30. hafta kontrolünde sezaryen doğum ihtimalinden bahsetti doktorum ama kesin olan bir durum yok henüz, doğumum özel(üniv.) hastanede olacak, herhangi bir paket filan satın almadım (kuaför, foto çekimi vs içerenlerden) sadece özel tek kişilik odada olacağım, özel oda hizmeti olarak da ne var bilemiyorum, hastanenin gözlem odası bile tek kişilik ve özel duşu var ama sonuçta havlu vs orada olsa da kullanamam diye düşünüyorum. Listede adetleri de yazdım detaylı olsun, faydalanmak isteyen olur diye, uzun gibi görünebilir ama, temel ihtiyaçlar harici yer alan şeyler tarak, ayna, toka vs. onları da hastanede bulamam herhalde, çantamda da zaten çok küçük bir yer kaplıyorlar, koymakta sakınca görmedim ben, bebek için olan kalemlerde de, günde 7-8 defa üst değiştiriliyor sızma, kusma vs nedenlerden ötürü deniliyordu, maksimum 1-2 gece kalındığını düşünerek hastanede, 3 takımı 2 de yedeği olsun şeklinde düşünerek hazırladım, zaten bebek kıyafetleri minicik, bu uzun liste küçüücük bir el çantasına sığdı zaten, tabii herkesin kendi tercihi, sağlıkla kalın.