu kadar zorlanmadık

beşik koruyucumuzu annem dikcekti ama kumaş kalın çıktı makina dikmio terzi araştırıorum bende dikcem uçuk fiyatlar sölemeyrn

neyse odamız tamamlandı bebiş gelene kadar tozlanmasın die arabasını hala torbalarda saklıoruz nasıl bi kafaysa artık

elbiseler yıkandı ütülendi,geceliklermi aldım yıkadım ütüledim küçük hanımın dolabında biraz banada yer açsın orda dedim

gögüs pedi,kalkanı ve merhemi alındı banyo gereçleri tamam pamuktur banyo malzemeleridir herşey tamamlandı geriye bana sadece altım için iç çamaşırı,alt açma,terlik ve taç siparişi gibi bi kaç ıvır kaldı,ilk günden beri erken gelcekmiş gibi hissettiğimden ödüm kopuo hazırlıksız yakalancam die 2 hafta sonra fotoğraf çektirmeye gitcez hastane paketimizde vardı...düğünümde bu kadae özenmedim istekde bulunmadım sonrasında üzüldümmü üzüldüm şimdi son kez bana ait olan tek özel günde hiç bişeyi kaçırasım yok

keçelerle yapılan kapı süsünden tut,lavanta keseleri kolonya şişerileri vb şeyler yapabilen arkadaşlar ne kadar yeteneklisiniz valla maşallah bebişleriniz yaşadı....bizden bu kadar birde bu son olaylardan dolayı izmirde üniversiteler kapandı haliyle biz izmir üniversitesi hastanesine gidiodum bizi bi korku sarmıştı ama Allahtan medical sadece adını vermiş sorun kalmadı