• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bir de hep sezaryende gecelik çok rahat diyorlar ya ben sevemediğimden, rahat edemediğimden sanırım sadece bir gecelik, 2-3 pijama takımı alıyorum yanıma, sezaryen kesisi epey aşağıda oluyormuş, pijama lastiği göbek hizasında, rahatsız etmez diye düşünüyorum , dün de bayan uzun elbise giymiş, nst odasında 2 kişiydik, elbiseyi komple yukarı kadar sıyırmak zorunda kaldı, bana o yüzden tek parça boydan şeyler hiç pratik gelmiyor, hastane çıkışı için de hala uygun kıyafet bulmuş değilim kendime, bildiğiniz cimri oldum o konuda, ayakkabı bakıyorum, "aman doğumdan sonra kendime gelince alırım" diyorum, kıyafet bakıyorum, "doğum kiloları gidince alırım" diyorum, sanırım bedenimdeki değişime alışamadım. İlk zamanları evdeki önden düğmelilerle atlatıp sonrası için sağlam alışveriş günleri bekliyor gibi:oha:
Bende pijamayla daha rahat ettim
Gecelik dedigin gibi dikis kontrolu vs. Yapilirken zir oluyor yani yukari siyiriyorlar ama sunuda unutmamak lazim
ayilana kadar hatta yuruyuse kalkana kadar sonda taki kaliyor (benim oyleydi) bu yuzden gecelik ilk anda rahat
ayyy bi dogsalarda kurtulsak o mu bu mu demekten
ne gerekiyorsa ne yakisiyorsa onu alsak

Eline sağlık canım pes valla çok güzel olmuş
Tesekkur ederim bira uğraştırdı ama guzel oldular :KK200:
@Humakusu canım seçimlerin çok zevkli ve güzel.maaşallah ne beceriklisin sepetlere bende bayldm.ticarete dökebilirisin ınstagramdaki satıcılardan neyin eksik:KK9:güzel günlerde kullann bebişinle:anne:
Amin insallah Can'ım tesekkur ederim isteyenlere yapıyorum çevremdekilere şimdilik :KK200:

Bebis bi dunyaya gelsin bak gor hersey nasil degisecek sadece esin degil senin icin bile degisecek annelik bile hayal edilinenden cok farkli cok daha guzel tarifi imkansiz bi duygu
Bebis agladiginda bi bakacaksin esin senden once ilgilenecek
lutfen simdiden stres yapma gercektan hersey dusundugunuzden cok daha farkli ve guzel olacak
Ayy inş ya. Öyle bişey mucize gibi geliyor bana.

@tiphareth canm benim saçlar zaten dalgalı, düz fön pek tutmuyor maşayı da kendim yaptığımda orjinal saçımdan bir farkı olmuyor onun için duş alıp saç kremi sürebilsem bana yeter:anneadayı: bakalım doğum şeklimiz nasıl olacak ona göre bir yol çizerim, saç bantlarını da sadece fotoğraflar için yapıyorum desem yeridir:KK70:

Bir de hep sezaryende gecelik çok rahat diyorlar ya ben sevemediğimden, rahat edemediğimden sanırım sadece bir gecelik, 2-3 pijama takımı alıyorum yanıma, sezaryen kesisi epey aşağıda oluyormuş, pijama lastiği göbek hizasında, rahatsız etmez diye düşünüyorum , dün de bayan uzun elbise giymiş, nst odasında 2 kişiydik, elbiseyi komple yukarı kadar sıyırmak zorunda kaldı, bana o yüzden tek parça boydan şeyler hiç pratik gelmiyor, hastane çıkışı için de hala uygun kıyafet bulmuş değilim kendime, bildiğiniz cimri oldum o konuda, ayakkabı bakıyorum, "aman doğumdan sonra kendime gelince alırım" diyorum, kıyafet bakıyorum, "doğum kiloları gidince alırım" diyorum, sanırım bedenimdeki değişime alışamadım. İlk zamanları evdeki önden düğmelilerle atlatıp sonrası için sağlam alışveriş günleri bekliyor gibi:oha:
Benimde evde önceden kullandığım önden düğmeli gömleklerim çok var onları kullanırım, beden olarak da oluyor öncedende salaş giyinmeyi severdim şimdi işime yaradı:KK9: hiç olmadı alttan sıyırırım artık yeterki sütümüz gelsinde bebişlerimiz emsin:KK200::nazar:

Bunlar da berrin hanımın çeyizleri
20160813_163610.webp 20160813_163529.webp 20160813_163404.webp 20160813_163317.webp 20160813_163208.webp
20160813_163208.webp

Pijama benim gerçi:KK49:

Back
X